Teşekkürler. Ben menümü yazmazsam olmaz. Kendimi eksik hissederim. En iyisi yazayım.Yıldız savaşlarında bu hafta
Yıkım ekibiyıldızı ben Chocolita Grup alfa yıldızı @labellevie le karşı mağlup oldum
1. @labellevie olduyine alfaligini gösterdin tebrik ediyorum
Eki Görüntüle 3382678
Hafif sıklette Sexual Chocolatesyıldızı yiitee Süpernova yıldızı G Goklerce ye karşıydı
yiitee kazandı tebrik ederim çiko G Goklerce şimdilik 2. Oldu
Eki Görüntüle 3382677
@labellevieyiitee
1 hafta menü bildiriminden muafsiniz
Dokunulmazsiniz
Geçmiş cezalariniz, varsa uyarınız silindi
1000 kalorilik ödül hakkınız var (dikkat)
G Goklerce ve benim 500 kalorilik ödül hakkimiz var
2 tartı bekliyoruz. Yüzdelere göre yeni grup yıldızları gün içinde belirlenecek
Teşekkürler
Teşekkürler
Tartı saatine dikkat edelim lütfen. Ufacık bir farkla yiite yıldız olduÇok özür dilerim ya sabah tartıldım ama sonra iş güç tamamen aklımdan çıktıChocolita
Ilk sayfayi okudum kurallara uyum saglayacagim:) sabah tartılmıştım ama fotosu yokMerhabahala açsanız tartı fotosuyla boy ve hedef kilonuzu yazmanız gerekiyor. Bir de ilk sayfayı okudunuz değil mi? Kurallara uyum sağlayabilirseniz ekleyelim sizi de gruba
Hos geldinizIlk sayfayi okudum kurallara uyum saglayacagim:) sabah tartılmıştım ama fotosu yok
Aksilik resmen
Iyilestiniz mi?
Senin oyle evden calisma durumun var. Beni dusunYok kuzum,
On yas yaslandim yeminle
Agrilarim falan azaldi, calisiyorum da ama, aksama pil bitik direk yatistayim. Hic yormadan, suya sabuna dokunmadan yaziyoruz iste. Sabah cocuklari okula yuruyerek gorutdum mesela, sonra geldim yarim saat yatip kendime geldim, sonra isbasi. Allahtan bu surecte ofise gitmek zorunda degilim.
Yok kuzum,
On yas yaslandim yeminle
Agrilarim falan azaldi, calisiyorum da ama, aksama pil bitik direk yatistayim. Hic yormadan, suya sabuna dokunmadan yaziyoruz iste. Sabah cocuklari okula yuruyerek gorutdum mesela, sonra geldim yarim saat yatip kendime geldim, sonra isbasi. Allahtan bu surecte ofise gitmek zorunda degilim.
Çok geçmiş olsun kızlar. Hem çalışıp hem evle ilgilenmek çocuklarla ayrıca, çok zor olmalı Rabbim kolaylığını versin. Rapor alsanız toplayana kadar?Senin oyle evden calisma durumun var. Beni dusun
Yarin ise gidecegim Ama atesim 37,6 filan. . Baskasina ates degil Ama benim icin 37 i gordugu and hastayim demek.
Cok gecmis olsun tekrar.
Cocuklar iyi mi?
Ben sabah doktoru arayacagim crp kontrolu icin.Çok geçmiş olsun kızlar. Hem çalışıp hem evle ilgilenmek çocuklarla ayrıca, çok zor olmalı Rabbim kolaylığını versin. Rapor alsanız toplayana kadar?
Evet detaylı bir tahlil alsalar keşke. Kendini doldurma şimdi. Ama doktora görünürsün dediğin gibi için rahatlasınBen sabah doktoru arayacagim crp kontrolu icin.
Sonra bashemsireyi atarim duruma gore.
Sorun yaratmadi benim hastane. Sadece ben kendimi kotu hissediyorum hastayim uzun sure diye.
Daha iyiyim Ama antibiotik birakinca yine kotu olursam,baska birsey ise korkusu var acikcasi. Hic kan filanda almadilar bu surecde.
Ev ,cocuk kismi neyseki esim cok yardimci. Cocuklarda nerdeyde 9-12 yasindalar
Çok geçmiş olsun kızlar. Hem çalışıp hem evle ilgilenmek çocuklarla ayrıca, çok zor olmalı Rabbim kolaylığını versin. Rapor alsanız toplayana kadar?
Yok canım ekşi az olsa bile vazgeçmiyorumBende sabah tartıldım çok moralim bozuldu. Ben bu hafta elimden geleni yaptım. 5 gün cezam vardı zaten çok güzel egzersiz yaptım yememe icmeme de dikkat ettim. Üstüne +10 gram gösteriyor. Şimdi çocuğu kursa getirdim biraz ödem modem varsa atmayı bekliyorum.
Bende reglim. Bu onun işi diye düşünüyorum. Ama yani bu haftaya çok inanmıştım. Normalde boşa kürek çekiyorum diye önüme geleni yerdim ben bugün, ama vazgeçmiyorum. Bu reglin kandirmasina düşmemek lazım. Böyle devam edersem zaten haftaya sonuç alırım.
Yani bırakmıyoruz goklercecim. Gayret barsa bir yerden gösterecek kendini. Sende sıkma canını
Bekleyecektim ama paylaşayım tartimi da. Susadım çünkü bayağı içerim şimdi. Reglden başka anlamı yok şu an
Tebrik ederim kızlar, acaba ödül ne olsa düşüneyim biraz yazarımYıldız savaşlarında bu hafta
Yıkım ekibiyıldızı ben Chocolita Grup alfa yıldızı @labellevie le karşı mağlup oldum
1. @labellevie olduyine alfaligini gösterdin tebrik ediyorum
Eki Görüntüle 3382678
Hafif sıklette Sexual Chocolatesyıldızı yiitee Süpernova yıldızı G Goklerce ye karşıydı
yiitee kazandı tebrik ederim çiko G Goklerce şimdilik 2. Oldu
Eki Görüntüle 3382677
@labellevieyiitee
1 hafta menü bildiriminden muafsiniz
Dokunulmazsiniz
Geçmiş cezalariniz, varsa uyarınız silindi
1000 kalorilik ödül hakkınız var (dikkat)
G Goklerce ve benim 500 kalorilik ödül hakkimiz var
2 tartı bekliyoruz. Yüzdelere göre yeni grup yıldızları gün içinde belirlenecek
Canım hergun 10 bin tamamlayamayabilirim, 45 dk spor yapsam misal Leslie bunu nasıl kanıtlayabilirim peki ?
hosbuldukHos geldinizyarın sabahtan bekliyorum o zaman
Akıllı saat yoksa bir kanıt göstermekte zor canım. Bunu konuşmuştuk fitle de ne yapabiliriz diye, telefondaki adım sayari koy cebine. Leslie yaptığın adımları saysin 45 dk kanıtı olur. Sende de hasimato varmış bak yeni ogreniyorum. Ay sonu 800 gram versen yeterli burada. Yani haftada 200 gram ediyorCanım hergun 10 bin tamamlayamayabilirim, 45 dk spor yapsam misal Leslie bunu nasıl kanıtlayabilirim peki ?