- 25 Temmuz 2013
- 12.807
- 52.399
E dogru iste ayni sekilde hesapliycansweetgirlcandy sen şimdi 900 Gr aldın ya
0.900÷80.75 yaptım çıkan sonucu 100 le çarptım yanlış mi benim de matemetigim hiç iyi değildir aslında
Verilen hesapla 1.127 ama böyle olmaz ya yanlış olacak1.114 yüzden
Ama bizim yuzdeler arti olarak hesaplanacak galibagrubu aşağı çekeceğiz
Tam tersini yapacaksın. 0.9u geçen haftaki kiloyla çarpıp 100e böleceksin.sweetgirlcandy sen şimdi 900 Gr aldın ya
0.900÷80.75 yaptım çıkan sonucu 100 le çarptım yanlış mi benim de matemetigim hiç iyi değildir aslında
Hayır değil doğru bence de biz yüzdeleri neden hesaplıyoruz onu anlamadım kilo aldık biz eksillmedik kiVerilen hesapla 1.127 ama böyle olmaz ya yanlış olacak
Şimdiki kiloma niye bölüyon geçen haftakine bölmüyor muyduksweetgirlcandy sen şimdi 900 Gr aldın ya
Kuzum bizim ki normalde arti sizin ki ayni oranla artis olucak. Bizimkilerin basi - sizinkinin basi +Hayır değil doğru bence de biz yüzdeleri neden hesaplıyoruz onu anlamadım kilo aldık biz eksillmedik ki
0.726 çıkıyor o zamanTam tersini yapacaksın. 0.9u geçen haftaki kiloyla çarpıp 100e böleceksin.
Tamam geçen hafta 80 değilmiydi senŞimdiki kiloma niye bölüyon geçen haftakine bölmüyor muyduk
Bende onu diyorum alan kişiyi niye hesaplıyoruz. Bence biz listeye eklenmeyecez hesap yapılırkenHayır değil doğru bence de biz yüzdeleri neden hesaplıyoruz onu anlamadım kilo aldık biz eksillmedik ki
Ben bile kilo verdim şu iki arkadaş yüzünden eksiye düşecez shshsbsbNeyse bizim grup bu hafta 2.80 yatti bunun serefine biseyler yiyelim mi ödül tarzi bu hafta
0.726 çıkıyor o zaman
HAyir yahu ayni sekilde hesaplayip vasina - konucakBende onu diyorum alan kişiyi niye hesaplıyoruz. Bence biz listeye eklenmeyecez hesap yapılırken
Tamam işte kilosunun yüzde 0.726sı kadar almış.0.726 çıkıyor o zaman
Sadece kilo verenleri değerlendirsinler ortalama almasınlar hem bize kimse yüklenmez o zamanBende onu diyorum alan kişiyi niye hesaplıyoruz. Bence biz listeye eklenmeyecez hesap yapılırken
Valla kaderimse cekerim kismet jcjxjxjBen bile kilo verdim şu iki arkadaş yüzünden eksiye düşecez shshsbsb
Ben bile kilo verdim şu iki arkadaş yüzünden eksiye düşecez shshsbsb
Kufretmiyonuz demi bizeValla kaderimse cekerim kismet jcjxjxj
Yoo niye kufrediyim la manyak miyim hxhxhxKufretmiyonuz demi bize
Yoook afiyet olsun diyoruz canım olabilir böyle haftalarKufretmiyonuz demi bize