Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Ay ay ay pek bir özenli menüler
Afiyet olsun

Adımlarımı 5014 yaptım Fit mutlu anne Chocolita

Eklentiler

• 1000025195.jpg
    42,5 KB · Görüntüleme: 19
Bende katılabilir miyim diyecektim ama alım kapanmış tüh

Merhaba topigi yeni gördüm katılabiliyor muyuz

Kaçırdığıma yanarım. Tam hayatım düzene girdi, tren kaçtı
Belki bir aralıktan yedek olarak girmek zamanla bize de nasip olur Chocolita @Cemoos

Merhaba ben de katılmak istiyorum . Yeni üyeye açık misiniz acaba?

Selamlarrr
Vayy ne guzel yaris ortami varmis burada boyle en sevdigim
Yeni uye alimlari ne zaman aciliyor

Kizlar iyi aksamlar yeni uye aliyor musunuz? ilk mesajda alinmiyor yaziyor ama bi sansimi denemek istedimm
Merhaba hala katılmak istiyorsanız gruplar katılıma açıldı, bilginize

İyi geceler kızlar, 6 Şubat’ın üzerinden 1 yıl geçti. Depremde vefat edenlere Allah’tan rahmet kalanlara sabır diliyorum. İstanbul’da yaşayanlar evinizin altında market, dükkan vs varsa kolon kesilmiş mi diye mutlaka araştırın, hatta herkes yapsın bunu. Bir avukat yaşadığı sitede kolon kesilmiş diye mahkemelikmiş, 6 Şubat depreminde vefat etti, sitenin iki bloğu yıkıldı.

5 Şubat pazartesi menümü yazıyorum
Kahvaltı; 1 kase yoğurt, yulaf ezmesi, keten tohumu ve ceviz

Kahve

1 elma

Akşam; 1 küçük pide

Su 1,5 litre
10.000 adım 3. Gün cezamı tamamlamış oldum
Chocolita Fit mutlu anne

Eklentiler

• IMG_3116.jpeg
    153,7 KB · Görüntüleme: 18
Haklısın canım herkesin önlemini alması gerek. Öyle yolsuzluklar dönüyor ki. Canımızın kiymeti hiç yok sanki. Nasıl rahat uyuyorlar acaba

Günaydın hanımlar tartiyla çok pis yuzlestim sabah sabah neyse evden erken cikicam diye ödem falan gitmeden tartıldım sabahlari aşırı ödem oluyor bende ama yapacak bişey yok azcikda kendimden bahsedeyim ki benim hakkımda fikriniz olsun
32 yaşındayım 91 kiloyum epilepsi hastasıyım bunu belirtmemin nedeni şu bana kilo yapan aslında daha önceden kullandığım bı ilacmis şu an onu birakma surecindeyim ilaç değişimi yapıldı inşallah daha kolay kilo vericem artık 2 çocuk annesiyim ilk hedefim 85 kilo olmak ikinci hedefim 80 kilo olmak ideal kilom 50 55 yılsonunda ona ulasicam Allah'ın izniyle

Eklentiler

• IMG_20240206_070024.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…