Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler labellevie ve yiiteeYıldız savaşlarında bu hafta
Yıkım ekibi yıldızı ben Chocolita Grup alfa yıldızı labellevie le karşı mağlup oldum
1. labellevie oldu yine alfaligini gösterdin tebrik ediyorum
Eki Görüntüle 3382678
Hafif sıklette Sexual Chocolates yıldızı yiitee Süpernova yıldızı @Goklerce ye karşıydı
yiitee kazandı tebrik ederim çiko @Goklerce şimdilik 2. Oldu
Eki Görüntüle 3382677
labellevie yiitee
1 hafta menü bildiriminden muafsiniz
Dokunulmazsiniz
Geçmiş cezalariniz, varsa uyarınız silindi
1000 kalorilik ödül hakkınız var (dikkat)
@Goklerce ve benim 500 kalorilik ödül hakkimiz var
2 tartı bekliyoruz. Yüzdelere göre yeni grup yıldızları gün içinde belirlenecek
Yıkım ekibine hoşgeldiniz Gonulmeyvesi Pandora27Gonulmeyvesi Pandora27 vücut kitle indeksinize göre Yıkım Ekibi ndesiniz gruplar ilk üyeden son grubun son üyesine kadar en yüksek kilodan en düşük kiloya göre sıralanır
Çok teşekkür ederim. Başka gruptayim ben şuanMerhaba hala katılmak istiyorsanız gruplar katılıma açıldı, bilginize
Tebrik ederim arkadaşlar yiitee labellevieYıldız savaşlarında bu hafta
Yıkım ekibi yıldızı ben Chocolita Grup alfa yıldızı labellevie le karşı mağlup oldum
1. labellevie oldu yine alfaligini gösterdin tebrik ediyorum
Eki Görüntüle 3382678
Hafif sıklette Sexual Chocolates yıldızı yiitee Süpernova yıldızı @Goklerce ye karşıydı
yiitee kazandı tebrik ederim çiko @Goklerce şimdilik 2. Oldu
Eki Görüntüle 3382677
labellevie yiitee
1 hafta menü bildiriminden muafsiniz
Dokunulmazsiniz
Geçmiş cezalariniz, varsa uyarınız silindi
1000 kalorilik ödül hakkınız var (dikkat)
@Goklerce ve benim 500 kalorilik ödül hakkimiz var
2 tartı bekliyoruz. Yüzdelere göre yeni grup yıldızları gün içinde belirlenecek
Başarılar diliyorumÇok teşekkür ederim. Başka gruptayim ben şuan
Hoşbuldum boy konusunda çok minnak bı insanım cep boyum 153Tekrar hoş geldin geçmiş olsun canım. Kullandığın ilaç inşallah daha faydalı olur. Böyle kilo vermeye engel hastalığı olan arkadaşlardan ay sonu minimum 800 gram vermesini bekliyoruz. Boy kaçtı?
Aç oldugun müddetçe, öğlene kadar yolu var canım. Çünkü illa ki bir şeyler içiyoruz o saatten sonra. 14.00 olur. Listeyi hemen ayarlayamiyorum zaten. Ama daha geç olmasın ki hepsi elimde olsun
Basaricaz Allah'ın izniyleİnşallah inanıyorum bende sagolun
Çok teşekkür ederimm
Ayy hedeflerimiz ayni inşallah basaricaz inanıyorum bende bugün burada başladım bize iyi gelecek burası inanıyorum
Yıkım ekibi ne oluyor acaba cahilligime verGonulmeyvesi Pandora27 vücut kitle indeksinize göre Yıkım Ekibi ndesiniz gruplar ilk üyeden son grubun son üyesine kadar en yüksek kilodan en düşük kiloya göre sıralanır
Ulasicaz
Allah'ını seven anlatsın kız bu yıkım ekibi ne
Boy ve kilo durumuna göre hesaplanan vücut kitle indeksimize göre gruplara ayrıldık. Yıkım Ekibi de o gruplardan biri. Yıldız savaşlarından her grubun yıldızı, diğer bir grubun yıldızı ile yarışır. 1. sayfada bütün gruplar, grup üyeleri, kilo tabloları v.s.Allah'ını seven anlatsın kız bu yıkım ekibi ne
Ha tamam gidem de en başa bı daha bakamBoy ve kilo durumuna göre hesaplanan vücut kitle indeksimize göre gruplara ayrıldık. Yıkım Ekibi de o gruplardan biri. Yıldız savaşlarından her grubun yıldızı, diğer bir grubun yıldızı ile yarışır. 1. sayfada bütün gruplar, grup üyeleri, kilo tabloları v.s.
İlk sayfada detaylı yazıyor delfi de açıklamış. Aklına takılan bir şey olursa sor mutlakaYıkım ekibi ne oluyor acaba cahilligime ver
Tamam canım sorun değilChocolita sabah tartildim ama atmak ramamne aklimdan cikmis.
Mutfak lavobosu tikandi, adam geldi bakti falan, bir suru masraf cikti ekstradan, her sey aklimdan cikmis oyle olunca. Kusura bakma canim.
Aksilik resmenChocolita sabah tartildim ama atmak ramamne aklimdan cikmis.
Mutfak lavobosu tikandi, adam geldi bakti falan, bir suru masraf cikti ekstradan, her sey aklimdan cikmis oyle olunca. Kusura bakma canim.