Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Ay bırak destek olma. Ben accessdenied a destek oldum bilgi verdim de gelip "dinleme şunu, bizim rakibimiz o" dedi. Pis kırbaççı @Cemoos
Yok yaa daha destek olmam bilgileri çaktırmadan birbirimize verelim şifreli biz gidip sporumuzu yapalım cemos lop et olsun diye duasını ede dursun

Yok canım niye anlaşılmasın ben samimiyetten takılıyorum hepinize.

En doğrusunu yapıyorsunuz 2 kilo bile fazla varsa onu vermeli sorunlu bölgeye özel çalışılmalı.
Zaten bu şekilde yaparsa o kişi hiç bir zaman yüksek kiloya çıkmaz.

3-5 sonradan 20-30 oluyor her şey daha zorlaşıyor

Başlamışken bırakma sen de aman
yillar once 3 ana 3 ara ogun ve leslie ile ve tabi sizinle 25 kilo vermistim malum. Ayni tarz diyetle zayifliyamadim birdaha. Suan aralikli oruc yapiyorum yemekdense yememek daha kolaymis. H.ici iyi gidiyor h.sonu bozulsada 4 kilo kaldi hedefime 6 kilo verdim. Hepimiz tez vakit veririz umarım emzirme avantajim var tabi spor niyetine gidiyor kaloriler ama altif olamiyorum ara ara okuyorum girip

Yok yaa daha destek olmam bilgileri çaktırmadan birbirimize verelim şifreli biz gidip sporumuzu yapalım cemos lop et olsun diye duasını ede dursun
Evet evet, şu an mesela yürürken topigi okuyup yazıyorum. Yemek öncesi yürüyüşü. Yatsın onlar.

Tabii canim karsi takimi gicik etmek katildim ben mesela. Amaci olmali insanjn bcbxbxb

Canlı örneği olunca anlayabiliyorum
Ne diyonuz be hic bisey anlamiyorum
Bişey yemiyoz bacı kapandı tükan

Tabi sabah aç karnına tartilin. Oğlumla ilgileniyorum şu an çok aktif olamadım. Bu akşam gelip kim ne paylaşmış ne paylasmamis incelemesini yapacağım

Chocolita

Kahvaltı
1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim süzme peynir
3 tane zeytin
Domates, salatalık

Akşam
Yarım kase bamya
5 tane köfte
2 3 tane yağsız patates kızartması
Salata

Havalar serinledi suyu azalttım baya en az 3 e çıkmam lazım. Özellikle egzersiz yapmadım bugün ev toplama kızın peşinde koşma yetti

Ölürsün böyle. Sabah menün çok düşük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…