Dün misafirim vardı onlar gidince habersiz başka bi misafir geldi yorgunluktan oturma odasında uyumuşum çok özür dilerim.
O eşler yok muTartıdan önceki günlerde böyle patlamamiz iyi olmadı ya. Ben eşimin kurbanıyım.
Ben onu da 200 kalori ve üzeri yapmak istiyorum aslında. Çünkü 350 kalorilik bir kaçamak yapıp haber vermese o kaçamak her şey olabilir diyeti etkileyen. Sırf 350 de kaldığı için yani normal kabul edilebilir gibi düşünülmesin. Çünkü bir büyük yağlı paket abur cubur 350 kalori falan ve tartıyı etkilerbaltasar ikiside aynı sey 400 kaloriden fazlaysa diyet dışı yediğin şey 10 bin adım atıyorsun ceza olarak
Bence de bazı şeyler değişmeli choco mesela ilk haftada benim yediğim bir çok şey sizlere fazla geldi ama ben kalorilerini girdim 400 kaloriyi geçmedi bunlar .Ben onu da 200 kalori ve üzeri yapmak istiyorum aslında. Çünkü 350 kalorilik bir kaçamak yapıp haber vermese o kaçamak her şey olabilir diyeti etkileyen. Sırf 350 de kaldığı için yani normal kabul edilebilir gibi düşünülmesin. Çünkü bir büyük yağlı paket abur cubur 350 kalori falan ve tartıyı etkiler
Ypa canım benim için uygun.Ben onu da 200 kalori ve üzeri yapmak istiyorum aslında. Çünkü 350 kalorilik bir kaçamak yapıp haber vermese o kaçamak her şey olabilir diyeti etkileyen. Sırf 350 de kaldığı için yani normal kabul edilebilir gibi düşünülmesin. Çünkü bir büyük yağlı paket abur cubur 350 kalori falan ve tartıyı etkiler
Tamam canım yarından itibaren geçerlidirYpa canım benim için uygun.
Baltasar gece 1 de oturup yemek yersennmenu dışı oluyor.Kaçamak yapmak ve menü dışı beslenmek farklı mı oluyor. Taşkınlık hangisi oluyor
Bir de diyelim yeteri kadar yedin ama ikinci tabagida aldin taşacak kadar sistin. Bu da taskinliktirBaltasar gece 1 de oturup yemek yersennmenu dışı oluyor.
Normalde akşam yemeği yiyince artık katı yemiyoruz yersek de kuru üzüm,leblebi,salatalık falan.
Kaçamak 200 kalori ve üzeri özellikle diyette yenmeyen yiyecekler.
İsim veremiyorum ama sen anla
Özelden yazabilirim istediğin zaman.
Nickimin hakkını veriyorum ama demi
Tam bilir kişisin raporun eksik sadeceNickimin hakkını veriyorum ama demi
Off evet ya ama tek öğün cok etkilemez gibi heeTartıdan önceki günlerde böyle patlamamiz iyi olmadı ya. Ben eşimin kurbanıyım.
Kahvaltıda ne yemis olabilirsin sbdbdbxhOff evet ya ama tek öğün cok etkilemez gibi heehafta boyu açtık yani
İsim veremem üzgünümKahvaltıda ne yemis olabilirsin sbdbdbxh
Geçen bende yanlışlıkla yemişim gerçi 50 kalori bile değildi de isim verdim gümledim sbxhxhxhxh