Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Evet hala 2 kisilik gruplar var. Onlari dengeliyoruz şimdi. Yarın tartı fotosu atabilirsiniz
Teşekkür ederim Chocolita Chocolita . 🌸 Mesajını kahvaltımı yaptıktan sonra gördüm. Tartı günü perşembe mi,cuma mı? Pzt tartılmıştım, 66.8 di kilom. Boyum 1,57.
Ilk sayfayı da okuyacağım ve kabul ederseniz yarın sabah ilk tartı fotomu atayım ya da bugün tekrar tartılayım, doğru sonuç vermez ama.

Teşekkür ederim Chocolita Chocolita . 🌸 Mesajını kahvaltımı yaptıktan sonra gördüm. Tartı günü perşembe mi,cuma mı? Pzt tartılmıştım, 66.8 di kilom. Boyum 1,57.
Ilk sayfayı da okuyacağım ve kabul ederseniz yarın sabah ilk tartı fotomu atayım ya da bugün tekrar tartılayım, doğru sonuç vermez ama.
Aç tartilmaniz gerekiyor. Tartı günümüz salı günü. İsterseniz yarın listeye alayım sizi salı yeniden gönderip o sonuçla devam edin, isterseniz salı gününü bekleyin başlamak için. Nasıl isterseniz öyle yapalım

Aç tartilmaniz gerekiyor. Tartı günümüz salı günü. İsterseniz yarın listeye alayım sizi salı yeniden gönderip o sonuçla devam edin, isterseniz salı gününü bekleyin başlamak için. Nasıl isterseniz öyle yapalım
Yarın sabah aç karınla tartı fotoğrafımı göndereyim, listeye gireyim 😇 Salı günü tekrar gönderirim. Teşekkür ederim. 🌸

Selam kızlar uzun zaman sonra bende bugün yürüme bandina çıktım yarım saat yürüdüm yavas yavaş yeniden saglikli beslenmeye geçmem gerek bayadir saldim çünki
:mapus:Yeni gelen arkadaslar bu arada menü spor bildirimlerine beni etiketlemeyi unutmayın lütfen 😉

Selam kızlar uzun zaman sonra bende bugün yürüme bandina çıktım yarım saat yürüdüm yavas yavaş yeniden saglikli beslenmeye geçmem gerek bayadir saldim çünki
:mapus:Yeni gelen arkadaslar bu arada menü spor bildirimlerine beni etiketlemeyi unutmayın lütfen 😉
Valla söylediğin iyi oldu etiket ederim artık👍

Gireyim dediginde gruba alırım canım
Haklısınız ben kendi kendime devam edeyim o zaman ☺️
Nasıl isterseniz inşallah hedefinize ulaşırsınız 🌹

Eklentiler

• IMG_20240208_152207.jpg
    IMG_20240208_152207.jpg
    63,7 KB · Görüntüleme: 30
Chocolita Chocolita spor dakikalarim biraz düşük olsa olur mu mesela 10 15 gibi dizlerimden bu aralar rahatsızım bı de kilo artınca ağrılar daha da arttı doktor dize ilaç enjekte etmeyi önerdi kabul etmedim şimdilik zorda kalırsam gidicem dakikalar uygun mudur size
Hastalık ayrı bir durum tabi Allah şifa versin. Eğer cezaya kalırsanız yapabileceginiz ölçü de yaparsınız. İyileşince duruma bakarız

Hastalık ayrı bir durum tabi Allah şifa versin. Eğer cezaya kalırsanız yapabileceginiz ölçü de yaparsınız. İyileşince duruma bakarız
Elimden geldiğince yaparım zaten dün 15 dk dan sonra yapamadım hem dizlerimden hemde bayağı hareketsiz kalmışım hamlamisim inşallah cezaya kalmam ama kalırsam da dinlene dinlene yaparım🙈

Elimden geldiğince yaparım zaten dün 15 dk dan sonra yapamadım hem dizlerimden hemde bayağı hareketsiz kalmışım hamlamisim inşallah cezaya kalmam ama kalırsam da dinlene dinlene yaparım🙈
Bir süre yapip kalan süreyi kol egzersizleriyle tamamlayabilirsiniz. Otururarak kol indir kaldır uzat çek sağa sola dönüp bel egzersizi. Bunlar da kalori yakar hem bir şeyler yapmış olmak açısından size de iyi hissettirir. Akıllı saatiniz var mı

Bir süre yapip kalan süreyi kol egzersizleriyle tamamlayabilirsiniz. Kol indir kaldır uzat çek sağa sola dönüp bel egzersizi. Bunlar da kalori yakar hem bir şeyler yapmış olmak açısından size de iyi hissettirir. Akıllı saatiniz var mı
Olur hemde çok güzel olur ben bu şekilde düşünmedim hiç o şekilde yaparım 👍 evet akıllı saatim var cebimde sürekli

X