- 8 Aralık 2009
- 4.114
- 5.566
Evet 700 yazdım tekrar tsk ederim minigimEki Görüntüle 3310531 bebisim neden yanlış olmuş biliyormusun 700 yazarsan yanlış çıkıyor 0.700 ile bolmen lazım kilonu
Benden daha fazla çıkman lazımdı100 gr eksildim az daha mı beklesem okaaaayyy
Rica ederimEvet 700 yazdım tekrar tsk ederim minigim
Benim de öyle hep akşam ogunuyduNasıl aldım hala anlamış değilim1 gün kaçamak gün bile değil öğün
Aynen öyle canim. Ne kadar fazla kilo o kadar hayat kalitesi düşüyor. Verebilirsin tabiki yavaş yada hızlı ama hepimiz yapabilirizÇok teşekkür ederimUcmelekannesi
Bir daha üç haneli kiloları görmemeyi diliyorum.
İnanır mısın gece uyurken tombişlikten rahat uyuyamıyor insan, kilo verdikçe rahatlıyor. Yürürken nefes nefese kalınıyor. Dizleri ağrıyor insanın. Üç haneli kilolarda bu daha yoğun hissediliyor.
Şu verdiğim birkaç kilo kilo verebileceğime olan inancımı yeniden kazanmamı sağladı.
Aldığım kilodan 100 gr eksik senden fazlaBenden daha fazla çıkman lazımdıoldu mu şimdi beni eleyecekler aa komşular
Benim akşamda değildiBenim de öyle hep akşam ogunuydugerci 2. Gün tüm gündü benim
Hoşgeldin ironcum arada gel yaSırf bu mesajın cevabı için buradayım
Hep bakıyorum sayfaya sessizce takipteyimHoşgeldin ironcum arada hem
Ben şimdi -800 olarak mı yüzdemi almalıyım -300 olarak mıKızlar ben şimdi spor salonundan geldim orda tartıldım ama evdeki tartıma göre sonuç farklı çıktınasıl hesaplayacağımı bilemedim en üstteki son sonuçlarım. Ben annemdeki ev tartısı ile verdiğim sonucu vermiştim ilk hafta. Spor salonunda yağdan 800 gr verdiğim görünüyor kastan 300 gr almışım sudan da 185 gr almışım. Tartıya -300 gr yansımış
Evdeki tartidan ilk kilonu vermistin listeye dimiBen şimdi -800 olarak mı yüzdemi almalıyım -300 olarak mı