- 15 Şubat 2013
- 24.329
- 91.356
O islere Cemos bakiyo Tencere hxhxhxKufretmiyonuz demi bize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O islere Cemos bakiyo Tencere hxhxhxKufretmiyonuz demi bize
Yoo niye kufrediyim la manyak miyim hxhxhx
Şimdiye kadar yüzsüz yüzsüz kinusuyordum ama utandım şimdi kendimden sende utandin mi sweet senjn daha çok utanman lazım çünküYoook afiyet olsun diyoruz canım olabilir böyle haftalar
Cemoos a kocan boş kalmış tüne dedim mi unuturO islere Cemos bakiyo Tencere hxhxhx
Ay kahkaha attim öldüm bugun Tencere gozumden yas geldiŞimdiye kadar yüzsüz yüzsüz kinusuyordum ama utandım şimdi kendimden sende utandin mi sweet senjn daha çok utanman lazım çünkü
Allah hep güldürsünAy kahkaha attim öldüm bugun Tencere gozumden yas geldi
Bir sonraki haftaya tartıda eksi gelecek inşallah.
Minik adamla büyük kavga ettim bu hafta yandınız kızım avgdgdgdgdgCemoos a kocan boş kalmış tüne dedim mi unutur
Arada üzerine yumuşatıcısı sprey sisenine koysan sıksan ara ara olmazm i cocukalrin alerjisi var mı yumuşatıcıyaKızlar bebisler uyudu 1saat oluyor halı geldi balık kokuyo çöp oldu bosuna yıkanmış oldu
1 saat sonra uyanir benim enikler akşam yemegine giriscem
Allah hayırdır ne olduMinik adamla büyük kavga ettim bu hafta yandınız kızım avgdgdgdgdg
Koca deme daha çok kızıyorum
Yoo utanmadım ben hala neden aldığımı düşünüyorum çünkü yaptığım kaçamak abartı değildiŞimdiye kadar yüzsüz yüzsüz kinusuyordum ama utandım şimdi kendimden sende utandin mi sweet senjn daha çok utanman lazım çünkü
İnşallah yaa neden aldığımı anlamış değilimBir sonraki haftaya tartıda eksi gelecek inşallah.
Tebrik ederim süpürgemm
Sağolun canlarım sizlerin sonuçlara bakamadım biraz işim varTebrikler canim bir daha 3 haneli rakamları görme ins
Bu kilolarda eksilmek daha zor canim moral bozma bide regl etkisi çok normal
Offf bu nasıl bir eksi süper tebrikler
Tebrikler canım güzel eksi
Tebrikler canım
Tebrikler canım harika
Supurgem ne yaptın masalllah harikasın bacım
En azından artıda değilsin canim o da güzel
Canim 64.70 olarak hesaplıyoruz su an senin güncel kilonu. Geçen hafta tartini baz alarak -800 koyarsam sonuç böyle oluyor. Dersen ki salondakini baz al. Geçen haftaki kilonu 66.600 dan 800 düşük yazarimYa ben aşırı demoralize oldum sonuçlarımdan. Pilates hocam tartıda kas artınca sonuç değişmez hatta artabilir bile ama yağ azalır dedi. Benim kilom tartıya yansımamış maalesef bu hafta. Çok zor kilo verebilen biriyim zaten. Kimsenin motivasyonunu etkilemek istemem sanırım ayrılacağım gruptan
Şişkinlikdir belkiYoo utanmadım ben hala neden aldığımı düşünüyorum çünkü yaptığım kaçamak abartı değildi