- 22 Aralık 2013
- 1.874
- 3.842
Çook teşekkür ederimHayırlı olsun sünnetli bebisinize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çook teşekkür ederimHayırlı olsun sünnetli bebisinize
Havuç önermiyordu benim diyetisyen günde en fazla yarım havuç demişti. Onu bile yemeyin diyorduBen bugün erken yedim bur çılgınlık yapıp
Sabah klasik diyet kahvaltı 1 dilim tam buğday ekmeği yumurta sogus sebze peynir
Arada 1 elma yedim tarçın serpip
Kahve yesilcay içtim
Akşam
5 köfte 4 yk boll domatesli biberli bulgur pilavı
Yesil salata
Aksam duruma göre tarçınlı süt yada havuç salatalik falan kemirebilirim cok acıkırsam spor henüz yok akşam yapcam
Chocolita
yok kız bendeki sorun mayonezmiş çözdüm ben onu.. mayonez kilo yapar bunu herkes bilirSen bilirsin derken benim üstün bir bilgim yok diyetle çok uğraştım çok dr denemiş oldum. Burda uzun yıllardır bulunduğum için çok kilo verene şahit oldum çok şey öğrendim.
Bir diyetisyenin bana ne vereceğini ezbere biliyorum artık.
Aşağıda arkadaşımız demiş ya az yiyip bünyeyi kıtlığa sokuyormusun diye o çok doğru. Bizim grubumuzda bir arkadaşımız böyle az yiyordu ben uyardım artırdı ve o hafta eksi görmeye başladı.
Diyet = az yemek değil sadece.
Bu arada yaş deyip durma lütfen. Yaş 50 üstünde menapoz başlamışsa ona bağlı belki bazı hormonsal zorluklar olursa bilmem de genç yaşta da şeker insülin problemleri oluyor.
ohaaa niyeki acebaa. çok enteresan. ilkokulda bir arkadaşım havucun içini yeme kilo yapar demişti içindeki yuvarlak kısma kadar kemirip çöpe atmıştık hiç unutmam. nasıl bir etki yaptıysa artık bilincimde. çiğ sebnzeler bile kaldırıcıymış meğerHavuç önermiyordu benim diyetisyen günde en fazla yarım havuç demişti. Onu bile yemeyin diyordu
üff menü harikaymış. zeytinden itibaren her şeyden canım istediSabah 6 siyah zeytin, 1 dilim beyaz peynir, 1 dilim tam buğday ekmeği yedim.
Arada 1 fincan yeşil çay ve 1 fincan sade Türk kahvesi içtim.
Öğlen mercimek çorbası, piliç ızgara, 3 y.k. nohutlu pilav yedim.
Akşama 3 adet mercimek köftem var. Yanına da z.yağı sürüp fırında patlıcan kabak kızartıp 1 kase yoğurtla yiyeceğim.
Su tüketimim şu ana kadar 1600 ml, gün sonuna kadar 2,5 lt'ye tamamlarım.
Yemekten sonra 1 saat yürüyüş yapacağım. Yürüyüş bitiminde tamamladım diye haberdar ederim Chocolita
İyi akşamlar arkadaşlar hepinize.
Valla bilmiyorum şimdi netten baktım eskiden önerilmiyordu glisemik indeksi yüksek olduğu için falan yazıyorohaaa niyeki acebaa. çok enteresan. ilkokulda bir arkadaşım havucun içini yeme kilo yapar demişti içindeki yuvarlak kısma kadar kemirip çöpe atmıştık hiç unutmam. nasıl bir etki yaptıysa artık bilincimde. çiğ sebnzeler bile kaldırıcıymış meğer
hımm pişmediği halde yüksek olması ilgiiinçValla bilmiyorum şimdi netten baktım eskiden önerilmiyordu glisemik indeksi yüksek olduğu için falan yazıyor
teşekkürler.üff menü harikaymış. zeytinden itibaren her şeyden canım istedi
yok yaa şaka afiyet olsun gayet düzgün ve çeşitli bir menü olmuş beğendimteşekkürler.
ayy keşke yazmasaydım.
göndereyim hemen vallahi
ay vallahi 1YK mayonez de benim listemde vardı inandıramadım bunlara ben : D bi anda hepsi üstüme çuğlanınca diyetisyenimden vazgeçtimHiç de bile diyetisyen önerdi bi kere listede var
Havuç önermiyordu benim diyetisyen günde en fazla yarım havuç demişti. Onu bile yemeyin diyordu
hay ağzına bin yaşa. zavallı havuç gözlere bile yararı var yani bi de zeytinyağlı limonlu havuç salatası yeme de yanında yat. uff ben açlık içindeyim sanırım. bu hiç iyi bir şey değil. daha yeni yemek yedim halbukiibu fikir ayrılığı milleti manyak etti.
Havuç şeker içeriyor tamam da çok da sağlıklı salataya katılınca hele zeytinyağıyla birleşince vitamin açığa çıkıyor neden yenmesin? Kısmak yerine harcamayı öğrenmeliyiz.
Mesela havuç yediğin gün meyveni azalt diye bir öneri olsa ama yok
valla ben memnunum bonus senin bilgilerinden başarılıBeni engelleyin burdan tövbe est konuyu bekliyormuşum
Onuda yemiyomHavuç önermiyordu benim diyetisyen günde en fazla yarım havuç demişti. Onu bile yemeyin diyordu
Bu kadar katı diyet sonrası iyi olmuyo zaten kararında neden yenmesin oturup bit kilo yicek halimiz yok bezelye ve patates içinde söylüyor bazı dyt aynısını ama ben kısmak tarafı değilim nihayetinde onlarda sebzebu fikir ayrılığı milleti manyak etti.
Havuç şeker içeriyor tamam da çok da sağlıklı salataya katılınca hele zeytinyağıyla birleşince vitamin açığa çıkıyor neden yenmesin? Kısmak yerine harcamayı öğrenmeliyiz.
Mesela havuç yediğin gün meyveni azalt diye bir öneri olsa ama yok
Karatay da mı yasaktı yoksa apa da mı birinde havuç yoktu sankiValla bilmiyorum şimdi netten baktım eskiden önerilmiyordu glisemik indeksi yüksek olduğu için falan yazıyor
Benim diyetisyen de domatesi yasaklamisti dinlemedim bundan sonra onu da denicem bakalımKaratay da mı yasaktı yoksa apa da mı birinde havuç yoktu sanki
Benim diyetisyenim olmadı .olmasını istediğimde sildim hayatımdan manyak laf soktu durdu banaBenim diyetisyen de domatesi yazasaklamisti dinlemedim bundan sonra onu da denicem bakalım