Benim diyetisten biraz kafadan oynakti bı ekmek veriyo ben sadece ekmek yesem doyardim domates yasakBenim diyetisyenim olmadı .olmasını istediğimde sildim hayatımdanmanyak laf soktu durdu bana
Ben bunu diyorum işte. Her şeyi tıka basa yememek kaydıyla yiyebilirsiniz diyorum ki ideal kiloya ulaştıktan sonra normal yemeye başlayınca tekrar kilo almasınlar. Açlıktan ölüyorum diyeti yerine hayatımız boyunca devam edeceğimiz bir beslenme şekline geçmemiz lazım hepsi bu.Bu kadar katı diyet sonrası iyi olmuyo zaten kararında neden yenmesin oturup bit kilo yicek halimiz yok bezelye ve patates içinde söylüyor bazı dyt aynısını ama ben kısmak tarafı değilim nihayetinde onlarda sebze
Benim de olmadı hiç.Benim diyetisyenim olmadı .olmasını istediğimde sildim hayatımdanmanyak laf soktu durdu bana
Ama benim listem sıkı değil ve gruba yönelik aralıklı oruçtuay vallahi 1YK mayonez de benim listemde vardı inandıramadım bunlara ben : D bi anda hepsi üstüme çuğlanınca diyetisyenimden vazgeçtim
Aynen ya şimdi netten bakınca öğrendim bende fikir ayrılıklarınıbu fikir ayrılığı milleti manyak etti.
Havuç şeker içeriyor tamam da çok da sağlıklı salataya katılınca hele zeytinyağıyla birleşince vitamin açığa çıkıyor neden yenmesin? Kısmak yerine harcamayı öğrenmeliyiz.
Mesela havuç yediğin gün meyveni azalt diye bir öneri olsa ama yok
Ben şaşırmıştım görünce listeye yazmıştı. 1 tane bile değil yani garipOnuda yemiyom
Hiç bilgim yokKaratay da mı yasaktı yoksa apa da mı birinde havuç yoktu sanki
Sweet tek makarna yemeseydin keşke acikirsin yoğurt salata falan da yeseydinSabah
2 adet haşlanmış yumurta
3 küçük parça süzme peynir
2 dilim dil peyniri
3 siyah zeytin
1 küçük domates
Ara öğün
1 avuç fındıktı yarısını kızım yedi
Akşam
200 gr makarna
2 litre su içtim yatana kadar 3 olur sanırım
Egzersiz yapmadım henüz başım ağrıyor hafifleyince yatmadan yaparım onu da
Chocolita
Ya salata yapacaktım yanına yoğurt yoktu. Kız asla durmadı ya bugün nolduysa bi garip sürekli kucak istedi. Yedim kalktım bende hemen. Acıkacağımı biliyorum maalesefSweet tek makarna yemeseydin keşke acikirsin yoğurt salata falan da yeseydinben şimdi salata yiyeceğim sadece hiç açlık hissetmiyorum
Salatalık falan varsa yiyebilirsin bence. Su sayılır salatalık.Ya salata yapacaktım yanına yoğurt yoktu. Kız asla durmadı ya bugün nolduysa bi garip sürekli kucak istedi. Yedim kalktım bende hemen. Acıkacağımı biliyorum maalesef
Salatalık da yokSalatalık falan varsa yiyebilirsin bence. Su sayılır salatalık.
Ay ben listede yok anlayıp güldüm afedersin. Diyetisyen domates yasakladı, havuç yasakladı diye konuşuluyor ya öyle anladım. Diyecektim makarna serbest de salatalık mi değil diye.Salatalık da yok
Ay olsun nolcakAy ben listede yok anlayıp güldüm afedersin. Diyetisyen domates yasakladı, havuç yasakladı diye konuşuluyor ya öyle anladım. Diyecektim makarna serbest de salatalık mi değil diye.
Ben cok diyetisyene gittim bazılarıyla arkadaş oldum birisi bana demisti ki vücudunda ödem cok ama yağın yanında onun lafı olmazBenim diyetisyenim olmadı .olmasını istediğimde sildim hayatımdanmanyak laf soktu durdu bana
Ben olsam hırslanıp devam eder yapabilecegimin en iyisini yapardım diyetisyen bile şaşırırdı.Ben cok diyetisyene gittim bazılarıyla arkadaş oldum birisi bana demisti ki vücudunda ödem cok ama yağın yanında onun lafı olmazbide paket satın almıştım gitmedim daha yanarım o paraya
Ben öyle çaresiz bi dönemimdeydim ki motiveye ihtiyacım varken böyle şeyler duymak beni kötü etkilemişti. Sonra şunu anladım ama ben kısıtlayıcı listeye bağlı diyetlerde başarılı olamıyorum. Diyelim listede 5 zeytin yazıyor 7 yersem dışına çıkmış hissine kapılıyordum. Bildiklerimi yapsam yeter artıkBen olsam hırslanıp devam eder yapabilecegimin en iyisini yapardım diyetisyen bile şaşırırdı.Kötü bir özellik mi iyi mi bilemiyorum bazen.