- 22 Aralık 2013
- 1.879
- 3.844
Birazdan bi daha tartılacamAcele etmeyip biraz daha bekleseycdinbelki biraz daha düşersin
Birinci olunca cemoosumu atsak ki takımdan olmaz böyle yaZaten öyle kazanamadı ne ka ayıp
Aynen en azından 100 Gr 100 Gr yani ne kadar eksildin kârBirazdan bi daha tartılacam
Yavrum niye yalak bulmus at gibi abaniyon suya. Insan gibi icsene 2 bardakAlmışım yaa nasıl oluyorsagece 1 litreye yakın su içtim o mu fazla gösterdi naptı
Jxjxjjxjxhxh öldürdün beni tencereBirinci olunca cemoosumu atsak ki takımdan olmaz böyle ya
Sen nerelisinYavrum niye yalak bulmus at gibi abaniyon suya. Insan gibi icsene 2 bardak
Aliyim mi cemosu sizdenBirinci olunca cemoosumu atsak ki takımdan olmaz böyle ya
IzmirSen nerelisin
Cemoosu alma sweet i al çok iyi kilo veriyorAliyim mi cemosu sizdenyada varmi yerini yadirgayan gruba alayım
Tebrikler canim bir daha 3 haneli rakamları görme insMerhabalarChocolita
Sabah tartıldım, kilom 99,9 kg
Bir önceki haftaya göre 1,1 kg vermişim.
Yüzdem: 1,089
(Sizin söylediğiniz yöntem ile, 1,1:101*100=1,089 şeklinde hesapladım.)
Sevgiler.
Bu kilolarda eksilmek daha zor canim moral bozma bide regl etkisi çok normal
Offf bu nasıl bir eksi süper tebrikler
Tebrikler canım güzel eksi57. 30 cibik yazmam lazim unutmadan gecen haftaEki Görüntüle 3310482
Tebrikler canımKilom gecen hafta 57.7
Bugün 57.15
-550 gr ile yola devam
Tebrikler canım harikaEki Görüntüle 3310506
Günaydın kızlar
Geçen hafta 78
Bu hafta 77.3
Giden 700gr
Yuzdeyi hesaplayamadim ben
Cemoos
Supurgem ne yaptın masalllah harikasın bacım
En azından artıda değilsin canim o da güzelMoralim bozuk. Geçen haftaya aynıyım. Gram mi oynamazceza çeksek de yok yapmican abi taşkınlık. Yüzdesi 000000000
Anammmm hemşeri sayılırız bende Manisa
Yok veremeyuz CemosuAliyim mi cemosu sizdenyada varmi yerini yadirgayan gruba alayım
Seni mi alsam ki ikimiz söyle tozu dumana katariz haCemoosu alma sweet i al çok iyi kilo veriyor
Ahaaa tamam bunu duyduğum iyi olduYok veremeyuz Cemosucemosun korkusuna yemiyorum ben
Ahhahahah iyi fikir zaten cemoos da cortladi baksana senin bahanene 5000 bı adım atarım heeee iyi işSeni mi alsam ki ikimiz söyle tozu dumana katariz hayerini begenmedin belki ondan böyle bu hafta
SarilAnammmm hemşeri sayılırız bende Manisa
Yazılarından ege dolaylarindan oldugunu tahmin ettim