- 15 Şubat 2013
- 24.329
- 91.418
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam ilk fırsatta buna adapte olmaya calisicam zaten diyet besleniyorum yapabilirim bence.Soyle ben bi verdim sonra ankaraya gittim.orda verdigimi aldim gelince yine verdim onum icin zaman kısmı karisik. Uzun surmedi diyebilirim. Aralılıklı oruc aclık kısmı ve beslenme kısmı var. Açlık kısmında cay kahve soda icebiliyosun sekersiz sutsuz.tokluk kısmında besleniyorsun. Ben h.ici cogunlukla tek ogum yedim yedim ama pesine cay ve yaninda birseylerde yedim. H.ici aclık kısmı 22 saatte oluyor 18 saatte. H.sonu ailece kahvalti yaptigimiz icin 16 saat aclik yapiyorum.genelde. bu arada beyaz ekmek pilav filan yemiyorum lakin pastada hammurgerde yedigim oluyo hafta 1 2. Boyle yatim
Ay cogzel tam benlik cunku ben ara ogun yapmiyorum. Cogu zqmqn kqhvalti bile yapmiyorum. Bu topik sagolsun ben geceleri yerdim 12 de fiks sapitirdim. O bitti. Burasi bana cok iyi geldi ya beslenme aliskanligjmla ilgjli simdi dusununce. Cemos korkusu nelere kadir hxhxhxSoyle ben bi verdim sonra ankaraya gittim.orda verdigimi aldim gelince yine verdim onum icin zaman kısmı karisik. Uzun surmedi diyebilirim. Aralılıklı oruc aclık kısmı ve beslenme kısmı var. Açlık kısmında cay kahve soda icebiliyosun sekersiz sutsuz.tokluk kısmında besleniyorsun. Ben h.ici cogunlukla tek ogum yedim yedim ama pesine cay ve yaninda birseylerde yedim. H.ici aclık kısmı 22 saatte oluyor 18 saatte. H.sonu ailece kahvalti yaptigimiz icin 16 saat aclik yapiyorum.genelde. bu arada beyaz ekmek pilav filan yemiyorum lakin pastada hammurgerde yedigim oluyo hafta 1 2. Boyle yatim
Kolay gelsin acces çok yorma kendini ya misafir umduğunu değil bulduğunu yermişKizlar ölü balik gibiyim yarina misafir var. Anca ciktim murfaktan. Sabah kalkip gene iş basi. Bugun diyet beslendim. Adjm 4 bini gecmis gorunuyo ama bence daha fazla cunku hic oturmadim. Su şoĺe bole
Ayy daha dur ne yaptım bak bu saate kadar excel falan uğraşıyorum pazartesiden sonra daha sıkı tutucam işiAy cogzel tam benlik cunku ben ara ogun yapmiyorum. Cogu zqmqn kqhvalti bile yapmiyorum. Bu topik sagolsun ben geceleri yerdim 12 de fiks sapitirdim. O bitti. Burasi bana cok iyi geldi ya beslenme aliskanligjmla ilgjli simdi dusununce. Cemos korkusu nelere kadir hxhxhx
Bana kalsa kendi getirsin ben yiyim vxvxv zaten tasinali daha 1 hafta bugun oldu dusun yani. Kocamin isleri daha dinlenemeden kalk gene kostur.Kolay gelsin acces çok yorma kendini ya misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş
Yerim kiz senj kiyamamAyy daha dur ne yaptım bak bu saate kadar excel falan uğraşıyorum pazartesiden sonra daha sıkı tutucam işi
Hedefim 75 di az kaldi bakalim sonra 2 ogun olara if e devam edicem. Kesinlikle denemelisinTamam ilk fırsatta buna adapte olmaya calisicam zaten diyet besleniyorum yapabilirim bence.
Saatleri ayarlarsam olabilir bence çok güzel gitmişsin böyle devam edersen tabii istikrar da önemli sen hepinizden önce zayıflasin
Bende h.ici kahvalti yapmiyordum onun icin zor olmadi. Mutlaka dene uygulamasi var takip için indirebilirsiniz. Videolar var detayli anlatan aralikli oruc diye aratim izliyebilirsiniz. Bol eksili günler insaAllahAy cogzel tam benlik cunku ben ara ogun yapmiyorum. Cogu zqmqn kqhvalti bile yapmiyorum. Bu topik sagolsun ben geceleri yerdim 12 de fiks sapitirdim. O bitti. Burasi bana cok iyi geldi ya beslenme aliskanligjmla ilgjli simdi dusununce. Cemos korkusu nelere kadir hxhxhx
Ayy yine iyi hallettim taşınma yerleşme üstüne misafir bravo vallaBana kalsa kendi getirsin ben yiyim vxvxv zaten tasinali daha 1 hafta bugun oldu dusun yani. Kocamin isleri daha dinlenemeden kalk gene kostur.
Parçalı bulutum benimDiyet beslendim. Suyumu içtim 3 bin adım attım. Adımları parçalı atıyorum maalesef Cemoos
Merhaba leyalcim gördüğüme sevindim seni tebrik ederim valla büyük başarı. Ara sıra yanlışlıkla gel böyleSoyle ben bi verdim sonra ankaraya gittim.orda verdigimi aldim gelince yine verdim onum icin zaman kısmı karisik. Uzun surmedi diyebilirim. Aralılıklı oruc aclık kısmı ve beslenme kısmı var. Açlık kısmında cay kahve soda icebiliyosun sekersiz sutsuz.tokluk kısmında besleniyorsun. Ben h.ici cogunlukla tek ogum yedim yedim ama pesine cay ve yaninda birseylerde yedim. H.ici aclık kısmı 22 saatte oluyor 18 saatte. H.sonu ailece kahvalti yaptigimiz icin 16 saat aclik yapiyorum.genelde. bu arada beyaz ekmek pilav filan yemiyorum lakin pastada hammurgerde yedigim oluyo hafta 1 2. Boyle yatim
Teşekkürederim chocum çok güzel bir enerji veriyorsun insaAllah hedefime ulasınca haber vermek için gelirim yine yanlışlıklaMerhaba leyalcim gördüğüme sevindim seni tebrik ederim valla büyük başarı. Ara sıra yanlışlıkla gel böyle
İnşallah biz de işte böyle ittire kaktira gerek kırbaç gerek dozerle birbirimizin üstünden geçerek bu fikre alışmaya çalışıyoruz. Oluyor oluyor. Biz inandık siz de inanın! Bak yine gaza geldimTeşekkürederim chocum çok güzel bir enerji veriyorsun insaAllah hedefime ulasınca haber vermek için gelirim yine yanlışlıkla
Ha gayret olur tabi niye olmasın. Ben 75 e inince h.içi 2 öğün yiyecek olmamın hayaliyle yaşıyorumİnşallah biz de işte böyle ittire kaktira gerek kırbaç gerek dozerle birbirimizin üstünden geçerek bu fikre alışmaya çalışıyoruz. Oluyor oluyor. Biz inandık siz de inanın! Bak yine gaza geldim
Gülecektim gülemedim bi boğazıma dizildi. Ah bu diyet işi komple bir psikolojik savaş. Allah sabır ve kolaylık versin hepimizeHa gayret olur tabi niye olmasın. Ben 75 e inince h.içi 2 öğün yiyecek olmamın hayaliyle yaşıyorum
Ya dimi vermek bi dert korumak bi dert. Yiyip yiyip almayanlardan oluruz insaAllahGülecektim gülemedim bi boğazıma dizildi. Ah bu diyet işi komple bir psikolojik savaş. Allah sabır ve kolaylık versin hepimize
Choco nun diğer topiğinde yazıyordu ya onun için demiştirHoşgeldin leyal hayır yanlış yazdım okey de choyu nasıl yanlış etiketliyosun ahxhxhhxhx
Aralıklı oruçİf diyeti ne ya bize de öğret seni bu topige alicam bak
Parçalı bulutum benim