Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Sorma yaw bcbcb benim gibj ilk gelenlerin biri kalkip kacti ben yanlis sijifa gelmisim yogaciyi bulayim ben dedi gitti. Evde Leslie yapsam kas yapabilir miyim? Kas istiyorum ben.
Leslie ısınma turu diye düşün. Kas istiyorsan ona göre videolar da bulabilirsin youtubedan.

ben menümü tekrar yazıyorum chocoyu etiketlemeyi unutmuşum zaten başka şeyler girdi arayaa maaleswef=(=(

sabah 200 gr somon ekmeksiz
öğren 200 gr balık 1 büyük dilim tam tahıl ekmeği (mayonezli)
1 ara öğün elma
200 gr balık 1 büyük dilim tam tahıl ekmeği (mayonezsiz)
1 ara öğün elma
1 light ekmek sandwici üçgen dılardan aldım jambonlu soslu bir şeyler vardı içinde kaşar falan
500ml kefir
400 kcallik de şekerleme (mayonez yemedğim için açlık hissettim galba son öğünde)

1 saat yürüyüş
bugün böyle oldu kusura bakmayın ama gece uyumamıştım o yüzden bitkin düşmüş vücut

Chocolita

Ahdhshshsh kaçamak var yarın 10.000 adım

Takımın yüz karası

Sen bugün ben niye kilo veremiyorum mu demistin? Sekerleme nedir? Bir saat yürüyüşle yakamazsın o 400 kaloriyi.

ay access sen bu menüyle nasıl yaşıyorsun ya acıkmıyor musun? çok az gibi. ama sen zaten çok yemiyorum demiştin. kızın mı var ne tatlıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…