- 15 Şubat 2013
- 24.329
- 91.356
Evde ki kactiKızlar ben şimdi spor salonundan geldim orda tartıldım ama evdeki tartıma göre sonuç farklı çıktınasıl hesaplayacağımı bilemedim en üstteki son sonuçlarım. Ben annemdeki ev tartısı ile verdiğim sonucu vermiştim ilk hafta. Spor salonunda yağdan 800 gr verdiğim görünüyor kastan 300 gr almışım sudan da 185 gr almışım. Tartıya -300 gr yansımış
Evdekinde 65.6 çıkıyorum, spor salonundaki tartı ile tam bir kilo fark çıkıyorEvdeki tartidan ilk kilonu vermistin listeye dimi
Evdeki tartıyı baz al bence.
Spor ayakkabi esofmanla yattiliyisuj di miEvdekinde 65.6 çıkıyorum, spor salonundaki tartı ile tam bir kilo fark çıkıyor
Bence her pazartesi evde tartil.Evdekinde 65.6 çıkıyorum, spor salonundaki tartı ile tam bir kilo fark çıkıyor
Çıplak ayak tayt tişört oluyor üstümdeSpor ayakkabi esofmanla yattiliyisuj di mi
BilemedimÇıplak ayak tayt tişört oluyor üstümde
Yukarıda yazdım tartı sonucumu. İştahım iyice gitti.Devitamini sweetgirlcandy @Yadee yiitee H Hufezaa tartı ve yüzde bekliyorum kızlar. Yüzde yazmayanlar olmuş hepsini ayarlayinca liste oluşturucam. Oglen belli olur.
Aynı hesapliyonTenceresiz kaldim anne kilo alınca yüzde nasıl hesaplıyoz
Tamam beee sen önce bilir kişiyi nasıl gecemedin onun hesabını ver banaEvettt kızlar geldim
Liste hazır olsun başlayalım bakalım kim ne yapmış.
Grup birincileri ve 1. Grup kim olacak merak ediyorum.
sweetgirlcandy ve Tenceresiz kaldim anne bu hafta elimden kurtulamazsiniz ne yapın edin kilo verin.
Herkese ödül vericem size yok
Cezalarinizi 2 katına çıkaracak hadi bı daha kaçamak yapın da göreyim namissizlar
Maşallah çok çok iyi tebrik ederim:)
Yazıyordum zaten buraya kız. Günlük 19 bin adım + 20-30dk karın kalça egzersizi.Acil yaptığın egzersizlerin detayını özelden istiyorum.
Nasıl aynı ay. 900 gr aldım vermedim kiAynı hesapliyon
1.114 yüzden
1.114 yüzden
Ama bizim yuzdeler arti olarak hesaplanacak galibagrubu aşağı çekeceğiz
Bende seni tebrik ederimBerrfeelinda yaaa bravoooo tebrik ederim seni le yarışmak çok güzeldi emeğine sağlık
Kutlarım çok güzel kilo vermişsin rövanş yarısında görüşürüz