Onunla da olur ama yanlış bilmiyorsam içeriği farklı cemoşYulaf kepeği almadım bonus bir dahakine alayım.
Yulafi rondadan geçirsem baya kırılır un gibi olur heralde.
Onunla yapayım nette de var bu tarif senin yazdığın.
Birde pankek tarifi var pekmez yada az bal ile yenilebilir
Ben lapa sevmiyorum o yüzden değişik tarif arıyorum.
Çok teşekkürler yarın bunu yapayım ben.
Tamam o zaman ilk fırsatta alayım kepek olandan.Onunla da olur ama yanlış bilmiyorsam içeriği farklı cemoş
Tamam o zaman ilk fırsatta alayım kepek olandan.
Öğlene kadar dersim canım öğlen eve gelince kahvaltı yapıyorum isterseniz öğlen gelişimde tartılabilirim ya da sabah tartılıp çıkarım
Sadece kahvaltı için düşünüyorum bende.Kepek sürekli yenecek bir şey değil ama diğerine göre çok lifli çok tok tutuyor. 2 kaşık kahvaltıda kullandın diyelim günlük o kadar almak gerektiği için başka öğünlerde yemene gerek yok.
Doğalsan marka alırdım ben hem yulaf kepeği hem yulaf unu evde hep bulunurdu ey gidi
Sen bilirsin ben erken gidiyorum 7 de o yüzden öğlene kadar bişey yemeden bekliyorum.Öğlene kadar dersim canım öğlen eve gelince kahvaltı yapıyorum isterseniz öğlen gelişimde tartılabilirim ya da sabah tartılıp çıkarım
Tamam şimdi bakayım sepete atayım o zamanCemoos karışım yazan var ya ondan alıyordum şimdi sana göstermek için bakınca hatırladım. Direk kepek olanıda alıyodum da krep vs ya da ekmek yapacaksan karışım olanın kıvamı daha iyi tutuyor kepeğe göre.
Resimleri eklemeyi unutmuşum eklerken alıntı yaptın hemenTamam şimdi bakayım sepete atayım o zaman
Tamam tam buldum 400 gramResimleri eklemeyi unutmuşum eklerken alıntı yaptın hemen
Birinizi gizleyip buradan sürpriz yapalım diyorumÖzelden mi yazayım chocum
Yaaa kızım bak zaten stres oldum yüreğime indirme
Eki Görüntüle 1908467
Yulaf kepegi krebimi kucuk bi tavada pisirdim gunluk cokmu bilmiyorum ama 3 kasiktan yaptim. Ustune keten tohumu corek otu attim arkali onlu pisirdim.
Normalde 2 yumurta yedigim icin biri krepte biri tabakta.
Ilham veren guzel kisilik @cydnz_1 hanima sevgiler saygilar ve daha bir cok sey.