- 15 Şubat 2013
- 24.329
- 91.355
Aaa belli oluyo mu kiz gelcem gitcem de yazmadiydim ama bxbxbxbYazılarından ege dolaylarindan oldugunu tahmin ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa belli oluyo mu kiz gelcem gitcem de yazmadiydim ama bxbxbxbYazılarından ege dolaylarindan oldugunu tahmin ettim
Yok ya at yalak deyince dedim bu bizdenAaa belli oluyo mu kiz gelcem gitcem de yazmadiydim ama bxbxbxb
Benim de gidip bavul acmam lazim hic gidesim yok.Çocukların öğle yemeğini hazırlayıp yanına koyunca bana burda oyalanma fırsatı kalıyor cenem düştü ben gideyim
Beraber gidelim cemoos gelince geliriz ben normalde gitmeyecektim de İrem i biraz kollamam lazım okuldaBenim de gidip bavul acmam lazim hic gidesim yok.
Çok teşekkür ederim UcmelekannesiTebrikler canim bir daha 3 haneli rakamları görme ins
Bu kilolarda eksilmek daha zor canim moral bozma bide regl etkisi çok normal
Offf bu nasıl bir eksi süper tebrikler
Tebrikler canım güzel eksi
Tebrikler canım
Tebrikler canım harika
Supurgem ne yaptın masalllah harikasın bacım
En azından artıda değilsin canim o da güzel
Eksilme yok bacı artış var o da eksilecek gibi değilAynen en azından 100 Gr 100 Gr yani ne kadar eksildin kâr
Valla açtım ya dün suyla bastırdım sabaha karşı kendimiYavrum niye yalak bulmus at gibi abaniyon suya. Insan gibi icsene 2 bardak
Minikle beni almazsınAliyim mi cemosu sizden yada varmi yerini yadirgayan gruba alayım
Estağfurullah minik sen daha iyi veriyorsun hatuna bak sattı beniCemoosu alma sweet i al çok iyi kilo veriyor
Püüü utanmaz attı beniYa access napiyorsun sweeti sutlucaz
Valla sutladi ben de farkettimPüüü utanmaz attı beni
Tekrar merhaba tartı sonucum bu hafta 89,9 şükür sekizli rakamlara gelebildim ilk hafta 91 ile başlamıştım hesaba göre ;Benim çocuğum biraz asabi bugün fırsat bulup yazamadım tartıyı atıyorum. Hesabı birazdan yapıp atarım Chocolita Cemoos Eki Görüntüle 3310554
Valla ya hırslandım bakValla sutladi ben de farkettim
dene mutlaka farkı görüceksinBende hep denemek istedim kısmet olmadı ikisinide çok severim bu hafta bir gün deneyim zorlanmazsam artırırım
95 yanındaki rakamı da belirtmelisin canım 4 haneli olmalı
evet canımHemende kız zaten size yaranmak için illa zayiflayacagiz
tabi hemen yazayım95 yanındaki rakamı da belirtmelisin canım 4 haneli olmalı
Yok ya est hiç satarmiyim dedim ki kimin artışı iyiyse onu al sonra 5 bin adım cazip geldi gel beni al dedim ama istersen seni alsın farketmez sen daha iyilerine layıksınEstağfurullah minik sen daha iyi veriyorsun hatuna bak sattı beni
yani ben yoğurdu çok sevdiğim için sıkıntı olmuyor. isteyen sütte içebilirYogurttan sogur ayol insan