Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

@baltasar canım geçen haftadan borçların da vardı bu hafta cezalarını bitir mutlaka
labellevie labellevie normalde dokunulmazsin ama 2 gün ceza var geçen haftadan onu çekeceksin canım
@Goklerce Chocolita Chocolita 5er gun cezalariniz var sizinde çekin lütfen bundan sonra o haftanın cezası çekilmezse uyarı vermek zorundayım ben biraz esnek davranıyorum sanırım çekilmiyor cezalar
Günaydın canım, dün 4. gün cezamı çektim 1 günüm kaldı yazmayı unutmuşum. Her gün en az 10 bin adım atmayı düşünüyorum zaten.

Evet canım A Arrietty_ :KK5::KK200:
Yine güçlü bir rakibeye karşı mücadele edeceğim. :KK66:
İkimize de bol şans ve kolaylıklar diliyorum.:KK68:
Ateşin düştü mü, daha iyi misin bugün?
Atesim dengesiz Hala. Doktor randevum var oglene.

Ay heycan yaptim 🤭
Gideyim de yuruyusumu yapayim.

Aşırı hazirlandigim sınavdan kalmışım gibi desene 🤣🤣
Aynen öyle
@baltasar canım geçen haftadan borçların da vardı bu hafta cezalarını bitir mutlaka
labellevie labellevie normalde dokunulmazsin ama 2 gün ceza var geçen haftadan onu çekeceksin canım
@Goklerce Chocolita Chocolita 5er gun cezalariniz var sizinde çekin lütfen bundan sonra o haftanın cezası çekilmezse uyarı vermek zorundayım ben biraz esnek davranıyorum sanırım çekilmiyor cezalar
Benimde 5 günlük cezadan 2 kaldı canım. Ama evet bu hafta 3 gün üstüne aldığım için 5 etti yine. Biraz 1. Olurum diye ona güvendim. Hayat sen planlar yaparken başına gelen regllermis aslında
Bu arada düşünce mantıklı ama labellevie labellevie 1. Olduğu için cezaları silindi. Kurallarda "geçmiş cezaları silinir" yazdığı için oyle yapalım canım. Baltasar ve Goklercenin cezası var
Günaydın kızlar 😊
İlk kilo bildirimimi yapıyım 78.55 le başladım..
Chocolita Chocolita
Eki Görüntüle 3383005

Hoşbulduk canım💕
Boy 165.
Hedef kilo 65:KK16:
Tekrar hoş geldin ♥️ Grup Alfa'dasin 🤗

Son düzenleme:
Kızlar gördummm sonunda çok mutluyum yaa çok şükür 😍😍😍

Eklentiler

• 20240207_114523.jpg
    20240207_114523.jpg
    85,3 KB · Görüntüleme: 13