bugün benim kontrol mekanizması arıza yaptı, ah şu regl dönemi yok mu, bugün öğlen tatlıyı eve getirecektim; ama yapamadım. kendimi yerken buldum.Tatlı yerine tartı yazmışımkendi kendime sinyaller veriyorum artık istesem de yiyemem
Ben de Leslie yerine bunu yapayım akşama . TeşekkürlerAyyyy yaparken çok eğlendimsize de tavsiye ederim ama yalnızken yapın kimse size deli demesin .
Benim büyük kız acilen babamı aramam gerek annem çıldırdı diye dolandı çocuk
Veee tam olarak 350 kalori yaktım
Aklımızdakiler gün yüzüne çıkıyor.Tatlı yerine tartı yazmışımkendi kendime sinyaller veriyorum artık istesem de yiyemem
Benim de arkadaşım 1 kilo kömbe getirmiş bana. Ne yaptın sen dedim. Okula bıraktım. 2 dakikada bitti. Eve getirseydim gömerdim. Tehlikeyi kendimden uzaklaştırdım.bugün benim kontrol mekanizması arıza yaptı, ah şu regl dönemi yok mu, bugün öğlen tatlıyı eve getirecektim; ama yapamadım. kendimi yerken buldum.
Rica ederim leslie den daha eğlenceliBen de Leslie yerine bunu yapayım akşama . Teşekkürler
Çok iyi yapmıssın evde duran göze batar mideye inerBenim de arkadaşım 1 kilo kömbe getirmiş bana. Ne yaptın sen dedim. Okula bıraktım. 2 dakikada bitti. Eve getirseydim gömerdim. Tehlikeyi kendimden uzaklaştırdım.
Buyururum tabiki ne demekSelam
Sağol şekerim buyurmaz mısın
Olsun canım sonra yürürsün
Beraber yürürüz hatta
2.çocuktan sonra azim ve savaşla 111 kgdan 67ye kadar düşmüştüm
Hoş geldinTanışma maksadıyla şöyle şuraya ilişeyim
Ben Büşra, 30 yaşında 2 kız annesiyim.
al ver ekonomiye can ver olarak çocukluktan beri kilo problemim var.
2020 2022 seneleri arasında, 2.çocuktan sonra azim ve savaşla 111 kgdan 67ye kadar düşmüştüm. 72-74 bandını yaklaşık 9 ay koruduktan sonra ufak ufak almalarla geçen yıl, 2023 Eylül de 88 kgyu gördüm. Daha sonra psikolojik sıkıntılarla 78e geri düşüp bir yıldır 78-84 arası gidip gidip geliyorum. Sanki Hacer annemizin sefa merve arasında gidip gelmesi gibi...
Lafı çok uzattım, niyet ettim sağlıkla kilomu verip kilomu korumaya.
Başlangıç kilosu sonra bakacağım, regl dönemindeyim.
Hedef kg -10 olsun