- 25 Temmuz 2013
- 12.794
- 52.311
Akşam menü paylaşmayı unutma bak, menü paylaşmayan da ceza alıyor.ben gidiyorum kızlar bugün bi daha girmem sanırım çok işim var. yarın görüşürüz. herkese mayonezsiz günler diliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akşam menü paylaşmayı unutma bak, menü paylaşmayan da ceza alıyor.ben gidiyorum kızlar bugün bi daha girmem sanırım çok işim var. yarın görüşürüz. herkese mayonezsiz günler diliyorum
Iyi basina bisey gelmemis yolkarda? Kac yasinda?Kendi gelmiş yürüyerek aslında okulda ambulans çağıralim demiş bizim haberimiz yok diye galiba gitmemiş yürüyerek eve gelmiş sırtında çanta
İbret alın ibret Cemoos Pembe Lotus sweetgirlcandy delfinia accessdenied nasıl gaz veriyorlar az kendinize çeki düzen verin daha yolun yarisinda bile değiliz tokatlatmayin kendiniziOrtaya konuştu gibi aynı takimdan Olduğumuz içinde hoşuma gitti
Küçük değil canım lise 1Iyi basina bisey gelmemis yolkarda? Kac yasinda?
Herkese dedim.Sana mi dedi ben bana dedi sandım
Herkese dedim.
Oslem akisa kisir fotosu koymasin baga neİbret alın ibret Cemoos Pembe Lotus sweetgirlcandy delfinia accessdenied nasıl gaz veriyorlar az kendinize çeki düzen verin daha yolun yarisinda bile değiliz tokatlatmayin kendinizi
Oha sasirdim cunku nedense 8 9 yasinda gibi dusundum bxbxbxbKüçük değil canım lise 1
En küçüğü 6 yaşında 1 .sınıf siteye kayıt olduğumda en küçüğün kabız olmasıydı derdim ne küçük dertlerim varmış ozaman şimdi essek gibi oldu hepsiOha sasirdim cunku nedense 8 9 yasinda gibi dusundum bxbxbxb
yazdım ben zaten akşam ne yiyeceğimi menüme: D mayonezsiz halini düşünün:*Akşam menü paylaşmayı unutma bak, menü paylaşmayan da ceza alıyor.
Geçmiş olsun canımOglannin sınıfını ısınma hareketi yapmadan şınav çektirmiş öğretmen bizim oğlan da kolundan ses gelip düşmüs eve geldi ağlayarak acillerdeydim şükür kırık çatlak vs yok menüyü bozma yok devam
Dünden kalan bamya öğlen yemeğim oldu
Kizzz naptin 2dilim ekmekmi diyetisyen 90 kiloyken bile sabah kahvaltiya 2dilim ekmek yazmadi hiçSabah 2 dilim ekmek ile sucuklu yumurta domates peynir çay şimdi de bamya yoğurt turşu koydum onume baslamadan kk ya geldim :)
Ahaa ayar çektiİbret alın ibret Cemoos Pembe Lotus sweetgirlcandy delfinia accessdenied nasıl gaz veriyorlar az kendinize çeki düzen verin daha yolun yarisinda bile değiliz tokatlatmayin kendinizi
Sen kimin takimindasin? ucurun arkadasin kellesini yiyemesin makarnaAkşama ne yapacağımı bulamıyorum. Şeytan dürtüyor makarna yap diye en son çare yapıp az yerim
Senin takımındaSen kimin takimindasin? ucurun arkadasin kellesini yiyemesin makarna
Ye ye makarna ye biz diyet yemekleri yiyoruzAkşama ne yapacağımı bulamıyorum. Şeytan dürtüyor makarna yap diye en son çare yapıp az yerim
Seytan degjl ama Cemos gelip durter seni bcbcbcbcAkşama ne yapacağımı bulamıyorum. Şeytan dürtüyor makarna yap diye en son çare yapıp az yerim