- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
sağol canım ☺ iyiyim çok şükürMerhaba Fit mutlu anne , hoşgeldin.nasılsın? sağlığın iyidir inşallah, merak ettim seni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım ☺ iyiyim çok şükürMerhaba Fit mutlu anne , hoşgeldin.nasılsın? sağlığın iyidir inşallah, merak ettim seni.
Ne bitmiş kız niye bitmissEneeeee dööüş bitmiş
Bil bakalım kim diyet dışı adı yazdı aranan ceza motivasyonuna ulaşıldı labelcim. Resmen evrene mesaj gönderdin ve çok ani bir dönüş aldınİyi geceler kızlar,
26 Ocak cuma menüm
Kahvaltı; bolca marul ve mercimek köftesi
Kahve
Öğlen; tavuk, pilav, salata, 1 börek,
akşam yok, misafirlikteydim öğlen yediğim için akşam yemedim.
Su 1,5 litre
Chocolita Fit mutlu anne
Gerçekten de ceza olunca motivasyon oluyor. Bugün mesela yürüyüş yapabilirdim yapmadım.
Merhabalar Smiile
Dilerim yaşadığın tüm sorunların en kısa sürede üstesinden gelirsin ve tekrar aramıza katılırsın.
Kendini çok özletme, emi canım?
Sevgilerimle
Tebrikler Smiile
Azmini örnek alacağım.
Samimi ve içten paylaşımlarını özleyeceğim. Mezun olmuş olsan da arada buraya uğrayıp,bizleri haberdar edersen seviniriz.Görüşmek dileğiyle.
İyi akşamlar kızlar
Smiile 'inda yukarıda belirttiği üzere şimdilik vedalastik. Ama sıradan bir veda olsun istemiyorum. Çünkü listede belirttiği hedef kilosuna ulaştı Bende onayımı alıp gerekeni yaptım
İlk mezunumuz smiile oldu öyle sessiz sedasız olamazdı ilk sayfaya da gururla ekledim Umarım ihtiyacın kalmaz, kilonu korursun. Çünkü müthiş bir iraden var. Ama insanız, kilo alınır verilir. İstediğin zaman yeniden dönebilirsin. İyi ki bizimlesin
Eki Görüntüle 3376469
Yukarıda verecek 3 kilosu daha olduğunu yazmış. Bu kısımda da ara vermek istedi. Ama listedeki hedefe ulaştığı için gereken yapıldı aslında çoktan kazandı. Gerçekten en başından beri çok güzel ilerledi
Selam kızlar, ben bugün memlekete geldim ama izin almayacagim dikkat etmeye çalışacağım
Tünaydın kizlarr
Oh tadını çıkar yer değiştirmek kulağa ne hoş geliyor yaSelam kızlar, ben bugün memlekete geldim ama izin almayacagim dikkat etmeye çalışacağım
Selamm canım. İyi şükür de tatil olunca fırsat bulamamıştır belki . Bende günlerdir girmedigimi farkettim menüden de muaf olunca şimdi aklıma geldi bakiyim bı diye girdim etiketi gördüm.
Evet canım konuştuk zaten. İyi olun daSelamm canım. İyi şükür de tatil olunca fırsat bulamamıştır belki . Bende günlerdir girmedigimi farkettim menüden de muaf olunca şimdi aklıma geldi bakiyim bı diye girdim etiketi gördüm.