Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Kendini alıştır yavaş yavaş. Gece yemek yok. En fazla bitki çayı.
Kahvaltı önemli, geçiştirme onu. Düzgün kahvaltı yap.
Ceviz domates ekliyim bari yarin. Bi de Fransa'da bizde ki gibi yagsiz beyazpeynirdir lordur oyle seyler yok. Peynirlerin hepsi asiri yagli. Evde peynir var besin degeri hepsini. D. E olunca kolestrol krizine girip otomatik ambulans cagiriyosun zaten bxbxbx. Saka bi yana burda peynir zor. Mozarella yagli mi bakmam lazim

1 porsiyon dedigin kac kasik mesela? Mercimegi 1 corba kasesi yedim mesela 7 8 yemek kadigidir. Cok mu anlamadim
8 kaşık benimki. Bir kaşığı 20 gram sayarsak 160 gram bulgur pilavi yedim.
Sote ise 6 kaşık.

Bir kase mercimek çok değil, protein çok az senin diyetinde. Et balık tavuk yemiyorsan yoğurt peynir yumurta ye. Bak lor peynirinde de protein yüksek. Sana dediğim programda yediğin şeylerin protein miktarına bakabilirsin. Mesela bugün yediklerini yaz bakalım kaç kalori çıkacak? 700ün üstüne çıkmaz.

Evde yap.
Peynir ekleyemiyorsan başka şeyler ekle. Ne bileyim bir dilim ye sadece ya da.

Kızlar egzersiz yaptıktan sonra yaptım diye etiketleyin beni herkeslere afiyet olsun

Peynir yemediğin günler bir yumurta daha eklesen olmaz mı?

Fıstık ezmesinde de protein yüksek ama sekersiz olacak accessdenied ben sekersiz ve bir şeye benzemeyen tatları da severek yediğim için yiyorum. Al bir bak yiyemezsen bana verirsin. Bana vermek için de mecbur beni Fransa'ya götürmen gerekecek. Je peux commancer de parler française immédiatement, promis. Dö mü kullanacaktım á mı unutmuşum ya la.

Yahu yazmazsak arada kaynar o yasaklı yemekleri söylemeyeyim yeeter

Boş cene yapmaktan menü yazmayı unuttum

Sabah
1 yumurta haşlanmis
Kapya biber
Peynir 5 zeytin
3 4 parça ceviz
Bir tatlı kaşığı bal
Iki parmak kadar peynir

Arada bir elma yedim kahve içtim yesilxay içtim

Aksam
Kuru fasulye 8 yemek kaşığı yoğurt yeşillik

Akşam yemeğini 5 gibi yedim 1 saat kadar öncede süt içtim bir bardak.
Chocolita

Sporu henüz yapamadım başladım bıraktım miniğim durmadi onları uyutup hemmenn yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…