- 18 Aralık 2018
- 2.387
- 8.400
Hee anladım şimdi hemen kızma yawSenin takımında
Senin takımdaSen kimin takimindasin?ucurun arkadasin kellesini yiyemesin makarna
Kendine mi dedin hemen kizma diyeHee anladım şimdi hemen kızma yaw
Ben simdi yedim menumu yazcamKendine mi dedin hemen kizma diyeen son ne zaman biseyler yedin sen annem? Bxbxbxb
Yani makarna da yanlış anlaşılma olmasın tam buğday makarnasıYe ye makarna ye biz diyet yemekleri yiyoruz
Kendi patates salatası yiyor ben onu dürterim vallaSeytan degjl ama Cemos gelip durter seni bcbcbcbc
Makarna makarnadirYani makarna da yanlış anlaşılma olmasın tam buğday makarnası
Ha evet attim bxbxbbxBen simdi yedim menumu yazcamasıl sen ne zaman yedin kızgın ifade attın ya banaa
Ulan full nişastali menüler nasi kirbacli diyet grubu bu ben anlamadim bcbcjKendi patates salatası yiyor ben onu dürterim valla
Hiç de bile diyetisyen önerdi bi kere listede varMakarna makarnadir
Kırbaçlı olmasa düşün artıkUlan full nişastali menüler nasi kirbacli diyet grubu bu ben anlamadim bcbcj
Evdekilere makarna yap sen semizotu salatası,roka salatası yap yeKırbaçlı olmasa düşün artık
Olabilir telefondan saydir adımını cebine koyBi daha sorucam. Bu adimsayar gerizekalisi benim arabayla gezip dolandigjmi adim olarak sayuyo olabilir mi jcjcjj
Yaw sen niye patates salatası yiyorsun bananeEvdekilere makarna yap sen semizotu salatası,roka salatası yap ye
Gelsene çogzelBi de buranın geçmişini mi okuycaz ya anaa
Kalorisine baktım gayet iyiYaw sen niye patates salatası yiyorsun banane