Merhabalar,
Chocolita Bonus
24 Kasım,Pazar günü menüm:
Sabah:
*haşlanmış yumurta
*10 yeşil zeytin
*2 dilim beyaz peynir
*1 tatlı kaşığı bal
*az tereyağı
*2 dilim ekmek
Ara:
*büyük fincanda Türk kahvesi
*1 kare
Akşam:
*sulu köfte
*zeytinyağlı pırasa
*1 dilim ekmek
Su:1,5 lt.
Adım:2147
İyi akşamlar.Eki Görüntüle 3509337
Adım yarışları galiba ona katilamam canım yaYarışlara katılmak ister misin canım?
MerhabalarÇokk güzel menü delfinaayağın nasıl?
Spor yapmayınca kilo veremeyen tiplerdenim ben mesela bu hafta gördüğüm kiloyu yaklaşık 3 aydır görüyorum amma velakin altına inemiyorum o yüzden beslenmemi değiştirip sporu arttirdim yoksa korumada gibi takılıyor vücudum galiba sporcu geçmişim olduğu için böyle
Ben su içmeyi çok seviyorum bonusHey maşallah 3.5 litreyi içmişsin ben ölmeyecek kadar içiyorum bazı günler
Öğünlerin çok güzel lotus ekmeğini hemen kesmemen de çok iyi.
ÖLçü vermemişsin ama dolu tabak yediğini düşünüyorum.
Spor için sabah yavrular uyurken yapmayı tavsiye ederim çünkü günlük koşturmandan spora hal kalmaz
Ben su içmeyi çok seviyorum bonus
Dolu tabakti kendime göre yaptim 1 kuru soğan 2 carliston biber 1 orta boy domates yumurta buyuklugunde kiymadan yaptim
Ekmek 83lu kilolarda diyetisyenim 2dilim veriyordu sabah ve akşam ogununde diyetisyenimi aradım kendinden çok memnumdum tekrar baslamak için doğum iznine cikacakmis
Mart ayı gibi başlarım dedi online baska bi diyetisyen baslamistim Eylül ayında 75 kiloya dustuydum ama yapamadım belki tekrar yapamazsam kendi başıma başlarım Mart ayina kadar sonra kendi diyetisyenime devam ederim
Aslinda öyle sıkıldım ki şu al ver kilolardan ameliyat ve hastane fobim olmasa mide ameliyat olmak isterim ama imkansız yapamam böyle bir şey
Sporu sabah kızım 8:30gibi okula gidiyor onu gönderip hemen basliycam leslieye ikizler 9dan sonra uyaniyorlar
Aynen canımAynen böyle devam et doktora gitmeden de yaparsın bence ne diyeceğini biliyorsun çünkü.
Az yediğinde verememiştin öğünleri doldurunca vermiştin hiç unutmam onu sendin dimi yanlış hatırlamıyorum.
Ver al yapmamızın nedeni sıkı katı diyetler.
Kesintiye uğrayan her şey geri dönüyor çünkü.
Iyi akşamlar, günün menüsü
Sabah simit,peynir,domates
Ara ögun meyve kuruyemiş
Akşam balik,salata 1 dilim ekmek.
Malesef su içmedim
Adı mı fabrika ben de gidicem fileye bakayımAynen canım
Hatta öğle ogunumde fabrika gronala yogurtlu yiyordum hafta ici gidip alacagim file marketten
Ekmegide 79 gorunce gunluk 3 dilime dusurup sonra 2 dilim devam ederim diye düşünüyorum