- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.745
Yarın herkesKızlar ben kalori hesabı yaparak gidiyorum ama.
Galiba kahvaltıda yediğim diyete uygun değil.
Ben yarın cezaliyim avzvhshshdhd
Cho uyardı sağolsun yalnız para verip diyet dışı almam çok koydu
Bu arada cuma kalori hesabım şöyle geçmedim ama olsun cezamı çekerim
Eki Görüntüle 3309627
Cemoos 3.500 atacak sadece. 7.000 lik ceza 1. Gruptan indirimliYarın herkes
Yaa ben onun hepsini bile atarım pazartesiye az kaldı ahxhzhxhxgdCemoos 3.500 atacak sadece. 7.000 lik ceza 1. Gruptan indirimli
Ayy evettYaa ben onun hepsini bile atarım pazartesiye az kaldı ahxhzhxhxgd
Yaaa görenler şaşırdı bugün en az 5 kilo vermişsin dediler ama o kadar yok.Ayy evettalır mısın sence ne diyorsun
Sıkıyosa verme sonra cezalardan ceza beğen agxgxgxhçok heyecanlıyım kaç kg veremeyeceğim acaba
İyice suzuldun demek böyle miYaaa görenler şaşırdı bugün en az 5 kilo vermişsin dediler ama o kadar yok.
Geçen hafta 2.400 verdim bu hafta bana da sürpriz olucak
Bilir çok vermezse şansım yüksek ahxhxhdgdg
Sen bana kiyamazsinSıkıyosa verme sonra cezalardan ceza beğen agxgxgxh
Bugün anneme geldim tayt giydim herkes özellikle kalcan gitmiş dedi keşke göbek olsaydı agxhxhxhxhİyice suzuldun demek böyle mi
Birinci olursam takimdan birini başka gruba postaliyorum ya vermezsen ilk seni atarim xggxhxhdhdhSen bana kiyamazsin
Yağcılık kazanacak
Ne güzel yaBugün anneme geldim tayt giydim herkes özellikle kalcan gitmiş dedi keşke göbek olsaydı agxhxhxhxh
Amanın amanınBirinci olursam takimdan birini başka gruba postaliyorum ya vermezsen ilk seni atarim xggxhxhdhdh
Ne güzel maşallah. Ben daha gostermiyorum o kadar ya. Ama yüzüm bir inceldi gibiYaaa görenler şaşırdı bugün en az 5 kilo vermişsin dediler ama o kadar yok.
Geçen hafta 2.400 verdim bu hafta bana da sürpriz olucak
Bilir çok vermezse şansım yüksek ahxhxhdgdg
Yaaa bak bende fark etmiyorum kilo verdigimi hele eşim vermedin hiç diyo agxhxhdNe güzel maşallah. Ben daha gostermiyorum o kadar ya. Ama yüzüm bir inceldi gibi
Benim takım değerlenecek bak demedi demeAmanın amanın
3. Grup bu hafta çok güzel ilerdediBenim takım değerlenecek bak demedi deme