- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
Boy ve hedef kilonu da yaz canim hoşgeldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boy ve hedef kilonu da yaz canim hoşgeldin
Ve 76 yıHayırlı sabahlar 79 u göreceğimiz bir gün olsun inşallah
Hoşbulduk canımBoy ve hedef kilonu da yaz canim hoşgeldin
Günaydın canım, dün 4. gün cezamı çektim 1 günüm kaldı yazmayı unutmuşum. Her gün en az 10 bin adım atmayı düşünüyorum zaten.@baltasar canım geçen haftadan borçların da vardı bu hafta cezalarını bitir mutlaka
labellevie normalde dokunulmazsin ama 2 gün ceza var geçen haftadan onu çekeceksin canım
@Goklerce Chocolita 5er gun cezalariniz var sizinde çekin lütfen bundan sonra o haftanın cezası çekilmezse uyarı vermek zorundayım ben biraz esnek davranıyorum sanırım çekilmiyor cezalar
HoşgeldinizHoşbulduk canım
Boy 165.
Hedef kilo 65
HoşbuldukHoşgeldiniz
Tamam canımGünaydın canım, dün 4. gün cezamı çektim 1 günüm kaldı yazmayı unutmuşum. Her gün en az 10 bin adım atmayı düşünüyorum zaten.
Aynen öyleAşırı hazirlandigim sınavdan kalmışım gibi desene
Benimde 5 günlük cezadan 2 kaldı canım. Ama evet bu hafta 3 gün üstüne aldığım için 5 etti yine. Biraz 1. Olurum diye ona güvendim. Hayat sen planlar yaparken başına gelen regllermis aslında@baltasar canım geçen haftadan borçların da vardı bu hafta cezalarını bitir mutlaka
labellevie normalde dokunulmazsin ama 2 gün ceza var geçen haftadan onu çekeceksin canım
@Goklerce Chocolita 5er gun cezalariniz var sizinde çekin lütfen bundan sonra o haftanın cezası çekilmezse uyarı vermek zorundayım ben biraz esnek davranıyorum sanırım çekilmiyor cezalar
Tekrar hoş geldin Grup Alfa'dasinHoşbulduk canım
Boy 165.
Hedef kilo 65
Hoşbulduk canım. Cok kilo aldim cok kararli diyete basladim insallah hemen gidecekler kilolar