Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Yulaf kepeği almadım bonus bir dahakine alayım.
Yulafi rondadan geçirsem baya kırılır un gibi olur heralde.
Onunla yapayım nette de var bu tarif senin yazdığın.
Birde pankek tarifi var pekmez yada az bal ile yenilebilir
Ben lapa sevmiyorum o yüzden değişik tarif arıyorum.
Çok teşekkürler yarın bunu yapayım ben.
Onunla da olur ama yanlış bilmiyorsam içeriği farklı cemoş

Tamam o zaman ilk fırsatta alayım kepek olandan.

Kepek sürekli yenecek bir şey değil ama diğerine göre çok lifli çok tok tutuyor. 2 kaşık kahvaltıda kullandın diyelim günlük o kadar almak gerektiği için başka öğünlerde yemene gerek yok.

Doğalsan marka alırdım ben hem yulaf kepeği hem yulaf unu evde hep bulunurdu ey gidi :KK14:

Sabah
Sade nescafe
2 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
2 dilim beyaz ekmek
Bir dilim ezine peyniri
Çay

Öğle
Yeşilçay

Akşam
Bir tabak yeşil mercimek yemeği
Bir kase yoğurt
İki adet köfte

Su iki litreyi geçti. Cezamla beraber 20 bin adım + 30 dk egzersiz. Uyumadan yoga yapmayı düşünüyorum biraz. Bir de süt kaynattım bir bardak içmeyi düşünüyorum.
Cemoos Cemoos

Ayyy yarın tartı günü.🤓
Sevgili basganlar Cemoos Cemoos ve Chocolita Chocolita .
Yarınki birinci ödül yiyecegini paylaşabilir değil mi?🤪
Cunku ona yassak yok diye biliyorum
Evettt yarın tartı günü herkes yerini alsın bilir kisiyle cemosun mücadelesini seyredicez 😌 derken çok güzel bir yağmur başladı :rolleyes:

Kepek sürekli yenecek bir şey değil ama diğerine göre çok lifli çok tok tutuyor. 2 kaşık kahvaltıda kullandın diyelim günlük o kadar almak gerektiği için başka öğünlerde yemene gerek yok.

Doğalsan marka alırdım ben hem yulaf kepeği hem yulaf unu evde hep bulunurdu ey gidi :KK14:
Sadece kahvaltı için düşünüyorum bende.
Akşamları çorba yemek yoğurt salata idare edebilirim.
Yaaa başla sende artık şu işlere geri dön agzhzhxh

Cemoos Cemoos karışım yazan var ya ondan alıyordum şimdi sana göstermek için bakınca hatırladım. Direk kepek olanıda alıyodum da krep vs ya da ekmek yapacaksan karışım olanın kıvamı daha iyi tutuyor kepeğe göre.

Eklentiler

• Screenshot_20231001_195935_Opera.jpg
    Screenshot_20231001_195935_Opera.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 16
  • Screenshot_20231001_195817_Opera.jpg
    Screenshot_20231001_195817_Opera.jpg
    60,2 KB · Görüntüleme: 15
Öğlene kadar dersim canım öğlen eve gelince kahvaltı yapıyorum isterseniz öğlen gelişimde tartılabilirim ya da sabah tartılıp çıkarım
Sen bilirsin ben erken gidiyorum 7 de o yüzden öğlene kadar bişey yemeden bekliyorum.
Gerçi benim okul ev yakın 15 dakikalık arada eve geldim geçen hafta.
Kahvaltı yapma öğlen tartilacaksan.

Bu arada kızlar yarın herkes kilo yüzdesini alıp tartiyla beraber göndermeyi unutmasın. Önce bu hafta tartıda yazan kilonuzu geçen haftaki kilonuzdan çıkarıp kaç kilo vermişsiniz onu bulup, ilk sayfada yazdığım gibi basit bir işlemle yüzdesini aliyorsunuz.

Bunu unutmazsaniz işimiz çok daha hızlı olur. Sabah aç karnina tartilmayi unutmayalim. Öğlen de olur ama aç olmak önemli olduğu için sabah diye belirtiyorum.

Ve cemos yarışacak iki kişiden biri sen olduğun için sonucu ben belirleyeyim. Senin içinde heyecanlı olsun 🤪

Eki Görüntüle 1908467

Yulaf kepegi krebimi kucuk bi tavada pisirdim gunluk cokmu bilmiyorum ama 3 kasiktan yaptim. Ustune keten tohumu corek otu attim arkali onlu pisirdim.
Normalde 2 yumurta yedigim icin biri krepte biri tabakta.
Ilham veren guzel kisilik @cydnz_1 hanima sevgiler saygilar ve daha bir cok sey.

Cemoos Cemoos yıllar önce burda ilk kullanmıştım keten tohumu çok yakışmıştı üstüne. 3 kaşık anca yetmiş bana.
O arkadaşım ful dukancıydı ilham olmuştu dukan.
Sonra karataya yöresel bir geçiş yaptım ama yulafı bırakmadım

X