- 18 Mart 2021
- 11.542
- 63.588
Yediklerini yaz bakam ama dürüst ol haftaya kilo alırsan seni picaklarimHobağğ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yediklerini yaz bakam ama dürüst ol haftaya kilo alırsan seni picaklarimHobağğ
Dürüst um sen bı fazla gel ozaman görüşürüz neyse rakibe karşı iç savaş var gibi gozukmeyelim ilk gündenYediklerini yaz bakam ama dürüst ol haftaya kilo alırsan seni picaklarim
Takımlara girmek için takip edebilirsin oslem listede ismin olmasa da bizle kıyasla kendini sohbete dahil olAaa ne güzel keşke ben de olsaydim.
Başarılar diliyorum ve yakından takip edecegim sizleri.
Sadece merak ettiğimden soruyorum Artemissisipi kaç kilo olmayı hedefliyormus
Ekmeği azaltSabah 9:30 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim tam b.ekmek
Şekersiz çay
Yarım salatalık 1 domates
Öğlen 13.00
Börülce salatası yoğurt 2 dilim t.b ekmek
Arada 1 elma bir çilek yedim
Akşam
Bamya yemeği ,yoğurt ,
2 dilim t.b
Suyu netlestirmedim ama öğlene kadar 5-6 bardak içmiştim 2 litreyi kesin geçti egzersiz yapmadım yatmadan yapacagim
Chocolita
Badilerim sizde bakin
Menü yazdığın zaman beni etiket yap canım. Çok düşük kalorili geldi ama. Kahvaltıda peynir yok meselaBen de yazayim yediklerimi sabah 1 haslanmis yumurta 2 zeytin. 1 bardak tek sekerli cay. Öglen 1 dilim kizarmis ekmekle 1 kepce sebze corbasi. Gun icinde 2 fincan cay daha ictim tek sekerli. Aksam kiymali mercimek yesil salata ya da cacik. Daha da bisey yemem.
Ekmeği azalt
Sabah 9:30 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim tam b.ekmek
Şekersiz çay
Yarım salatalık 1 domates
Öğlen 13.00
Börülce salatası yoğurt 2 dilim t.b ekmek
Arada 1 elma bir çilek yedim
Akşam
Bamya yemeği ,yoğurt ,
2 dilim t.b
Suyu netlestirmedim ama öğlene kadar 5-6 bardak içmiştim 2 litreyi kesin geçti egzersiz yapmadım yatmadan yapacagim
Chocolita
Badilerim sizde bakin
Sabah yemeyi sevmiyorum ki. Gece aburcubur yiyengillerdenim benÖlürsün böyle. Sabah menün çok düşük.
Yoğurt ye geceSabah yemeyi sevmiyorum ki. Gece aburcubur yiyengillerdenim ben
Dahil ol bişey olmaz yanimizda ol yalnız bırakma sen de aç kalBen dahil değilim yanlış anlaşılmasın miniğin menüsüne şey ettim sadece.
1 porsiyon dedigin kac kasik mesela? Mercimegi 1 corba kasesi yedim mesela 7 8 yemek kadigidir. Cok mu anlamadimBen de menü yazayım bari. Chocolita
Sabah
Nescafe sade
Pide ekmeğine tost
5 yeşil zeytin
2 siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta
Öğle
Bir miktar kuruyemiş
Sade nescafe
Akşam
Bir porsiyon bulgur pilavi
Bir porsiyon et sote
Bir bardak ayran
Çay koydum şimdi, şekersiz içiyorum, dört bardak falan içerim.
Suyu çok içiyorum, miktar yazamam ama yatana kadar 3 litre iciyorumdur.
Toplamda aldığım kalori 1257, kalori açığım şu an 354 ama yatana kadar beş yüzleri bulur.
Eki Görüntüle 3303320
Spor olarak sadece yürüyüş yaptım bugün. İlk günden kendimi hırpalamayayım dedim. Ayağımız alışsın.
Eki Görüntüle 3303322
Dahil ol bişey olmaz yanimizda ol yalnız bırakma sen de aç kal
Kahvalti sevmiyorum aksam cips yesem onun yerinr bcjcjxjxjMenü yazdığın zaman beni etiket yap canım. Çok düşük kalorili geldi ama. Kahvaltıda peynir yok mesela
Kendini alıştır yavaş yavaş. Gece yemek yok. En fazla bitki çayı.Sabah yemeyi sevmiyorum ki. Gece aburcubur yiyengillerdenim ben