- 8 Nisan 2017
- 56.730
- 296.240
Ben kahve içemiyorum burda limonlu güzel oluyor diye okumuştum limon sıktım içine daha kötü oldu ..şekersiz olduğunda hiç bir sekilde icemiyorumÇayı akşam yemek sonrası seviyorum ben.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kahve içemiyorum burda limonlu güzel oluyor diye okumuştum limon sıktım içine daha kötü oldu ..şekersiz olduğunda hiç bir sekilde icemiyorumÇayı akşam yemek sonrası seviyorum ben.
günaydın çok geçmiş olsun c vitaminli suda çözünen tabletler iyi geliyordu banaGünaydın canlar. Boğazıma öküz oturmuş gibi uyandım bugün. Çok fena boğaz ağrısı yaşıyorum hasta oluyorum her diyette aynı şeyi yaşıyorum vücut direncim düşüyor heralde
ben de tarçınlı içiyorum canımBen kahve içemiyorum burda limonlu güzel oluyor diye okumuştum limon sıktım içine daha kötü oldu ..şekersiz olduğunda hiç bir sekilde icemiyorum
canım kolay gelsin inşallah hoş sohbetle çayla aksın gitsin vakitBugün okulda temizlik yapacagiz kendi sınıfımıza gönüllü veliler dediler
İlk defa gönüllü oldum inşallah pisman olmam
Tarçın acilastirmiyor mu daha daben de tarçınlı içiyorum canım
canım kolay gelsin inşallah hoş sohbetle çayla aksın gitsin vakit
Bulgurdandir osllem :)) arkadaşların güzel onerileri var bende çok şey bilmiyorim diyet konusunda birlikte öğrenirizGünaydın
1 kg fazlalık ile güne uyandım. Bulgur mu sisirdi acaba?
Yürüyüşe çıkmak istiyorum ancak çok güneş var.
Bu arada boyum 169 kilom 74 benim.
2 ayda 10 kg verdim. Bari 60 lari göreyim diyorum.
Genelde tek öğün yiyorum.Fazla hareketsizim.
Su çok tuketemiyorum ,midemi bulandırıyor.
Tüm önerilere açığım
İçme zaten, çok da iyi bir şey değil. Bakma benimki alışkanlık. Limonlu falan ben de içemem büyük ihtimalle. Sade seviyorum.Ben kahve içemiyorum burda limonlu güzel oluyor diye okumuştum limon sıktım içine daha kötü oldu ..şekersiz olduğunda hiç bir sekilde icemiyorum
Artık sınıfları da mı veliler temizliyor?Bugün okulda temizlik yapacagiz kendi sınıfımıza gönüllü veliler dediler
İlk defa gönüllü oldum inşallah pisman olmam
İlk 1 ay ücretli görevli gelmiyormus işkur 1 ay sonra gonderiyormus temizlik görevlilerini kadrolu 1 tane var oda her iki okula yetişemiyor .1 ay temizlik yapılacak sadeceArtık sınıfları da mı veliler temizliyor?
Kolaylık diliyorum.
Turşudan olmuştur, su toplamıştır bedenin.Günaydın
1 kg fazlalık ile güne uyandım. Bulgur mu sisirdi acaba?
Yürüyüşe çıkmak istiyorum ancak çok güneş var.
Bu arada boyum 169 kilom 74 benim.
2 ayda 10 kg verdim. Bari 60 lari göreyim diyorum.
Genelde tek öğün yiyorum.Fazla hareketsizim.
Su çok tuketemiyorum ,midemi bulandırıyor.
Tüm önerilere açığım
Benim de öyle oldu daha turşu yemicemTurşudan olmuştur, su toplamıştır bedenin.
Yürüyüşü ben evin içinde yapıyorum burada dışarısı çok tozlu bir havaya sahip olduğu için. Koridordan salona git gel yapıyorum. Tavsiye ederim.
Suya alışmaya çalış, miden alışır bir süre sonra. Tek öğüne alıştığın için bir şey diyemiyorum ona.
Ben yiyorum ya. Hatta düşük tansiyonum olduğu için çok tuzlu yerim yemekleri de. Fazla su içtiğim için o tuzu bedenim temizliyor bir yerde. Spor da önemli tabi. Ama tartıdan önceki gün yemeyin.Benim de öyle oldu daha turşu yemicem
Vardır illa ki, youtubedan araştır bir. Walk walk walk walk...Yerli leslie var mı?
Şu youtube daki ecnebi kadının sesi kulağımı tırmalıyor.
Tarçını çiğden ekliyorsun canım çay kaşığı ucuyla, yok acılaştrmıyor küçük fincan dene istersen etkisini nasıl hissedecksinTarçın acilastirmiyor mu daha da
hareketleri ezberleyince yapılıyor videosuz aslındaYerli leslie var mı?
Şu youtube daki ecnebi kadının sesi kulağımı tırmalıyor.