Geç kaldın yedim az önce aggzhzhdhxhArpa da yemiyceksin yulaf da
Lapa olmasın.Senin istediğin ne ulen
Yokk kendimden eminim
Lapa olmasın diyorsan chia tohumu gibi bekletip yap. Kuru kayısı hurma falan doğra akşamdan yoğurda yulafı da koy yumuşamış oluyor öyle.Lapa olmasın.
Tatlı olsun meyveli olur ballı olur krep olur pankek olur güzel olsun iste.
Hatta hafta içi sütlü tatlı yapicam yulafla
Valla cemosum bu saatten sonra yediklerin arti gibi döner sanki. Hıc dayanamazsan salatalık ye 15 kaloriGeç kaldın yedim az önce aggzhzhdhxh
Off zaten 3 kaşık doymadım da sabahı zor edicem bugün
Yaa acaba çayla kuru meyve yaş ceviz falan yesem sabaha sıkıntı olur mu yoksa napim bu gece aç kalırım
Krep tarifi verdimLapa olmasın.
Tatlı olsun meyveli olur ballı olur krep olur pankek olur güzel olsun iste.
Hatta hafta içi sütlü tatlı yapicam yulafla
Sevmiyorlar işte satmaya çalışır gibiTaze meyve de çok güzel oluyor
Yicem işte yicem severim ben yemek olsun yeter ahhxhdgxSevmiyorlar işte satmaya çalışır gibi
Olsun napalim bunu da yerim seninn hatırına svxvvzgxvdh
Yicem işte yicem severim ben yemek olsun yeter ahhxhdgx
Tamam yemiyeyim sabaha şunun şurasında ne kaldıTarçınlı süt içebilirsin ya da ayran. Yemeden duramayacak gibiysen leblebi salatalık olur
Valla çok var daha akşamı güzel yemen lazım ara öğün yapmıyorsanTamam yemiyeyim sabaha şunun şurasında ne kaldı
Çok sağol çok güzel motive ediyosun 6 saate uyurum 2 saat çalışırım gelir tartılır kahvaltımı yaparım ahxhdhdhxjxjjxValla çok var daha akşamı güzel yemen lazım ara öğün yapmıyorsan
Açken uyuyabiliyorsanÇok sağol çok güzel motive ediyosun 6 saate uyurum 2 saat çalışırım gelir tartılır kahvaltımı yaparım ahxhdhdhxjxjjx
Güzel ben hiç sevmem yulafı buna bayıldım ahsenede yaptımOlsun napalim bunu da yerim seninn hatırına svxvvzgxvdh