Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Ben de gruba dahil olmaya niyetlendim. Belki sizle beraber olunca daha farklı olur. Ama benim küçük bebeğim var kesinlikle spor yaptırmıyor. Onla beraber hareket halindeyim sürekli, çalışıyorum o saatlerde de hep ayaktayım
Hoşgeldin bebekli çalışan olunca çok zor ya haklısın.
Ama az önce üstte de yazdım oldukça çok disiplinli birde kurallı topic açtık.
Hufezaya yazmıştım sende uyar dersen deneme yapalım 🤭

Hoşgeldin bebekli çalışan olunca çok zor ya haklısın.
Ama az önce üstte de yazdım oldukça çok disiplinli birde kurallı topic açtık.
Hufezaya yazmıştım sende uyar dersen deneme yapalım 🤭
Tamamdır yani menü paylaşımı yapıyorum değil mi. Hem ben de ne alemdeyim bir görmüş olurum.

Hufezaa topic yeni açıldı gruplar doldu 🥺
Ama biz şöyle düşündük yeni alimlar için aktif olursa,menü paylaşımı irade olursa grup sayılarını eşitleriz.
En başta yazması lazım sana uyar mı.
Mesela brokoli de yedek bekliyor sende bizimle devam edersin sonra listeye girersin yarisiriz 🤭
Tamamdır 👍🏻

Tamamdır yani menü paylaşımı yapıyorum değil mi. Hem ben de ne alemdeyim bir görmüş olurum.
Şimdi bizim gruplar tamam 6-6 olduk.
Seninle beraber Devitamini Devitamini var.
Yiyecek ismi yazmıyoruz özendirmemek adına.
Menünü yazabilirsin yada diyet yedim yazabilirsin.
Egzersiz yada yürüyüş yapman lazım.
İlk sayfada kurallar var bı göz at istersen.
Hatta bro ile kendi aranızda yarisa başlayın ısınma olur 😂

Bunlari siz yazdınız değil mi?
Önceki topicte cumadan pazartesiye herşeyi konuştuk.
Haksızlık olmasın yazıyorum kabul etmiyorum diyorsunuz.
Farkında değilsiniz galiba ama şuan 12 kişide tek motivasyonu etkileyen sizsiniz.
Cho gerçekten hem yorgun hem üzgün topigi bile arada derede açtı
Kurallara uymak zorundasınız uymak istemezseniz buyrun çıkabilirsiniz.
bi çikolata yedim diye gruptan atılacaksam okay. kilo almamışım buarada kuralalra gayet uyuyorum benim diyetim bu şekilde dedik ya herkesin diyeti ayrı diye. tartıda gözükmezse farkım o zaman laf edebilirsin ama şuanda diyetime sağdıüım ben

diyetisyenin yazdığı mayonezi yememem konusunda da baskı yapıldı burada. dolayısıyla diyetime lütfen karışmayın tartıda görüşürüz arkadaşlar. eğer motivasyonu bozuyorsam sadece diyet menüsü yazacağım bundan sonra motivasyonunuz da bozulmaz böylelikle

Günaydın canlar. Boğazıma öküz oturmuş gibi uyandım bugün. Çok fena boğaz ağrısı yaşıyorum hasta oluyorum 🥲 her diyette aynı şeyi yaşıyorum vücut direncim düşüyor heralde
Günaydın canım geniş olsun bitki çayı iç biraz meyve ye 🥺
Diyette de nasıl toparlanılir ki çorba falan işte 🤷

Günaydın canlar. Boğazıma öküz oturmuş gibi uyandım bugün. Çok fena boğaz ağrısı yaşıyorum hasta oluyorum 🥲 her diyette aynı şeyi yaşıyorum vücut direncim düşüyor heralde
Geçmiş olsun. İlk zamanlar olduğu için zencefilli, limonlu bir de ballı çay iç inşallah iyi gelir. Mevsim geçişlerinde böyle uyanabiliyoruz. Allah şifa versin. :dua:

X