Allah. Be bende bugün tartıldım ölçü. Falan aldım katılırım tabiSelam arkadaşlarhala katılmak isterseniz 2 kişilik yerimiz var
İsabet olmuş o zaman sevindimAllah. Be bende bugün tartıldım ölçü. Falan aldım katılırım tabi
İlk sayfayı okudum evet yarın tekrar tartilip resim atarım inşallah kurallardan yana da bir sikintim yok kabul çünkü kilolar gidecek sadece azcik itici güç gerekİsabet olmuş o zaman sevindimİlk sayfayı okudunuz değil mi? Kuralları kabul ederseniz yarın baslangic kilonuzu tartı fotoğrafiyla, boy ve hedef kilonuzu da bekliyoruz
Tamamdır. Hoş geldinizİlk sayfayı okudum evet yarın tekrar tartilip resim atarım inşallah kurallardan yana da bir sikintim yok kabul çünkü kilolar gidecek sadece azcik itici güç gerek
Hoşbuldum inşallah sene sonunda 30 kilo fazlamı ugurluyorum ve 2025 e fit ve düzgün hatlara sahip olduğum vucudumla giriyorum ideal kilomuda ömür boyu koruyorum Allah'ın izniyleTamamdır. Hoş geldiniz2 mezun verdik. İnşallah darısı başımıza
Allah. Be bende bugün tartıldım ölçü. Falan aldım katılırım tabi
EvetEvren sana calisiyor bugun demektir
Hosgeldin.
Hoş geldinEvetşükürler olsun hoşbuldum
Ay hadi bakalım. Bu hafta bende tartıdan çok Ümitliyim. Hemde regle rağmenMerhaba hanımlar. Uzun bi hastalık sürecini deride görülen döküntülerle karşılaşarak uğurladık şükür kızamık çıkarıyolarmış meğerse çocuklar bizde kızamıktan olmasa da domuz gribinden nasibimizi aldık
Yarına tartıda kaç gelirim bilmiyorum ama aşırı motiveyim
Hoşbuldum yavru kuşum her zaman olduğu gibi yine birlikteyiz geleneği bozmadıkHoş geldin
Yaa tanidik demek. Hangi topiktenHoşbuldum yavru kuşum her zaman olduğu gibi yine birlikteyiz geleneği bozmadık
Biz liseden beri birlikteyizYaa tanidik demek. Hangi topikten
Pek ümitli değilim çokom sabit bile gelsem şükür edicem çünkü hiç yeme düzeni uyku düzeni kalmadıAy hadi bakalım. Bu hafta bende tartıdan çok Ümitliyim. Hemde regle rağmeninşallah son dk gölü atmaz bana
Liseden arkadaşım çokomYaa tanidik demek. Hangi topikten
Üniversiteyi atlama lütfen kirilirimLiseden arkadaşım çokomyediğimiz ayrı gitmemiş ikimize de göbek olmuş eritmeye bile beraber geldik
Hoşgeldin Pandora yahu neden ilk geldiğinde söylemiyorsun ben seni eski diyet sapiklarindan zannettim ahshzhzhxhxhHoşbuldum yavru kuşum her zaman olduğu gibi yine birlikteyiz geleneği bozmadık
Hoşgeldin Pandora yahu neden ilk geldiğinde söylemiyorsun ben seni eski diyet sapiklarindan zannettim ahshzhzhxhxh
Pesimizdeler dut çok zor durumdayım ondan herkese sapik gözüyle bakıyomahahahhaa diyet sapığı
Yok çok şükür sapik değilimHoşgeldin Pandora yahu neden ilk geldiğinde söylemiyorsun ben seni eski diyet sapiklarindan zannettim ahshzhzhxhxh