Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Ne etcen kiz 10 kilo sütü 😂
Normal şartlarda 5 kilosunu mayaliyordum 5 kilosu ile peynir yapıyordum.ama artık ev yapımından bıktık 🤣 şu sıra disardan alıyoruz o 5 kiloyu kaynatip buzluğa kaldırıyorum

Çocuklara tatlı yada kahvaltılık bişeyler yapacağım zaman aşağı indiriyorum

Gerçi son model buzlugu olan yukarı çıkarıyordur da :confused:

Normal şartlarda 5 kilosunu mayaliyordum 5 kilosu ile peynir yapıyordum.ama artık ev yapımından bıktık 🤣 şu sıra disardan alıyoruz o 5 kiloyu kaynatip buzluğa kaldırıyorum

Çocuklara tatlı yada kahvaltılık bişeyler yapacağım zaman aşağı indiriyorum

Gerçi son model buzlugu olan yukarı çıkarıyordur da :confused:
Hamarat hatun 😍 Bende haftada 5 kilo alıp yoğurt yapıyorum anca yetiyor bu sefer kavanozlara deniycem yogurdu

Hamarat hatun 😍 Bende haftada 5 kilo alıp yoğurt yapıyorum anca yetiyor bu sefer kavanozlara deniycem yogurdu
Kavanozlarda eksimiyor bilir 🤤 büyük kaplara mayalayinca daha çabuk eksiyor icine kaşık giriyor açılıp kapanıyor ya ondan galiba:)

Evet hemen sulanıyor bide süzme yapıyorum eksimeye yakın kavonozu hic denemedim artık öyle yapıyım
Bizim evde kavonaza yaptım mi eşim kalmasın diye tek açmada bir kavanozu bitiriyor 🤣 o yüzden kaplara yapıyorum kimisini 2tane kavonoza mayaliyorum 🤣

Lütfen bin kalorinin altına düşme. İlk hafta az kilo vermen normal ki yarım kilo da az değil aslında. Ben bu hafta fazla vermişim mesela ama çok az yediğim için değil üzüntüden verdim bence. Üzülünce zayifliyorum noluyorsa.
Spor yaparsan bir miktar daha fazla verirsin. Bizim kilolarımızda haftada bir kilodan fazla vermek sağlıksız bana göre.

Yemek yemekten korkma, sağlıksız şeyler ve aşırı yemekten kork.
Sanırım benim de biraz üzülmem gerek😅
Şuan güzel bi su tüketimim var günlük 2 veya 2.5
Spor da yapıyorum ama dediğin gibi 500gr belki de çok düşük değildir biraz çabuk sonuç almak istiyorum şuanki halim benim en kötü halim🥲
Arteye katılıyorum 1000 kalori alımı iyidir altına düşme. 1200 e kadar yolun var açık olusturmak istiyorum ama az daha yiyeyim dersen. Hareket eksiği olabilir. Ufacık bir taşkınlık da büyük etki yapıyor. Suyu yeterli içmiyor da olabilirsin?
biraz ekmeği de fazla tükettim sanırım geçen hafta taşkınlık seviyesine gelmiş olabilir 🙈
Bence corbadaki bir kaşık undan zarar gelmez. Sonuçta sen ondan bir kase aliyorsun. Kurufasulye şişkinlik yapar. Yerinde olsam kurufasulyeden çalar çorbayi arttırım. Cacık iyidir. Protein aldığından emin olursan karbonhidrata çok takılma. Az bir miktar da günü kurtarıyor. Sıvı şeyler yemeye dikkat edersek ayrıca mükemmel olur. Kurufasulye nohut patates yemeği gibi yemeklerin suyunu cok içmeyin derler. Çünkü yağı oradadir
evet bunu burda duyduğumdan beri sulu yemeklerin suyunu bırakıyorum
Fasulyede az etliydi protein almış olayım dedim bir de bakliyat faydalı deniyor evde çok sık yapamıyorum diye yedim o zaman diğer öğünlerde ikilemde kaldığımda çorba tercih ederim her gün çorba çıkıyor nasılsa

X