Birinci olsan 5.000 adım olurdu ahshxbxbdgdgİsim veremem üzgünümyedik iste biseyler yarın da 10 bin adım atacam kurcalama bosver
Birinciyim aslında grup birincisine yapmamışsıniz bi güzellikBirinci olsan 5.000 adım olurdu ahshxbxbdgdg
1. Olan ve birinci grup olana var işte sbxbxbBirinciyim aslında grup birincisine yapmamışsıniz bi güzellikyarın birinci olursam grup birincilerine özel indirimler maddesi koycam kurallara
Konuya eklendiKızlar gruplar için 1-2 yedek arkadaş lazım.
Tanıdığınız varsa söyleyin menü bildirimi ve tartı fotosuyla yarın baslassinlar ise avgdgdgxgdg
Ben onların takibine başlarım sonra gruplara girerler.
@Novaa vardı
Sweet arkadaşını soylemisti.
Başka takipteyim diyen varsa yazsın kontenjan sınırlı.
Evet tabiikisi hesaplıyoruz da nasıl hesaplariz bilmiyorum ahxhxhxhhdKesinlikle kendim için bir arkadaş merak ettiği için soruyorum + durumda yüzdelik hesapliyormuyuzarkadaşım kk daki arkadaşlarıma sormami istedi de
Mantıken tam tersi olması gerekiyor sanki. Atıyorum 1.5x60:100 gibi.Evet tabiikisi hesaplıyoruz da nasıl hesaplariz bilmiyorum ahxhxhxhhd
Evet olabilir kilo alan olursa bakarız agxgxgxgMantıken tam tersi olması gerekiyor sanki. Atıyorum 1.5x60:100 gibi.
Tamam favori yapayım arkadaşım yarın artı gelirse hesaplasinMantıken tam tersi olması gerekiyor sanki. Atıyorum 1.5x60:100 gibi.
İyi akşamlar Cemoş akışta gördüm bi bakim dedim. Yulaf kepeği bulundurursan onunla krep yapman da kolay olur. Yulaf ezmesi gibi değil una yakın bi formda.
Olan yulafi cekedebiliriz dirt virt olmaz mı öyleİyi akşamlar Cemoş akışta gördüm bi bakim dedim. Yulaf kepeği bulundurursan onunla krep yapman da kolay olur. Yulaf ezmesi gibi değil una yakın bi formda.
Dukan diyetinde hep onu kullanıyorduk ben de çok kullandım.
1 yumurta göz kararı süt 2 kaşık yulaf kepeği ile minik tavada biraz koyu hamuru kısık arkalı önlü pişiriyodum krepten çok ekmek gibi oluyodu. Daha yumuşak yaparsan krep gibi olur.
Ekmek de yapan çok.
Yulaf kepeği almadım bonus bir dahakine alayım.İyi akşamlar Cemoş akışta gördüm bi bakim dedim. Yulaf kepeği bulundurursan onunla krep yapman da kolay olur. Yulaf ezmesi gibi değil una yakın bi formda.
Dukan diyetinde hep onu kullanıyorduk ben de çok kullandım.
1 yumurta göz kararı süt 2 kaşık yulaf kepeği ile minik tavada biraz koyu hamuru kısık arkalı önlü pişiriyodum krepten çok ekmek gibi oluyodu. Daha yumuşak yaparsan krep gibi olur.
Ekmek de yapan çok.