- 25 Temmuz 2013
- 12.796
- 52.317
Başınız sağ olsun.Evet 12. Gün vefat etti babası
Eşimin iş yeri servisinj şoförüydu
Zaten ambulansa konulurken kalbi durmuş ümit yoktu ama insan işte bir acaba diye umitleniyoraradım arkadaşım açmadı yarın nasipse gideceğim yanına
mayonezle şişen benim çikolatayla kilo almayan arte burdaBir daha sizi yemek fotoğrafı altında ağlarken görmeyeceğim.
Bedeninizi nasıl görmek istediğinizi düşünün bundan sonra her gün. 70 cm bel hayal edin, düz bir karın. Sağlıklı bir beden hayal edin. Düzene girmiş insulin, enerjik bir kadın hayal edin. Giyeceginiz elbiseleri düşünün. İç çamaşırlarını. Kendinize hayran hayran bakın.
Zayıflamaya ve aynada sizi mutlu edecek bir beden görmeye siz karar verdiniz. Öncelikle bunu silah zoruyla yapıyormuş gibi davranmaktan vazgeçin. İstiyoruz ve yapacağız. Kendinizi aç bırakmayın, düşük kaloriler almayın diye diye totomu yırtıyorum. Bin kalorinin altına düşmeyin bari. Spor yapanlariniz daha çok dikkat etsin düşük kalori almamaya.
Her şeyi yiyebilirsiniz ama aşırıya kaçmadan. Bedeninizi ve kilo alıp verme hızını siz biliyorsunuz. Biriniz her gün çikolata yer ama kilo almaz, biriniz bir kaşık mayonezle şişer. Buna dikkat edin yeter. Kızartma bile yiyebilirsiniz ya. Spor yapın yeter ki. O mideyi tıka basa doldurmayın yeter ki.
Şimdi, detoks mu yapıyorsunuz ne yapıyorsanız yapın ama kendiniz için yaptığınızı bilerek yapın.
Sizi bir daha bir yemek fotoğrafı altında ağlarken görmeyeceğim.
Valla kimseyi dengeleyemem. Ben ayda iki kilo veriririm diyetle sporla, bir başkası dört kilo verir. Kilo veremeyen atılacak ona göre spor yapın.neyse ki aynı takımdayız artecim beni dengelicek
Yani ona göre pusuda bekleyenler var.Valla kimseyi dengeleyemem. Ben ayda iki kilo veriririm diyetle sporla, bir başkası dört kilo verir. Kilo veremeyen atılacak ona göre spor yapın.
Az değilsin.Yani ona göre pusuda bekleyenler var.
Boşuna koymadık kısır fotolarını
Kendi gelmiş yürüyerek aslında okulda ambulans çağıralim demiş bizim haberimiz yok diye galiba gitmemiş yürüyerek eve gelmişKim getirmis ki eve
Sizi niye aramamışlar ki?Kendi gelmiş yürüyerek aslında okulda ambulans çağıralim demiş bizim haberimiz yok diye galiba gitmemiş yürüyerek eve gelmişsırtında çanta
Benim oğlanın yüzündenSizi niye aramamışlar ki?
Valla kimseyi dengeleyemem. Ben ayda iki kilo veriririm diyetle sporla, bir başkası dört kilo verir. Kilo veremeyen atılacak ona göre spor yapın.
İştee benim takım arkadaşım yaaBir daha sizi yemek fotoğrafı altında ağlarken görmeyeceğim.
Bedeninizi nasıl görmek istediğinizi düşünün bundan sonra her gün. 70 cm bel hayal edin, düz bir karın. Sağlıklı bir beden hayal edin. Düzene girmiş insulin, enerjik bir kadın hayal edin. Giyeceginiz elbiseleri düşünün. İç çamaşırlarını. Kendinize hayran hayran bakın.
Zayıflamaya ve aynada sizi mutlu edecek bir beden görmeye siz karar verdiniz. Öncelikle bunu silah zoruyla yapıyormuş gibi davranmaktan vazgeçin. İstiyoruz ve yapacağız. Kendinizi aç bırakmayın, düşük kaloriler almayın diye diye totomu yırtıyorum. Bin kalorinin altına düşmeyin bari. Spor yapanlariniz daha çok dikkat etsin düşük kalori almamaya.
Her şeyi yiyebilirsiniz ama aşırıya kaçmadan. Bedeninizi ve kilo alıp verme hızını siz biliyorsunuz. Biriniz her gün çikolata yer ama kilo almaz, biriniz bir kaşık mayonezle şişer. Buna dikkat edin yeter. Kızartma bile yiyebilirsiniz ya. Spor yapın yeter ki. O mideyi tıka basa doldurmayın yeter ki.
Şimdi, detoks mu yapıyorsunuz ne yapıyorsanız yapın ama kendiniz için yaptığınızı bilerek yapın.
Sizi bir daha bir yemek fotoğrafı altında ağlarken görmeyeceğim.
Sana mi dedi ben bana dedi sandımİştee benim takım arkadaşım yaa
Sağol canım Allah razı olsunBununla gelmiş geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Başınız sağ olsunTenceresiz kaldim anne
Ortaya konuştu gibiSana mi dedi ben bana dedi sandım
Her gün çikolata yemiyorum. Çok sağlıksız bir şey zaten. Regl zamanları bitter yersem yiyorum o kadar. Kakaoyu severim o ayrı.mayonezle şişen benim çikolatayla kilo almayan arte burda