Hayırlı geceler
Bugunku menum
Sabah 10.30
Peynir zeytin domates salatalik 1 dilim kizarmis ekmek cay
Ara
Activia yogurt 7-8 adet antep fistigi
Aksam 19.00
Bezelye yemegi
Salata yogurt
2 lt kadar su
Spor yok bugun tum gün ev temizligi biraz derin girdim camlar falan o yuzden yapmaya takatim kalmadi
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl anneciğinKızlar tünaydın ben haftasonu diye iyi uyudum.
Daha kahvaltı yapmadım annem hasta olmuş hemen hazırlayayım yesin de ilaç içsin.
Sonra gelirim yine buraları boş bırakmayın agxgxggxhx
Kiraz sapı ve hibuskus diğer adı ile bamya çiçeği kullandım ama mısır püskülü mu hiç içmedim tadının iyi olmayacağını düşündüğümden sanırımKızlar ben mısır püskülü ve kiraz sapı aldım birazda hibüsküs aldım onları demleyip içmeye baslayacağıımm
Püskül bi yavanlık katıyor ama çok etkiliymiş bakalım işe yarayacakmıKiraz sapı ve hibuskus diğer adı ile bamya çiçeği kullandım ama mısır püskülü mu hiç içmedim tadının iyi olmayacağını düşündüğümden sanırım
Ama hibuskus süper bişey rengi zaten beni iç diyor tadida güzel içine karanfil atinca aromalı daha güzel oluyor
Demleyip mi içeceksin canim ucunumu karistiracaksin nasıl yapacaksınPüskül bi yavanlık katıyor ama çok etkiliymiş bakalım işe yarayacakmı
Sondaki duaya kocaman bi aminnnnDemleyip mi içeceksin canim ucunumu karistiracaksin nasıl yapacaksın
Şifa olsun yağları parcalasin alsın gitsin
Kaçamak yapmadın değil mi nolur yapmadım deEki Görüntüle 3309985
Bugün kendimle resmen savaş verdim keşke yapmasaydim. En olmadık saatte yenildim
Ekran fotom bu şu aralar bı şekilde bu zorluklarin geçeceğine ,herzaman aç olmayacagima, aç gezmeyecegime inandirmam gerek kendimi
20.30 da yapmış yapacağınıKaçamak yapmadın değil mi nolur yapmadım de
Menümü görmemişsin her halinden belliKaçamak yapmadın değil mi nolur yapmadım de
Ah yaa20.30 da yapmış yapacağını
Guzel miydiMenümü görmemişsin her halinden belli
Ceza neyse de işte gün gittiAh yaa
Şimdi alacagim cezayami yanayım. Bütün günümü rezil ettigimemi yanayım deyin hele