- 15 Şubat 2013
- 24.269
- 90.829
Ceviz domates ekliyim bari yarin. Bi de Fransa'da bizde ki gibi yagsiz beyazpeynirdir lordur oyle seyler yok. Peynirlerin hepsi asiri yagli. Evde peynir var besin degeri hepsini. D. E olunca kolestrol krizine girip otomatik ambulans cagiriyosun zaten bxbxbx. Saka bi yana burda peynir zor. Mozarella yagli mi bakmam lazimKendini alıştır yavaş yavaş. Gece yemek yok. En fazla bitki çayı.
Kahvaltı önemli, geçiştirme onu. Düzgün kahvaltı yap.
8 kaşık benimki. Bir kaşığı 20 gram sayarsak 160 gram bulgur pilavi yedim.1 porsiyon dedigin kac kasik mesela? Mercimegi 1 corba kasesi yedim mesela 7 8 yemek kadigidir. Cok mu anlamadim
Evde yap.Ceviz domates ekliyim bari yarin. Bi de Fransa'da bizde ki gibi yagsiz beyazpeynirdir lordur oyle seyler yok. Peynirlerin hepsi asiri yagli. Evde peynir var besin degeri hepsini. D. E olunca kolestrol krizine girip otomatik ambulans cagiriyosun zaten bxbxbx. Saka bi yana burda peynir zor. Mozarella yagli mi bakmam lazim
Kahvaltı
2 ince dilim TB ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 közlenmiş biber
Yarım domates salatalık
İnce dilim beyaz peynir
Çay
Arada bişey yemedim disaridaydim şimdi türk kahvesi içerim.
Akşam yemeğini 8 de yapicaz mecbur bugünlük.
Mercimek çorbası
Patates salatası bolll yeşillikli.
Akşam çay ve su içerim
Yatmadan yeşilçay yada kayısı çay .
Bugün asla abur cubur taşkınlık yok.
10.000 adım atmisimdir saymadım.
15-20 dk evde egzersiz yapicam yemekten sonra.
Kızlar egzersiz yaptıktan sonra yaptım diye etiketleyin beniSabah 9:30 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim tam b.ekmek
Şekersiz çay
Yarım salatalık 1 domates
Öğlen 13.00
Börülce salatası yoğurt 2 dilim t.b ekmek
Arada 1 elma bir çilek yedim
Akşam
Bamya yemeği ,yoğurt ,
2 dilim t.b
Suyu netlestirmedim ama öğlene kadar 5-6 bardak içmiştim 2 litreyi kesin geçti egzersiz yapmadım yatmadan yapacagim
Chocolita
Badilerim sizde bakin
Ceviz domates ekliyim bari yarin. Bi de Fransa'da bizde ki gibi yagsiz beyazpeynirdir lordur oyle seyler yok. Peynirlerin hepsi asiri yagli. Evde peynir var besin degeri hepsini. D. E olunca kolestrol krizine girip otomatik ambulans cagiriyosun zaten bxbxbx. Saka bi yana burda peynir zor. Mozarella yagli mi bakmam lazim
Peynir yemediğin günler bir yumurta daha eklesen olmaz mı?
Yaaaa susma ben seni dinliyorum
Kiz konuş seni görünce sevindirik oluyorumKonuşmam dahil değilim diyene bak
Yahu yazmazsak arada kaynar o yasaklı yemekleri söylemeyeyim yeeterUzun uzadıya yazmanıza gerek yok diyet beslendim demeniz yeterli. Taşkınlık olduysa belirtin tabi. Ama ne yiyerek taşkınlık yaptığımızı soylemiyoruz.
Ben bugün diyet beslendim. Rutin peynir domates 2 dilim ekmek ve kabak yemeği. Suyumu da 10 bardak içtim
Konuş konuş. El ele verdik sağlıklı besleyeceğiz herkesi.Konuşmam dahil değilim diyene bak
Yok yazmaya üşenen vardır mesela, bu şekilde diyet beslendim şu şu kısaca anlatmaya izin var demek istiyorum. Benim yediklerim de tek tük böyle kısaca geçilen şeyler. Sen yaz bebeğimYahu yazmazsak arada kaynar o yasaklı yemekleri söylemeyeyim yeeter
Boş cene yapmaktan menü yazmayı unuttumŞu an 1. GruptanPembe Lotus hariç herkes menü ve egzersiz paylaştı. Bekliyoruz pembecim
Bizim gruptan maşallah bir tek arte paylaştıkizlarrr Berrfeelinda Yadee S shinelikeadiamond yiitee menü bekliyorum haberiniz olsun
Ben mesela üşeniyorumYok yazmaya üşenen vardır mesela, bu şekilde diyet beslendim şu şu kısaca anlatmaya izin var demek istiyorum. Benim yediklerim de tek tük böyle kısaca geçilen şeyler. Sen yaz bebeğim
Cevizi suya koyup bekletirsen de kolesterol düşürüyormusBugün akşamdan suyun içine cubuk tarçın atıp sabah ac karnına içeceğim diyetisyene gittiğim dönemde söylemişti gün içinde atıştırma isteği gidermiş bizim takım size söylüyorum