Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Çokk güzel menü delfina ayağın nasıl?

Çokk güzel menü delfina ayağın nasıl?
Merhabalar Bonus
Teşekkür ederim.
İlk zamana göre daha iyi ayağım. Sağolasın, eksik olmayasın
İşe gidip gelirken ve işte yürüyebiliyorum. Ama tempolu yürüyüş yapamıyorum. Ağrı oluyor. Şişlik tam inmedi henüz.
6 Ocak'ta şehir hastanesinde MR çekilecek inşallah.

Sürekli bu tempo da spor yapamazsın canım o yüzden buna bağlama. Şu an hırs yaptın 53 için çift antrenman gibi 2 tur yapman normal.

Mesela hocalar hep der bir dinlenme günü olmalı vucudun hiç bir spor yapmadığı

Hey maşallah 3.5 litreyi içmişsin ben ölmeyecek kadar içiyorum bazı günler

Öğünlerin çok güzel lotus ekmeğini hemen kesmemen de çok iyi.
ÖLçü vermemişsin ama dolu tabak yediğini düşünüyorum.

Spor için sabah yavrular uyurken yapmayı tavsiye ederim çünkü günlük koşturmandan spora hal kalmaz

Ben su içmeyi çok seviyorum bonus
Dolu tabakti kendime göre yaptim 1 kuru soğan 2 carliston biber 1 orta boy domates yumurta buyuklugunde kiymadan yaptim

Ekmek 83lu kilolarda diyetisyenim 2dilim veriyordu sabah ve akşam ogununde diyetisyenimi aradım kendinden çok memnumdum tekrar baslamak için doğum iznine cikacakmis

Mart ayı gibi başlarım dedi online baska bi diyetisyen baslamistim Eylül ayında 75 kiloya dustuydum ama yapamadım belki tekrar yapamazsam kendi başıma başlarım Mart ayina kadar sonra kendi diyetisyenime devam ederim

Aslinda öyle sıkıldım ki şu al ver kilolardan ameliyat ve hastane fobim olmasa mide ameliyat olmak isterim ama imkansız yapamam böyle bir şey

Sporu sabah kızım 8:30gibi okula gidiyor onu gönderip hemen basliycam leslieye ikizler 9dan sonra uyaniyorlar

Aynen böyle devam et doktora gitmeden de yaparsın bence ne diyeceğini biliyorsun çünkü.

Az yediğinde verememiştin öğünleri doldurunca vermiştin hiç unutmam onu sendin dimi yanlış hatırlamıyorum.

Ver al yapmamızın nedeni sıkı katı diyetler.
Kesintiye uğrayan her şey geri dönüyor çünkü.

Aynen canım
Hatta öğle ogunumde fabrika gronala yogurtlu yiyordum hafta ici gidip alacagim file marketten
Ekmegide 79 gorunce gunluk 3 dilime dusurup sonra 2 dilim devam ederim diye düşünüyorum

İyi Geceler

24 Kasım Menü ve Spor Bildirimi

11.30 10 kaju

15.00 2 yumurtada omlet, 1 kase yoğurt, 1 elma

19.30 1 kase mercimek çorbası, 2 yk patates püresi üzerine 2 parça et, 3 yk pilav

2,5 litre su

12.808 adım Chocolita Bonus

Günümüzü kutlayan arkadaşlara çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…