Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Kızlar bebisler uyudu 1saat oluyor halı geldi balık kokuyo çöp oldu bosuna yıkanmış oldu
1 saat sonra uyanir benim enikler akşam yemegine giriscem 🫠
Arada üzerine yumuşatıcısı sprey sisenine koysan sıksan ara ara olmazm i cocukalrin alerjisi var mı yumuşatıcıya

Ya ben aşırı demoralize oldum sonuçlarımdan. Pilates hocam tartıda kas artınca sonuç değişmez hatta artabilir bile ama yağ azalır dedi. Benim kilom tartıya yansımamış maalesef bu hafta. Çok zor kilo verebilen biriyim zaten. Kimsenin motivasyonunu etkilemek istemem sanırım ayrılacağım gruptan :KK43:

Şimdiye kadar yüzsüz yüzsüz kinusuyordum ama utandım şimdi kendimden sende utandin mi sweet senjn daha çok utanman lazım çünkü :KK53:
Yoo utanmadım ben hala neden aldığımı düşünüyorum çünkü yaptığım kaçamak abartı değildi 😂

H Hufezaa canım senin son kilo 66.600 mü şimdi ben bunu mu baz alacağım. 65.5 gözüküyorsun geçen hafta. Yağdan 800 gram eksildiysen ev tartisindan düşeceğim o zaman spor salonundan değil
Spor salonunda 66.6 evde 65.6 çıkıyor. Geçen haftakine göre evdeki tartı +100 gr görünüyor

Tebrik ederim süpürgemm😍💃

Tebrikler canim bir daha 3 haneli rakamları görme ins

Bu kilolarda eksilmek daha zor canim moral bozma bide regl etkisi çok normal

Offf bu nasıl bir eksi süper tebrikler

Tebrikler canım güzel eksi

Tebrikler canım

Tebrikler canım harika

Supurgem ne yaptın masalllah harikasın bacım🥰

En azından artıda değilsin canim o da güzel
Sağolun canlarım sizlerin sonuçlara bakamadım biraz işim var 😍

Ya ben aşırı demoralize oldum sonuçlarımdan. Pilates hocam tartıda kas artınca sonuç değişmez hatta artabilir bile ama yağ azalır dedi. Benim kilom tartıya yansımamış maalesef bu hafta. Çok zor kilo verebilen biriyim zaten. Kimsenin motivasyonunu etkilemek istemem sanırım ayrılacağım gruptan :KK43:
Canim 64.70 olarak hesaplıyoruz su an senin güncel kilonu. Geçen hafta tartini baz alarak -800 koyarsam sonuç böyle oluyor. Dersen ki salondakini baz al. Geçen haftaki kilonu 66.600 dan 800 düşük yazarim

X