- 18 Mart 2021
- 11.542
- 63.728
Süt pirinç biraz şeker az nişasta birde vanilyaNeydi ki merak ettim cis olmayan sutlu sey
Sulu olmuş ya 2 kaşık yedim kaldı kurtarabilir miyim ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süt pirinç biraz şeker az nişasta birde vanilyaNeydi ki merak ettim cis olmayan sutlu sey
Sıcakken kurtarılırdi nisasta ilave ederek ama soguyunca kurtarilmaz sanki bizde de en cok yenen tatli bu cidden en masumu sekerini de az atıyorum vicdanlar temizSüt pirinç biraz şeker az nişasta birde vanilya
Sulu olmuş ya 2 kaşık yedim kaldı kurtarabilir miyim ki
Benim hiç kıvamı tutmuyor alıştık artık eşim bardağa koy bari içelim dedi agsgsggsgzSıcakken kurtarılırdi nisasta ilave ederek ama soguyunca kurtarilmaz sanki bizde de en cok yenen tatli bu cidden en masumu sekerini de az atıyorum vicdanlar temiz
Ahahhahahah tarifine denk gelemedin demek ki kız neyse niyet önemli yine de yiyin bi sekildeBenim hiç kıvamı tutmuyor alıştık artık eşim bardağa koy bari içelim dedi agsgsggsgz
Aman tamam 2 kaşıkla nefsimi körelttim
Ben son 2 senedir bu tarifi yapıyorum firina atmadan da tam tutuyo tatif firinlayinca da
Afiyet olsun bazı tarifler öyle cidden özendikce istedikce olmuyo nasip ellerine sağlıkBı bakayım bi dahaki sefere deneyeyim artık.
Bu sefer asla ölçü kullanmadım kullanınca da olmuyordu zaten hiç fark etmedi
Koltuğa yapışma hastalığına yakalandım. Biri beni buradan kazisinKimsecikler yok muu?