Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Evde yaptığımız tatlılardan yiyebiliyor muyuz? isim vermek gibi olmasın ama sütlaç, magnolia gibi sütlü tatlılardan mesela
Bu geçen benim aklıma da geldi.
Bı araştırdım.
Yarım yağlı yada light süt ile yapılabilir.
Şeker ve pirinç miktarı azaltılır.
Hatta kendine mini tencerede yulafla yapabilirsin.
Birde benim çok mini kaplarim var onlarda olursa kalorisi neredeyse bir sade dondurma kadar.
Onu beşten önce yiyebilirsin.
Ama sen oturup bir dolu kase sütlü tatlı yersen olmaz.
Kendine 2-3 minik cup yap evdekilere ayrı yap.
Meyveli yaparsın ara öğün olur.

Bende öyle düşündüm ama adını söyledim diye bile ceza yiyecek gibi olunca gözüm korktu vazgeçtim aslında kalori hesabı yapınca kalorisi de yüksek değil 200 grlık kasede bir sütlü tatlı 300 kaloriyi geçmiyor bile üstelik dediğin gibi yarım yağlı süt ve şeker azaltılınca daha da düşer bu oran. Akşam birkaç kaşık pilav dahi yiyebiliyorsak bu da nefsi köreltmek için seçenek olabilir diye aklıma gelmişti

Yok yok sıkıntı olmaz ama ad yazmayalim şimdi herkes ister.
Sadece mini kalorisi az tatlı yedim yazabilirsin.
Yada sadece kalorisini yazabilirsin.
Mesela sade dondurma diyette yeniyor ama bir top sadece onun gibi düşün.
Şimdi hepimiz kadınız hormonlar çalışıyor mecbur bir şekilde o isteği koreltmek lazım ama en hafif nasıl olur buna bakarız.
50 gram yeriz nefsimiz korelir.
Ayrıca yiyecek ismi sormak istersen özelden de yazabilirsin.
Bir de birinci ol da keyifle yee ödül kullandım yazarsın agsgshdhdh

Bende direkt hayır dedim ama bildigimiz şekerli klasik bir kase için söyledim. Bir de diyete yeni başlandı ya daha ilk haftanız dolmadıgi için. Cemosun önerileri gayet geçerli

Kızlar bence en az kalorili hafif hatta unsuz sekersiz tariflere bakın.
Hadi bir hafta iki hafta idare eder kendimizi frenleriz ama sonra çok sıkıntı yaşayabiliriz.
Size tavsiyem doğal bal,pekmez alın yulaf alın meyve ile karıştırıp biraz kuruyemisle gayet diyet yiyecekleri yapabiliriz.
Hatta tarif verelim birbirimize geçen yulaf tarifi istedim hâlâ yok bak agzhzgxg

Bende direkt hayır dedim ama bildigimiz şekerli klasik bir kase için söyledim. Bir de diyete yeni başlandı ya daha ilk haftanız dolmadıgi için. Cemosun önerileri gayet geçerli
Haklısın chocum herkes şaşırmış zaten agzgzgxh
Ama menüye bir kase yedim yazsa cezayı alırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…