Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Günaydın canlar. Boğazıma öküz oturmuş gibi uyandım bugün. Çok fena boğaz ağrısı yaşıyorum hasta oluyorum 🥲 her diyette aynı şeyi yaşıyorum vücut direncim düşüyor heralde
günaydın çok geçmiş olsun c vitaminli suda çözünen tabletler iyi geliyordu bana 😊

Ben kahve içemiyorum burda limonlu güzel oluyor diye okumuştum limon sıktım içine daha kötü oldu ..şekersiz olduğunda hiç bir sekilde icemiyorum
ben de tarçınlı içiyorum canım

Bugün okulda temizlik yapacagiz kendi sınıfımıza 🥹 gönüllü veliler dediler

İlk defa gönüllü oldum inşallah pisman olmam 🫠
canım kolay gelsin inşallah hoş sohbetle çayla aksın gitsin vakit 🥰

Günaydın 😀
1 kg fazlalık ile güne uyandım. Bulgur mu sisirdi acaba?
Yürüyüşe çıkmak istiyorum ancak çok güneş var.
Bu arada boyum 169 kilom 74 benim.
2 ayda 10 kg verdim. Bari 60 lari göreyim diyorum.
Genelde tek öğün yiyorum.Fazla hareketsizim.
Su çok tuketemiyorum ,midemi bulandırıyor.
Tüm önerilere açığım

Günaydın 😀
Tüm önerilere açığım
Bulgurdandir osllem :)) arkadaşların güzel onerileri var bende çok şey bilmiyorim diyet konusunda birlikte öğreniriz :KK68:

Ben kahve içemiyorum burda limonlu güzel oluyor diye okumuştum limon sıktım içine daha kötü oldu ..şekersiz olduğunda hiç bir sekilde icemiyorum
İçme zaten, çok da iyi bir şey değil. Bakma benimki alışkanlık. Limonlu falan ben de içemem büyük ihtimalle. Sade seviyorum.

Artık sınıfları da mı veliler temizliyor? 😯
Kolaylık diliyorum.
İlk 1 ay ücretli görevli gelmiyormus işkur 1 ay sonra gonderiyormus temizlik görevlilerini kadrolu 1 tane var oda her iki okula yetişemiyor .1 ay temizlik yapılacak sadece

Günaydın 😀
Tüm önerilere açığım
Turşudan olmuştur, su toplamıştır bedenin.
Yürüyüşü ben evin içinde yapıyorum burada dışarısı çok tozlu bir havaya sahip olduğu için. Koridordan salona git gel yapıyorum. 😂 Tavsiye ederim.
Suya alışmaya çalış, miden alışır bir süre sonra. Tek öğüne alıştığın için bir şey diyemiyorum ona.

Turşudan olmuştur, su toplamıştır bedenin.
Yürüyüşü ben evin içinde yapıyorum burada dışarısı çok tozlu bir havaya sahip olduğu için. Koridordan salona git gel yapıyorum. 😂 Tavsiye ederim.
Suya alışmaya çalış, miden alışır bir süre sonra. Tek öğüne alıştığın için bir şey diyemiyorum ona.
Benim de öyle oldu daha turşu yemicem 🥹😏

Tarçın acilastirmiyor mu daha da o_O
Tarçını çiğden ekliyorsun canım çay kaşığı ucuyla, yok acılaştrmıyor küçük fincan dene istersen etkisini nasıl hissedecksin
bardağa da hindistan cevizi yağı ekliyorum o da çay kaşığı ucuyla
hem tokluk veriyor hem bağırsak çalıştırıyor bende :KK66:

X