Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Merhaba kızlar haftasonu yogun geçiyor gelemedim buraya
Bugün öğlen biraz kaçırdım 2 saat yürüdüm ama adimsayar cantamda olduğu için 1 saat 6dk yürümusum gibi gösteriyor
Evden 12:10 ciktik 15:15de evdeydim avm gezdik hiç oturmadan

O yüzden akşam sadece bi kase yoğurt altin baharatlı yedim bende açım birazdan kirazsapi çayı icerim

L LADY VEGA lady bize yulaf tarifi lazım var mı sende.
Kahvaltı için ben arıyorum krep düşündüm ama olur mu?
Birde tatlı yapsak meyveli yoğurtlu nasıl yapalım tarif bulalım
Yulaf için tariflerim ektedir.
Tarif 1:
2 yk yulaf
1 su bardağı süt
Yarım porsiyon meyve
Bunu istediğiniz baharatlarla ( tarçın zerdeçal kakao ile soğuk tüketebilirsiniz. İsterseniz bol kakao ve 1 tk bal ile haftanın 2 günü olmak şartıyla sıcak pudng tadında yulaf lapası da yapabilirsiniz)
Tarif 2
4 yk yoğurt
1 çk tarçın
2 tam ceviz
1 yk yulaf
Yarım elma
Tarif 3
Bunu ister smoothie yapın ister kasede yiyin
1 su bardağı kefir
1 elma ya da armut
1 yk yulaf

Menü paylaşayım
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği 1 dilim süzme peynir 1 hindi füme
Ara 1 türk kahvesi
Ara 1 fincan yeşil çay 10 fındık
Ara 1 latte 6 fındık
Akşam haşlanmış tavuklu salata
Ara 1 elma 2 yk yoğurt 1 fincan kiraz saplı çay
Su 2.5 lt
Spor yok bugün hava kapalı ve benim dizlerim dünden kalma olduğu için leslie de yapamadım
Cemoos

Merhabaa, iyi aksamlar Devitamini tatlim haber verdigi icin buradayiim. Bende cook zayiflamak istiyorum acaba bende katilabilir miyim ki
Merhaba hoşgeldin aramıza.
Brokilo söylemişti senden haberimiz var.
İlk sayfayi oku burada biraz ağır ve sıkı diyet yapiyoruz.
Cezalar ve kurallar var.
Aktif olur menü ve tartı bildirimi yaparsan bence gayet başarılı oluruz

Hosbulduum Bizde zaten Brokiloyla sürekli diyet yapip diyet konusurduk, buraya tasimak guzel oldu Okudum kurallari umarim yanlis bisey yapmam :)

Hosbulduum

Hosbulduum Bizde zaten Brokiloyla sürekli diyet yapip diyet konusurduk, buraya tasimak guzel oldu Okudum kurallari umarim yanlis bisey yapmam :)

Hosbulduum
Yaomazdin ben zaten hep uyarıyorum bişey olmaz alışırsın
Sabah aç karna biraz kendine gelince tartil foto cek.
Boyunu ve hedeflediğin kiloyu yaz fotoyu yükle Chocolita etiketle.
Bende menü,su ve egzersiz ceza takip ediyorum
Akşamları bunları yaz beni etiketle.
Bir kaç gün aktif ol hazırla kendini diyete seni gruba alırız o zaman daha heyecanlı olur

Sen bilirsin ben erken gidiyorum 7 de o yüzden öğlene kadar bişey yemeden bekliyorum.
Gerçi benim okul ev yakın 15 dakikalık arada eve geldim geçen hafta.
Kahvaltı yapma öğlen tartilacaksan.
Yok kuzum yapmam zaten sabahın o yoğunluğunda fırsat da olmuyor genellikle öğlen eve geldiğimde kahvaltı yapıyorum

Tamamdir yarin sabah boy kilo foto gonderiyorum :) Menuleri aksam bir mesajda gonderiyoruz degil mi sabah ogle aksam gbi. Aktif olmaya calisacagim benimde 1,5 yasinda kizim var haftaya da ise basliyorum. Ise baslayinca daha cok aktif olurum buyuk ihtimal

Ya biz sabah öğlen falan da yazıyoruz ama en son toplu olması daha kolay oluyo takip için.
Sen gün içinde yazmak istersen yaz nasıl kolay olacaksa.

Ama hem çocuk hem iş sana zor olmaz inşallah ben zorlanıyorum da agsvgdg

Merhaba bugün Cemoos sayesinde kazandığımız ödülü kullanmayıp daha doğrusu dayanamayıp menü bildirimimi yazmaya niyet ettim canıım MissPeaceful hoşgeldin aramıza burada çok tatlı insanlarla kilo vereceğimize eminim

Kahvaltı ; 4-5 kaşık menemen , bir dilim peynir, bir dilim ekmek , bir salatalık ve çay

Ara öğün; Türk kahvesi , maden suyu

Akşam yemeği ; Dört-beş adet elma dilim patates , bir dilim tavuk fileto , üç kaçık bulgur pilavı , ayran

Akşam ara öğün ; Çay, kiraz sapı hibisküs çayı, herby fit tea ve su

Su; 2 litre
Adım; 5400 adım ve ev temizliği

Cemoos Chocolita

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…