Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Hoşgeldin canim inşAllah hedef kilona saglikla ulasirsin
Günaydın Chocolita
Fit mutlu anne
6 Şubat, Salı kilom:99,8 kg
0,5 kg vermişim.
Yüzdem: 0,498
0,5÷100,3×100=0,498
Tebrikler canım

Tekrar hoş geldin geçmiş olsun canım. Kullandığın ilaç inşallah daha faydalı olur. Böyle kilo vermeye engel hastalığı olan arkadaşlardan ay sonu minimum 800 gram vermesini bekliyoruz. Boy kaçtı?
Gunaydin
En gec kacda tarti paylasmis olmamiz gerek? Chocolita
Aç oldugun müddetçe, öğlene kadar yolu var canım. Çünkü illa ki bir şeyler içiyoruz o saatten sonra. 14.00 olur. Listeyi hemen ayarlayamiyorum zaten. Ama daha geç olmasın ki hepsi elimde olsun

Çok da güzel olmadı ama belki incelmem olmuştur regl öncesi ödemeden fazla cikmisimdir, amin inşallah
Bende sabah tartıldım çok moralim bozuldu. Ben bu hafta elimden geleni yaptım. 5 gün cezam vardı zaten çok güzel egzersiz yaptım yememe icmeme de dikkat ettim. Üstüne +10 gram gösteriyor. Şimdi çocuğu kursa getirdim biraz ödem modem varsa atmayı bekliyorum.
Bende reglim. Bu onun işi diye düşünüyorum. Ama yani bu haftaya çok inanmıştım. Normalde boşa kürek çekiyorum diye önüme geleni yerdim ben bugün, ama vazgeçmiyorum. Bu reglin kandirmasina düşmemek lazım. Böyle devam edersem zaten haftaya sonuç alırım.

Yani bırakmıyoruz goklercecim. Gayret barsa bir yerden gösterecek kendini. Sende sıkma canını

Bekleyecektim ama paylaşayım tartimi da. Susadım çünkü bayağı içerim şimdi. Reglden başka anlamı yok şu an

Eklentiler

• IMG_20240206_111318.jpg
    55,9 KB · Görüntüleme: 27
Tamam canim. Yürüyüsum bitmek uzere. Sonra tartilacagim

Ben cok odemliyim. Ocak 12 den bu yana antibiotik kullandim ve baska ödem +kilo yaptiracak ilac.
Zaten ekim ve kasim da antibiotik kullandim kedimiz yuzunden.
Su anki antibiotik e kdr odemleri atmistim kullandigim baska ilaclardan dolayi.
O yuzden artim ile moralimi bozmak istemiyorum. Gecen hafta 75,7 ciktim mesela.
Pes etmeyip devam edelim. Edersek zaten artiyor kilolar

Neyse yesilcay a abancam ben 3 gunum kaldi antibiotik ile

Son düzenleme:
Antibiyotik ödem yapıyor mu? Bende kullanıyorum çünkü

16 saati doldurmayi bekledim simdi tartildim canım yaklaşık 1 haftadır gram oynamıyor olsun ama yine de mutluyum
2.5 ayda yaklaşık 4 kilo verdim burda da devam edicem inşallah 7 li rakamları beraber görmek nasip olsun. Aminn
Boyum 1.55 en fazla 1.57 dır değişiyor arada
Hedef kilom 55

Eklentiler

• 20240206_113937.jpg
    71,1 KB · Görüntüleme: 27
Olsun hiç pes etmek yok bende regliyim o 79 u görecez inşallah inanıyorum
Yaa topik de genel olarak kilolar birbirine yakın bu beni daha da çok mutlu etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…