- 8 Mart 2020
- 5.279
- 26.179
Günaydın canım geçmiş olsunGünaydın canlar. Boğazıma öküz oturmuş gibi uyandım bugün. Çok fena boğaz ağrısı yaşıyorum hasta oluyorumher diyette aynı şeyi yaşıyorum vücut direncim düşüyor heralde
Hemde nasil ihtiyacım var orda bıraktığım yerde bile değilimİhtiyacın varsa sağlıkla incelmeni dilerim Bilir kisicim.
Biz eski yerimizde devam ediyoruz. Çok şükür iyiyim canımsağlığına duaciyim.
Bitki çayı içemem hiç sevmemGünaydın canım geniş olsun bitki çayı iç biraz meyve ye
Diyette de nasıl toparlanılir ki çorba falan işte
Cok geçmiş olsun ya çabucak toparlarsin inşallah adacayi iç boğazı yumuşatıyorGünaydın canlar. Boğazıma öküz oturmuş gibi uyandım bugün. Çok fena boğaz ağrısı yaşıyorum hasta oluyorumher diyette aynı şeyi yaşıyorum vücut direncim düşüyor heralde
Taşkınlık yapan diskalifiye olmaz ama ne şekilde taşkınlık yaptığını söylemesi yasak diğer arkadaşlarimizin motivasyonu düşmesin diye. Taşkınlık yapan "taşkınlık yaptım diyet dışı beslendim +400 kalori aldım" şeklinde bilgi versin diye bu yüzden yazdım.kurallar burada 3 taşkınlık yapan diskalifiye olur diye bir şey yazmıyor sadece adım cezası var. ay sonunda kiklo vermiş olmamazsam ilk uyarı verilecek. kul-rallar burada yazıyor beni diskalifiye etmek istiyorsanız edin ya. problem değil
Normalde diyet dışı beslenmek yüksek miktarda yaglı şekerli yüksek karbonhidratli şeylerle oluyorsa, S shinelikeadiamond sizin diyet listeniz de bunlar da veriliyorsa arkadaşlar uyarmak istemiştir. Ama benim diyet listem bu şekilde verildi bana diyorsanız, tatlı mayonez gibi detayları paylasmayalim mi özendirici olmasınÖnceki topicte daha kuralar çekilmeden sende vardın dimi?
Cho 4 madde paylaştı
Daha o zaman kuralları belirledik.
Sorun değil ben hepsini tek tek yazarım.
Biliyorsun ki Cho o gece hiç uyumadı liste hazırladı çocuğun okulu derken tek tek maddeleri yaşamamış.
Ama ben yarın maddeleri hazırlarım gruplar ona uyar.
Yine haksızlık olmasın.
Ben bu gece işimi hucumu bırakır diğer topicte yazılan kuralları buradaki kuralları yollarım.
Kurallar değişmez ama var olan kurallar dahilinde bu şekilde uyarı yapılabilir. Alışılmışın dışında bir listeniz var çünkü. Siz motivasyonunuzu düşürmeyin dediğiniz gibi tarti da bakılır, baktınız sonuç alamadiniz listenizi gözden gecirirsinizgerek yok ki ben ilk sayfaya bakarım orda ne varsa o geçerlidir. choco eksik deseydi o zaman da olurdu. kabul etmiyorum şuanda kuralların değişmesini.
Evet diyete basladiysan bu hafta aktif ol bizimle. Hazir hissediyorsan eğer. Hepimiz diyetteyiz birlikteyiz kafası da iyi gelir yalnız hissetmezsin. Bilirsin ki burada herkes nefsiyle mücadele veriyor. Kurallarimiz cezalarimiz var. Pazartesi hala aynı fikirde olursan seninle beraber bir arkadaşımızı daha alıp listeye eklerimHufezaa topic yeni açıldı gruplar doldu
Ama biz şöyle düşündük yeni alimlar için aktif olursa,menü paylaşımı irade olursa grup sayılarını eşitleriz.
En başta yazması lazım sana uyar mı.
Mesela brokoli de yedek bekliyor sende bizimle devam edersin sonra listeye girersin yarisiriz
Teşekkür ederim. Zencefilli içemem de ballı limonlu su içerimGeçmiş olsun. İlk zamanlar olduğu için zencefilli, limonlu bir de ballı çay iç inşallah iyi gelir. Mevsim geçişlerinde böyle uyanabiliyoruz. Allah şifa versin.
Teşekkür ederim. Ben bide kilo veremiyorum kolay kolay d vitamini falan düşük diye düşünüyorum. Bakalım randevu aldım baktırcamGünaydın canım geçmiş olsun
Bende sık sık hastalaniyordum Tahlillerim yapıldı demir yerlerde d vitamini aynı şekilde kaç aydır kullanıyorum çok şükür iyiyim
Teşekkür ederim inşallah yaa. Bitki çayı pek içemiyorumCok geçmiş olsun ya çabucak toparlarsin inşallah adacayi iç boğazı yumuşatıyor
Bi denerim evde vardı adaçayı
Maşallah çok iyi bir takım arkadaşıHatırlatayım canım 21 Ekim 2022
Bir haftada 3.25 gr
Geçmiş olsun. Diyet yaparken yetersiz beslenmemek önemli. Bol bol bitki çayı iç.Günaydın canlar. Boğazıma öküz oturmuş gibi uyandım bugün. Çok fena boğaz ağrısı yaşıyorum hasta oluyorumher diyette aynı şeyi yaşıyorum vücut direncim düşüyor heralde
Afiyet olsun ben cayciyimGünaydın kızlar. Sabah kahvesi içiliyor.
canım hoşgeldin ,ben de misafirimMuhabbetiniz keyifli olsun
Selamlar sevgiler
Çayı akşam yemek sonrası seviyorum ben.Afiyet olsun ben cayciyim