Şimdi keten tohumu da alayım ama ne kadar alayımCemoos yıllar önce burda ilk kullanmıştım keten tohumu çok yakışmıştı üstüne. 3 kaşık anca yetmiş bana.
O arkadaşım ful dukancıydı ilham olmuştu dukan.
Sonra karataya yöresel bir geçiş yaptım ama yulafı bırakmadım
Tamam öyle olsun. Ay çok heyecanlı çıldırıcigimYaaa ikimizde sana atalım sonuç belli olunca da buraya atalım herkes aynı anda öğrensin o zaman ahzhxgxg
Hayır ben daha fenayım ben napim gsgsgdgdgTamam öyle olsun. Ay çok heyecanlı çıldırıcigim
Şimdi keten tohumu da alayım ama ne kadar alayım
3 kaşık derken anlamadım bonuscum
Naptılar sanaTamam öyle olsun. Ay çok heyecanlı çıldırıcigim
Heh tamam şimdi anladım.canim çok sağol3 kaşık kepek yani. Günlük 1-2 kaşık yeterliymiş.
Keten tohumunu ben susam gibi üstüne sepmişim ya işte bi renk olsun diye.
Heh tamam şimdi anladım.canim çok sağol
Ayy hiç yemedim bana bı değişik gelecek ama olsun yaparım heyecanlandim
Yarın tartı sonucunda gözümün kararmasina bakicam ona göre acil durum yapıp seni çağırayım onun da tarifini verValla gözünü karartmış diyette isen yeşil çay zemzem yulaf krebi de en ala bazlama oluyor insana. Ki bunu severek yiyordum ben çünkü yulaf SEVİYORUM
Yarın tartı sonucunda gözümün kararmasina bakicam ona göre acil durum yapıp seni çağırayım onun da tarifini ver
Ayy bi heyecan bastı bak şimdiEvettt yarın tartı günü herkes yerini alsın bilir kisiyle cemosun mücadelesini seyredicezderken çok güzel bir yağmur başladı
Yeşim çayın tarifini biliyom da onu sevemedim ya aggsgd bazlama tarifi diyorumYeşil çayın mı? Çok aç bunlar Allahım sen koru
Ooo kaç kere verdim yulaflı tarif bide vermiyorlar diyon@LADY VEGA lady bize yulaf tarifi lazım var mı sende.
Kahvaltı için ben arıyorum krep düşündüm ama olur mu?
Birde tatlı yapsak meyveli yoğurtlu nasıl yapalım tarif bulalım
Benim istediğim gibi yulaf tarifi ver avzvvxgdOoo kaç kere verdim yulaflı tarif bide vermiyorlar diyon
Yeşim çayın tarifini biliyom da onu sevemedim ya aggsgd bazlama tarifi diyorum
Offf ne güzel tarif veriyodun canan Karataya bağladın tamam tisikkkirlerBazlama yok yulaf krebi yapıp bazlamaya niyet ediceksin. Yeşil çaya karanfil kakule papatya yasemin katmayı dene
Offf ne güzel tarif veriyodun canan Karataya bağladın tamam tisikkkirler
Senin istediğin ne ulenBenim istediğim gibi yulaf tarifi ver avzvvxgd