- 18 Aralık 2018
- 2.387
- 8.400
Ne etcen kiz 10 kilo sütüDeneyeyim 10 kilo süt aldım bugun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne etcen kiz 10 kilo sütüDeneyeyim 10 kilo süt aldım bugun
Kesinlikle uyuyana kadar mide tamamen boş olacak karbonhidrat seker de kesince gidiyo kilolarBu çok etkili oluyor. Mesela akşam 5 den sonra yemeyi kessen var ya felaket kilo veriliyor. Görümcem yıllardır bu şekilde zayıf kaldı. Bakarsan her şeyi yiyor
Normal şartlarda 5 kilosunu mayaliyordum 5 kilosu ile peynir yapıyordum.ama artık ev yapımından bıktık şu sıra disardan alıyoruz o 5 kiloyu kaynatip buzluğa kaldırıyorumNe etcen kiz 10 kilo sütü
Hamarat hatun Bende haftada 5 kilo alıp yoğurt yapıyorum anca yetiyor bu sefer kavanozlara deniycem yogurduNormal şartlarda 5 kilosunu mayaliyordum 5 kilosu ile peynir yapıyordum.ama artık ev yapımından bıktık şu sıra disardan alıyoruz o 5 kiloyu kaynatip buzluğa kaldırıyorum
Çocuklara tatlı yada kahvaltılık bişeyler yapacağım zaman aşağı indiriyorum
Gerçi son model buzlugu olan yukarı çıkarıyordur da
Kavanozlarda eksimiyor bilir büyük kaplara mayalayinca daha çabuk eksiyor icine kaşık giriyor açılıp kapanıyor ya ondan galiba:)Hamarat hatun Bende haftada 5 kilo alıp yoğurt yapıyorum anca yetiyor bu sefer kavanozlara deniycem yogurdu
Evet hemen sulanıyor bide süzme yapıyorum eksimeye yakın kavonozu hic denemedim artık öyle yapıyımKavanozlarda eksimiyor bilir büyük kaplara mayalayinca daha çabuk eksiyor icine kaşık giriyor açılıp kapanıyor ya ondan galiba:)
Bizim evde kavonaza yaptım mi eşim kalmasın diye tek açmada bir kavanozu bitiriyor o yüzden kaplara yapıyorum kimisini 2tane kavonoza mayaliyorumEvet hemen sulanıyor bide süzme yapıyorum eksimeye yakın kavonozu hic denemedim artık öyle yapıyım
Sanırım benim de biraz üzülmem gerekLütfen bin kalorinin altına düşme. İlk hafta az kilo vermen normal ki yarım kilo da az değil aslında. Ben bu hafta fazla vermişim mesela ama çok az yediğim için değil üzüntüden verdim bence. Üzülünce zayifliyorum noluyorsa.
Spor yaparsan bir miktar daha fazla verirsin. Bizim kilolarımızda haftada bir kilodan fazla vermek sağlıksız bana göre.
Yemek yemekten korkma, sağlıksız şeyler ve aşırı yemekten kork.
biraz ekmeği de fazla tükettim sanırım geçen hafta taşkınlık seviyesine gelmiş olabilirArteye katılıyorum 1000 kalori alımı iyidir altına düşme. 1200 e kadar yolun var açık olusturmak istiyorum ama az daha yiyeyim dersen. Hareket eksiği olabilir. Ufacık bir taşkınlık da büyük etki yapıyor. Suyu yeterli içmiyor da olabilirsin?
evet bunu burda duyduğumdan beri sulu yemeklerin suyunu bırakıyorumBence corbadaki bir kaşık undan zarar gelmez. Sonuçta sen ondan bir kase aliyorsun. Kurufasulye şişkinlik yapar. Yerinde olsam kurufasulyeden çalar çorbayi arttırım. Cacık iyidir. Protein aldığından emin olursan karbonhidrata çok takılma. Az bir miktar da günü kurtarıyor. Sıvı şeyler yemeye dikkat edersek ayrıca mükemmel olur. Kurufasulye nohut patates yemeği gibi yemeklerin suyunu cok içmeyin derler. Çünkü yağı oradadir
Tamam amirimKızlar aksama kadar yoğunum inşallah bı vukuat yoktur
Gece liste kontrolünü yaparım
10.000 adım cezanın fotosunu aldım aferim kız bak korkuyorum ama beni şaşırttınTamam amirim
Bugün de zorluyorum inşallah bugün de 10 bin olur10.000 adım cezanın fotosunu aldım aferim kız bak korkuyorum ama beni şaşırttın
Hadii göreyim seni minik aslanım koş yürü agsggdgdgdBugün de zorluyorum inşallah bugün de 10 bin olur
Daha da artı gelmem ben ashagagdgaggshahHadii göreyim seni minik aslanım koş yürü agsggdgdgd
Aaa geçmiş olsun tamam canım inşallah düşer ateşi kıyamam kuzuma yaaBen bugün egzersiz ceza vs yapamam sanırım kızın ateşi çıktı şimdi
Valla bi anda çıktı neden oldu anlamadımAaa geçmiş olsun tamam canım inşallah düşer ateşi kıyamam kuzuma yaa
Havalarda serin salgın var dikkat et sen boşver
Bı takip et bakalım grip gibi mi ishal mi olacak.Valla bi anda çıktı neden oldu anlamadım
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.Ben bugün egzersiz ceza vs yapamam sanırım kızın ateşi çıktı şimdi