Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Benim diyetisyenim olmadı .olmasını istediğimde sildim hayatımdan manyak laf soktu durdu bana
Benim diyetisten biraz kafadan oynakti bı ekmek veriyo ben sadece ekmek yesem doyardim domates yasak
Yazdıkları yemekleri yesem 80-90 kilo olurdum
Boşver en iyisi az yemek öz yemek

Ben bunu diyorum işte. Her şeyi tıka basa yememek kaydıyla yiyebilirsiniz diyorum ki ideal kiloya ulaştıktan sonra normal yemeye başlayınca tekrar kilo almasınlar. Açlıktan ölüyorum diyeti yerine hayatımız boyunca devam edeceğimiz bir beslenme şekline geçmemiz lazım hepsi bu.

Aynen ya şimdi netten bakınca öğrendim bende fikir ayrılıklarını

Sabah
2 adet haşlanmış yumurta
3 küçük parça süzme peynir
2 dilim dil peyniri
3 siyah zeytin
1 küçük domates

Ara öğün
1 avuç fındıktı yarısını kızım yedi

Akşam
200 gr makarna

2 litre su içtim yatana kadar 3 olur sanırım
Egzersiz yapmadım henüz başım ağrıyor hafifleyince yatmadan yaparım onu da
Chocolita

Sweet tek makarna yemeseydin keşke acikirsin yoğurt salata falan da yeseydin ben şimdi salata yiyeceğim sadece hiç açlık hissetmiyorum

Sweet tek makarna yemeseydin keşke acikirsin yoğurt salata falan da yeseydin ben şimdi salata yiyeceğim sadece hiç açlık hissetmiyorum
Ya salata yapacaktım yanına yoğurt yoktu. Kız asla durmadı ya bugün nolduysa bi garip sürekli kucak istedi. Yedim kalktım bende hemen. Acıkacağımı biliyorum maalesef

Sabah menümü yazmıştım etiket yapmayı unutmuştum gördün mü bilmiyorum. Chocolita

Öğle
1 ufak kase Kavrulmuş-çiğ karışık kuruyemiş
Nescafe sade

Akşam
Ton balıklı salata
İki dilim ekmek
Bir bardak asitli içecek

Yürüyüş + 20 dakika egzersiz yaptım bugün. Suyu bol içiyorum, miktar takip etmiyorum.

Kalori açığım bugün çok fazla. Yeterince kalori alamadım. Bu beni bir miktar üzdü. Kalori açığında 500ün üstüne çıkmak istemiyorum çünkü.

Benim diyetisyenim olmadı .olmasını istediğimde sildim hayatımdan manyak laf soktu durdu bana
Ben cok diyetisyene gittim bazılarıyla arkadaş oldum birisi bana demisti ki vücudunda ödem cok ama yağın yanında onun lafı olmaz bide paket satın almıştım gitmedim daha yanarım o paraya

Ben cok diyetisyene gittim bazılarıyla arkadaş oldum birisi bana demisti ki vücudunda ödem cok ama yağın yanında onun lafı olmaz bide paket satın almıştım gitmedim daha yanarım o paraya
Ben olsam hırslanıp devam eder yapabilecegimin en iyisini yapardım diyetisyen bile şaşırırdı. Kötü bir özellik mi iyi mi bilemiyorum bazen.

Ben olsam hırslanıp devam eder yapabilecegimin en iyisini yapardım diyetisyen bile şaşırırdı. Kötü bir özellik mi iyi mi bilemiyorum bazen.
Ben öyle çaresiz bi dönemimdeydim ki motiveye ihtiyacım varken böyle şeyler duymak beni kötü etkilemişti. Sonra şunu anladım ama ben kısıtlayıcı listeye bağlı diyetlerde başarılı olamıyorum. Diyelim listede 5 zeytin yazıyor 7 yersem dışına çıkmış hissine kapılıyordum. Bildiklerimi yapsam yeter artık dediğin gibi sürdürülebilir diyet her zaman kesin sonuca götürür bu işin birde koruması var

Sabah 09:20 kahvaltı
Haşlanmış yumurta ,3 gevrek ekmeği ,domates+salatalık, zeytin+peynir
13:40 5 kaşık yoğurt bir avuç kuru kayısı ve kuruyemiş
Aksam 17:20 balık + yeşillik
Bol su su şişem ölçülü, ama misafirlikte unuttuğum için bardakla gün içinde saymadan içiyorum, artık gelince şişem, yazarım litresini
Gün içinde elma yiyeceğim diyorum ama gün okadar tempolu geçiyor ki ,aklıma gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…