30 dk Leslie tamam
Diyet beslendim
Şu 1.5 litre oldu uyuyana kadar 1 litre daha içerim.
Başka yapılacak bişey var mıydı
Tamam yaptım
Yok tamam.Tamam yaptım
Başka bişey var mıydı ceza almim durup dururken
Sabah 09:20 kahvaltı
Haşlanmış yumurta ,3 gevrek ekmeği ,domates+salatalık, zeytin+peynir
13:40 5 kaşık yoğurt bir avuç kuru kayısı ve kuruyemiş
Aksam 17:20 balık + yeşillik
Bol susu şişem ölçülü, ama misafirlikte unuttuğum için bardakla gün içinde saymadan içiyorum, artık gelince şişem, yazarım litresini
Gün içinde elma yiyeceğim diyorum ama gün okadar tempolu geçiyor ki ,aklıma gelmiyor.
Eki Görüntüle 3304283
Sabah haslanmis yumurta 1 kucuk yumurta az beyaz peynir 1 buyuk dilim jambon yaninda cay. Sabah dedigim oglen 12 de yedim. Aksamustu kizim sagolsum sokakta aciktim diye tutturunce tavuklu sandvic alip paylastik icinde mayonez vardi maalesef. Aksam yemegine de gec kaldim 8 de yedik. Salata ve mercimek. Bugun olmadi yani istedigim gibi.
Kolların yorulmuştur bayağı.Ay kiz asil bxbxbxbxb pilatese gidicem profesyonel spor hayatina gecis yapiyorum dedim ya. Gittjm derse hoca 60 civari. Katilanlarin 2 tanesi kafayi sabit tutamiyo. Kafalari sallaniyo parkinson gibi. O kadar yaslilar ki. 1 saat boyunca oturdugumuz yerde nefes alip iki kolu once yujari kaldirip sonra ileri uzattik. Sonra saga sonra sola. Harcadigim kalori 5 falandir Bxbxbxb şansima tukuriim. Baska bi yer bulmam lazim.
Sorma yaw bcbcb benim gibj ilk gelenlerin biri kalkip kacti ben yanlis sijifa gelmisim yogaciyi bulayim ben dedi gitti. Evde Leslie yapsam kas yapabilir miyim? Kas istiyorum ben.Kolların yorulmuştur bayağı.
Evde video açıp pilates yapsan daha iyiydi.
Böyle diyet beslendim yazincada bi gizemli oluyo merak ediyo insan30 dk Leslie tamam
Diyet beslendim
Şu 1.5 litre oldu uyuyana kadar 1 litre daha içerim.
Başka yapılacak bişey var mıydı
Chocolita
Karıştırmasana kızımBöyle diyet beslendim yazincada bi gizemli oluyo merak ediyo insan
Etiketi sonradan yaptığın için bildirim gitmezTamam yaptım
Başka bişey var mıydı ceza almim durup dururken
Kahkaha attım şu anAy kiz asil bxbxbxbxb pilatese gidicem profesyonel spor hayatina gecis yapiyorum dedim ya. Gittjm derse hoca 60 civari. Katilanlarin 2 tanesi kafayi sabit tutamiyo. Kafalari sallaniyo parkinson gibi. O kadar yaslilar ki. 1 saat boyunca oturdugumuz yerde nefes alip iki kolu once yujari kaldirip sonra ileri uzattik. Sonra saga sonra sola. Harcadigim kalori 5 falandir Bxbxbxb şansima tukuriim. Baska bi yer bulmam lazim.
Mercimek çorbasıPatates salatası yemisindir kesin
Patatessiz derken?Mercimek çorbası
Patates salatası "patatessiz"
2-3 çatal kavurma
Minik kase semizotu salatası
Patatesleri kocama yedirdim ben salatasını yedimPatatessiz derken?
Ne yapacaksın mesela bu gece ultra kalori derken?Şimdi kayısı çayımı da icicem
Sonra bu gece ultra kalori yakmayı planlıyorum
Hadi bakalım geçin beni de görüm sizi