Selam
Dun kotu beslendim aksama
Tad alamiyorum ne diye yersin?
Canım tartıları artık salı gonderiyoruz belki bir hunde mucizeler yaratırız
Ay evet okumuştum ama unuttum zor gibi amaCanım tartıları artık salı gonderiyoruz belki bir hunde mucizeler yaratırız
Olur inşallah benim içinde zor gerçi hiç bakmadım amaAy evet okumuştum ama unuttum zor gibi ama
günaydın, iyi haftalar canımGunaydin iyi haftalar kizlar,
Dun aksam oksurmekten hic uyumadim ama kac gundur izinliyim, artik mecbur baslicam calismaya, allahtan evden calisabiliyorum. Deneyecegim artik, mola vere vere aksami edicez bi şekilde.
Boyle gunlerde mecbur kolay ve karbonhidratli yemeklere agirlik veriyoruz. Napalim artikgecsin gitsin de.
Su iciyorum aslinda ama olcemiyorum, zaten kafam yerinde degil, menude ne yedigimi yazarken bile zorlaniyorum.
Benden haberler boyle,
Bu kadar konustuguma gore biraz iyilesmisim demektir
Ballı zencefilli çay içiyor musun canım bol limonlu. Arada yap iyi gelir. Bu arada evet artık salı sabahı tartiliyoruzGunaydin iyi haftalar kizlar,
Dun aksam oksurmekten hic uyumadim ama kac gundur izinliyim, artik mecbur baslicam calismaya, allahtan evden calisabiliyorum. Deneyecegim artik, mola vere vere aksami edicez bi şekilde.
Boyle gunlerde mecbur kolay ve karbonhidratli yemeklere agirlik veriyoruz. Napalim artikgecsin gitsin de.
Su iciyorum aslinda ama olcemiyorum, zaten kafam yerinde degil, menude ne yedigimi yazarken bile zorlaniyorum.
Benden haberler boyle,
Bu kadar konustuguma gore biraz iyilesmisim demektir
Ballı zencefilli çay içiyor musun canım bol limonlu. Arada yap iyi gelir. Bu arada evet artık salı sabahı tartiliyoruz
Ben tartılıp gönderdim. Yarın yine göndereyim miBallı zencefilli çay içiyor musun canım bol limonlu. Arada yap iyi gelir. Bu arada evet artık salı sabahı tartiliyoruz
Evet canım salı günleri atıyoruz artıkBen tartılıp gönderdim. Yarın yine göndereyim mi
Kızlar selamlar boşluk varsa bende isterim katılmak
Dün sabah klasik kahvaltı yaptım ekmek.tuketmedim 1 veya 2 tane galeta yedim
Ara öğün diyet dışı özel dönemden dolayı biraz tatlı sıkıntım oldu biraz da moral bozukluğu
Akşam pırasa yemeği 3 4 kaşık yoğurt
3 kaşık kuskus pilavı
Su 1.litre
Spor yapamadım