Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Ablacim 10 saat senin niye asla ama asla kilo alamadiginj konusurken birden ekmek arasi mayonezli sandvicinle geldin menü bildirmeye. E soyledim ben de mayonez yenmez yani. Ne istiyosan ye tabii bana ne.

Günaydın canlar. Boğazıma öküz oturmuş gibi uyandım bugün. Çok fena boğaz ağrısı yaşıyorum hasta oluyorum her diyette aynı şeyi yaşıyorum vücut direncim düşüyor heralde
Bende aynen böyle uyandım sanırım üşüttük geçmiş olsun canım

Ah'im şişirdi seni vjvjvjvhc

Offff bu ne ya kac yasindaydi 8 mi? Kiyamam. Ogretmene diger cocugun ailesine haber vermisinizdir zaten. Ne dediler?
8 inden yeni gün aldi 7 aslında. Herkesle konuşuldu bugün bahçede tekrar konusacagiz. Zaten bahçede kalabalıktan korkmustu biraz zor oldu okula alışması. O çocuk da böyle söyleyince iyice korktu. Halledeceğim

8 inden yeni gün aldi 7 aslında. Herkesle konuşuldu bugün bahçede tekrar konusacagiz. Zaten bahçede kalabalıktan korkmustu biraz zor oldu okula alışması. O çocuk da böyle söyleyince iyice korktu. Halledeceğim
Cok uzuldum kuzuya. Insallah bi an önce unutur severek gider okula.

Ablacim 10 saat senin niye asla ama asla kilo alamadiginj konusurken birden ekmek arasi mayonezli sandvicinle geldin menü bildirmeye. E soyledim ben de mayonez yenmez yani. Ne istiyosan ye tabii bana ne.
ben uyarını dikkate almıştım accessdenied teşekkürler iyi niyetle yazdığını da biliyorum. diskalifiye doğru gitme imasında itiraz ederken öyle dedim kurallarda yazmıyor karışmayın diye yoksa seni direk kasdetmedim. ben de menü eleştirdim turşu sucuk falan diye.. yardım etmeye çalışıyoruz sonuçta. ama konuyu diskalifiyeye kadar götürmek başka bir şey. Cho açıklığa kavuşturdu kuralları sağolsun tekrardan. samimiyeti ve tarafsız tutumu için de teşekkür ederim Chocolita

bunu söyleyen çocuk da küçükse sorun yok densizce konuçmuş. en azından ciddi bir tehlike söz konusu değil. ama psikolojik travma tabi ilgilen hiç ayrılma yanından bu aralar çok kalp kırıcı güven sarsıcı bir şey yaşamış yavrucuk=((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…