Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

İnşallah hedefe bir an önce ulaşırsınız. Burada insan kendini ister istemez dizginliyor. Ve kilo verirken eğleniyor.
İnşallah inanıyorum bende sagolun
Ay ay ay pek bir özenli menüler
Afiyet olsun
Çok teşekkür ederimm
Ayy hedeflerimiz ayni inşallah basaricaz inanıyorum bende bugün burada başladım bize iyi gelecek burası inanıyorum

hanımlaar merhaba, cok tatlis bir grup olmuşsunuz kolektif enerjinize bayildim
ben de diyetteyim, ücüncü günüm..
yeriniz varsa katılmayı cok isterdim ancak uyamadığım kurallar var..
cünkü öğrenciyim normalde ama simdi tatil vakti bir yerde calisiyorum,
yürüyüs yapamıyorum ama aksamları is cikisi evde egzersiz yapmaya calisiyorum
bildigim kadariyla sizlerin günlük adım kuralınız var.

hepinize basarilar diliyorum böyle devam edin lütfen.
+ görünüp üzülen hanımlar olmuş, boş yere demoralize olmayın, regli bitince haftaya salı tartıldığınıza gördüğünüz eksiye inanamazsınız bile
yeter ki bozmayın cünkü regl dönemi metabolizmamız daha hızlı calisiyormus
Herkese basarilar

Merhabalar. Çok teşekkür ederiz Günlük adım kuralimiz yok. Eğer hafta bitiminde eksi görmezsek 3 gün 10.000 adım cezamız var. Buna mazereti olanlar için (hastalık, hava koşulları) 45 dk kanıtlı egzersiz dedik. Ay sonu beklenen eksiye ulaşılamadığı durumda da bu ceza 5 güne çıkıyor. Düşünürseniz bekleriz

Yıldız savaşlarında bu hafta
Yıkım ekibi yıldızı ben Chocolita Grup alfa yıldızı labellevie le karşı mağlup oldum
1. labellevie oldu yine alfaligini gösterdin tebrik ediyorum

Hafif sıklette Sexual Chocolates yıldızı yiitee Süpernova yıldızı G Goklerce ye karşıydı
yiitee kazandı tebrik ederim çiko G Goklerce şimdilik 2. Oldu

labellevie yiitee
1 hafta menü bildiriminden muafsiniz
Dokunulmazsiniz
Geçmiş cezalariniz, varsa uyarınız silindi
1000 kalorilik ödül hakkınız var (dikkat)

G Goklerce ve benim 500 kalorilik ödül hakkimiz var

2 tartı bekliyoruz. Yüzdelere göre yeni grup yıldızları gün içinde belirlenecek

Bu akşam yeni bi tartı almayı düşünüyorum, aksilik çıkmazsa alabilirsem sabah tartılıp aranıza katılmak isterim
Günlük menümü her gün düzenli bir şekilde paylaşırım, egzersiz yaptığım günlerde de not düşüp belirtirim. uygun mudur?

Uygundur. Bütün gün yediklerinizi akşam tek seferde yazarsanız bizim içinde daha kolay olur Fit mutlu anne yi etiketlemeyi unutmayın. Tartı atarken beni etiketleyebilirsiniz. Boy ve hedef kilonuzu da bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…