Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Dün misafirim vardı onlar gidince habersiz başka bi misafir geldi yorgunluktan oturma odasında uyumuşum çok özür dilerim.
Menüyü hemen bildiriyorum
Sabah
1 haşlanmış yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği 3 ince dilim süzme peynir 5 zeytin
Ara 1 yeşil çay 1 rafine şekersiz topcuk
Öğle misafire yaptıklarımdan azıcık yedim isim yazmıyorum ama çok az 1 yk kaşığı kadar 2 çeşitten
Ara 1 türk kahvesi
Akşam zeytinyağlı sebze yemeği
Spor yapamadım gün boyu hep ayaktaydım
Su 3 lt

baltasar ikiside aynı sey 400 kaloriden fazlaysa diyet dışı yediğin şey 10 bin adım atıyorsun ceza olarak
Ben onu da 200 kalori ve üzeri yapmak istiyorum aslında. Çünkü 350 kalorilik bir kaçamak yapıp haber vermese o kaçamak her şey olabilir diyeti etkileyen. Sırf 350 de kaldığı için yani normal kabul edilebilir gibi düşünülmesin. Çünkü bir büyük yağlı paket abur cubur 350 kalori falan ve tartıyı etkiler

Bence de bazı şeyler değişmeli choco mesela ilk haftada benim yediğim bir çok şey sizlere fazla geldi ama ben kalorilerini girdim 400 kaloriyi geçmedi bunlar .

Eee yiyorum ceza almıyorum hatta bilir demişti galiba kalorileri düşük bunlar kalorili şeyler demişti dediğin doğru :))

Ypa canım benim için uygun.

Kaçamak yapmak ve menü dışı beslenmek farklı mı oluyor. Taşkınlık hangisi oluyor
Baltasar gece 1 de oturup yemek yersennmenu dışı oluyor.
Normalde akşam yemeği yiyince artık katı yemiyoruz yersek de kuru üzüm,leblebi,salatalık falan.
Kaçamak 200 kalori ve üzeri özellikle diyette yenmeyen yiyecekler.
İsim veremiyorum ama sen anla
Özelden yazabilirim istediğin zaman.

Günaydın kızlar.
Yine yeni uyandım
Annemdeyim hâlâ kahvaltıyı yapıp hazırlanır çıkarım bugün adım cezam da var.
Daha eve gidip yemek yapicam yarın iş var.
Yahuuu yarın tartı var da nedense bu hafta o kadar kilo veremedim gibi hissediyorum.
Meraktan catlicam agxgxggxhx
Menü takibini akşam yaparim yine.

Bir de diyelim yeteri kadar yedin ama ikinci tabagida aldin taşacak kadar sistin. Bu da taskinliktir

Kızlar gruplar için 1-2 yedek arkadaş lazım.
Tanıdığınız varsa söyleyin menü bildirimi ve tartı fotosuyla yarın baslassinlar ise avgdgdgxgdg
Ben onların takibine başlarım sonra gruplara girerler.
Novaa vardı
Sweet arkadaşını soylemisti.
Başka takipteyim diyen varsa yazsın kontenjan sınırlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…