- 13 Mart 2019
- 12.854
- 41.440
Ben isterimSelam arkadaşlar hala katılmak isterseniz 2 kişilik yerimiz var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben isterimSelam arkadaşlar hala katılmak isterseniz 2 kişilik yerimiz var
Sende haklısın bi ara benim topiğe de dadanmışlardıPesimizdeler dut çok zor durumdayım ondan herkese sapik gözüyle bakıyom
Kız kim dadandı sanaSende haklısın bi ara benim topiğe de dadanmışlardı
İsveç diyeti ile ne kadar verdiniz acaba bende bu ay sonu yapmayı düşünüyorum ama tansiyonu hızlı düşen birisiyim korkuyorum valla aç kalinca sinirli de oluyorumİyi geceler hanımlar, yeni menü paylaşabiliyorum.
22 Ocak pazartesi menüm
Kahvaltı; peynir, 5-6 zeytin, 2 dilim kızarmış ekmek, çay
Kahve
Akşam; çorba ve peynirli makarna
1 armut
3 litre su
Bugün arkadaşım geldi zaten kendime göre esnettiğim İsveç diyetini bitirdim.
spor yapamadım
Chocolita Fit mutlu anne
Önemli değil beKız kim dadandı sana
Ya ben 2 gün yaptım devam edemedim. Daha önce 13 gün yapmıştım 5-6 kilo vermiştim.İsveç diyeti ile ne kadar verdiniz acaba bende bu ay sonu yapmayı düşünüyorum ama tansiyonu hızlı düşen birisiyim korkuyorum valla aç kalinca sinirli de oluyorum
Zor canım benim durum baya vahim hayırlısı diyelimOlur inşallah benim içinde zor gerçi hiç bakmadım ama artı gelebilirim
İnşallah hedefe bir an önce ulaşırsınız. Burada insan kendini ister istemez dizginliyor. Ve kilo verirken eğleniyor.Selamlar herkese boşluk olduğunu görünce çok mutlu oldum Chocolita haber verdiğin için teşekkür ederim
27 yaşımın sonlarındayım
6 senelik evliyim 3 yaşında bir oğlum var
Geçen sene emzirmeyi bu ay bırakmıştım o zaman da doğum kiloları vardı fakat hep sabittim 77 78 gidip geliyordum.
Emzirmeyi bırakınca birden kilo aldım ve önüne geçemedim iki ileri bi geri kilo veremedim bi türlü.
Geçtiğimiz Kasım ayında 85 kg görünce yine başladım ama sağlıklı değildi tam manası ile.
Yaklaşık 20 gündür düzenli bi şekilde yapıyorum, spor salonuna gidiyordum fakat yakınımda ki salon bi süreliğine kapandı uzakta olana da gitme imkanım biraz zor ama evde yapmaya gayret edicem inşallah.
15 gün öncesine kadar 82 81 lerde dolandım durdum ama çok şükür bi haftadır 80 kilodayım bu hafta 79 görmeyi çok istedim ama tam o günlerde regl oldum onun şişkinliği var diye düşünüyorum 3 gündür bi hevesle çıkıyorum ama bugünde olmadı malesef 80.1 çıktım yine de mutluyum
Hedefim 60 in altına düşmek.. 55 çok istiyorum inşallah inanıyorum başarabilirim
Herkese de bu süreçte sabır gayret ve moral diliyorum
Selamlar herkese boşluk olduğunu görünce çok mutlu oldum Chocolita haber verdiğin için teşekkür ederim
27 yaşımın sonlarındayım
Geçen sene emzirmeyi bu ay bırakmıştım o zaman da doğum kiloları vardı fakat hep sabittim 77 78 gidip geliyordum.
Emzirmeyi bırakınca birden kilo aldım ve önüne geçemedim iki ileri bi geri kilo veremedim bi türlü.
Geçtiğimiz Kasım ayında 85 kg görünce yine başladım ama sağlıklı değildi tam manası ile.
Yaklaşık 20 gündür düzenli bi şekilde yapıyorum, spor salonuna gidiyordum fakat yakınımda ki salon bi süreliğine kapandı uzakta olana da gitme imkanım biraz zor ama evde yapmaya gayret edicem inşallah.
15 gün öncesine kadar 82 81 lerde dolandım durdum ama çok şükür bi haftadır 80 kilodayım bu hafta 79 görmeyi çok istedim ama tam o günlerde regl oldum onun şişkinliği var diye düşünüyorum 3 gündür bi hevesle çıkıyorum ama bugünde olmadı malesef 80.1 çıktım yine de mutluyum
Hedefim 60 in altına düşmek.. 55 çok istiyorum inşallah inanıyorum başarabilirim
Sıkıntı çıkarırsa ban yeme ugrana paklariz sıkıntı değilÖnemli değil be
Biz liseden beri birlikteyiz
Ne guzel ya sevindim sizin adınıza güzel oldu böyle. Burada da beraber kilo durumunuza göre karşı gruplara düşebilirsiniz yarın çıkar ortaya. İnşallah öyle olur bu arada daha eğlenceli olurLiseden arkadaşım çokom yediğimiz ayrı gitmemiş ikimize de göbek olmuş eritmeye bile beraber geldik
Selam canım hos geldin yarın sabahtan tartı fotosu, boy ve hedef kilo bilgisi alıyorum. Bende heyecanlandım inşallah hedefine ulaşırsın. Aylık beklediğimiz 70 kg üstündekiler için -1.5 makul diye düşünüyorum. İlk sayfayı detaylıca okudun değil mi? Cezalar biraz katı ama yıldız savaslari o gerilimi yumuşatiyorSelamlar herkese boşluk olduğunu görünce çok mutlu oldum Chocolita haber verdiğin için teşekkür ederim
27 yaşımın sonlarındayım
Çok eğlenceli olacakNe guzel ya sevindim sizin adınıza güzel oldu böyle. Burada da beraber kilo durumunuza göre karşı gruplara düşebilirsiniz yarın çıkar ortaya. İnşallah öyle olur bu arada daha eğlenceli olur
Selam canım hos geldin yarın sabahtan tartı fotosu, boy ve hedef kilo bilgisi alıyorum. Bende heyecanlandım inşallah hedefine ulaşırsın. Aylık beklediğimiz 70 kg üstündekiler için -1.5 makul diye düşünüyorum. İlk sayfayı detaylıca okudun değil mi? Cezalar biraz katı ama yıldız savaslari o gerilimi yumuşatiyor
Karşı gruplara düşeriz muhtemelen çokomNe guzel ya sevindim sizin adınıza güzel oldu böyle. Burada da beraber kilo durumunuza göre karşı gruplara düşebilirsiniz yarın çıkar ortaya. İnşallah öyle olur bu arada daha eğlenceli olur
Selam canım hos geldin yarın sabahtan tartı fotosu, boy ve hedef kilo bilgisi alıyorum. Bende heyecanlandım inşallah hedefine ulaşırsın. Aylık beklediğimiz 70 kg üstündekiler için -1.5 makul diye düşünüyorum. İlk sayfayı detaylıca okudun değil mi? Cezalar biraz katı ama yıldız savaslari o gerilimi yumuşatiyor
Ayy inşallah inanıyorum burası iyi gelecek bana HosbuldumHosgeldin,
Dogum ve emzirme sonrasi yasadigin surec cok normal, hic canini sikma.
Takil bize, duzenini oturtunca guzelce verirsin fazlaliklari
Hosbuldum çok teşekkür ederim evet okudum ama yine okurum olmazsaNe guzel ya sevindim sizin adınıza güzel oldu böyle. Burada da beraber kilo durumunuza göre karşı gruplara düşebilirsiniz yarın çıkar ortaya. İnşallah öyle olur bu arada daha eğlenceli olur