- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.745
O zaman beni kapışın ikna edinBenim takım değerlenecek bak demedi deme
Zayıflayıp cemoos damı kalayim yoksa vermiyormuş gibi yapıp sana mı geleyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman beni kapışın ikna edinBenim takım değerlenecek bak demedi deme
Sen zayıfla minik biz bir şekilde aynı gruba geliriz sankiO zaman beni kapışın ikna edin
Zayıflayıp cemoos damı kalayim yoksa vermiyormuş gibi yapıp sana mı geleyim
Aynı topikteyiz ya o yeterSen zayıfla minik biz bir şekilde aynı gruba geliriz sanki
Aynen olabilir. Bundan sonraki haftada 3 yıldız yarışı olacak3. Grup bu hafta çok güzel ilerdedi
Sadece lady hasta olduğu için sporu yürüyüşü aksattı ama o genelde güzel beslenir zaten.
Ben 3. Gruptan umitliyim bakalım kim birinci olacak.
Ben bunu yine unuttum yaYarın unutmazsam kiraz sapı,kayısı birde hazır yeşilçay alayım bari
Demleme yeşilçay zor geliyor.
Yarın akşam üstü hatırlatın sevabına shshshdh
Evet bu hafta tek birinci olacak hemen 3 birinci yariscaz sonra tek birinci seccez çok heyecanlı agshxhshAynen olabilir. Bundan sonraki haftada 3 yıldız yarışı olacak
Hayırlı geceler canımBen kaçtım hayırlı geceler
O kadın manyakti Cho ya günde 5-6 dilim ekmek veriyordu avzvzggxhxCemoos o veremediğin kiloyu bizim topikte verirsen diyetisyenine selamlarimi ilet
Bak biz hiçbir şey vermiyoz ajahahaO kadın manyakti Cho ya günde 5-6 dilim ekmek veriyordu avzvzggxhx
Ekmegi 2 dilime düşürdüm ama 1 i zorlicam önümüzdeki haftaBak biz hiçbir şey vermiyoz ajahaha
Bu geçen benim aklıma da geldi.Evde yaptığımız tatlılardan yiyebiliyor muyuz? isim vermek gibi olmasın ama sütlaç, magnolia gibi sütlü tatlılardan mesela
Oslem hafta birincisi ve ikincisine ödül var.Mesela ne kadar bir kilo kaybında odullendirebiliriz kendimizi
Bende öyle düşündüm ama adını söyledim diye bile ceza yiyecek gibi olunca gözüm korktu vazgeçtim aslında kalori hesabı yapınca kalorisi de yüksek değil 200 grlık kasede bir sütlü tatlı 300 kaloriyi geçmiyor bile üstelik dediğin gibi yarım yağlı süt ve şeker azaltılınca daha da düşer bu oran. Akşam birkaç kaşık pilav dahi yiyebiliyorsak bu da nefsi köreltmek için seçenek olabilir diye aklıma gelmiştiBu geçen benim aklıma da geldi.
Bı araştırdım.
Yarım yağlı yada light süt ile yapılabilir.
Şeker ve pirinç miktarı azaltılır.
Hatta kendine mini tencerede yulafla yapabilirsin.
Birde benim çok mini kaplarim var onlarda olursa kalorisi neredeyse bir sade dondurma kadar.
Onu beşten önce yiyebilirsin.
Ama sen oturup bir dolu kase sütlü tatlı yersen olmaz.
Kendine 2-3 minik cup yap evdekilere ayrı yap.
Meyveli yaparsın ara öğün olur.
Yok yok sıkıntı olmaz ama ad yazmayalim şimdi herkes ister.Bende öyle düşündüm ama adını söyledim diye bile ceza yiyecek gibi olunca gözüm korktu vazgeçtim aslında kalori hesabı yapınca kalorisi de yüksek değil 200 grlık kasede bir sütlü tatlı 300 kaloriyi geçmiyor bile üstelik dediğin gibi yarım yağlı süt ve şeker azaltılınca daha da düşer bu oran. Akşam birkaç kaşık pilav dahi yiyebiliyorsak bu da nefsi köreltmek için seçenek olabilir diye aklıma gelmişti
Bende direkt hayır dedim ama bildigimiz şekerli klasik bir kase için söyledim. Bir de diyete yeni başlandı ya daha ilk haftanız dolmadıgi için. Cemosun önerileri gayet geçerliBende öyle düşündüm ama adını söyledim diye bile ceza yiyecek gibi olunca gözüm korktu vazgeçtim aslında kalori hesabı yapınca kalorisi de yüksek değil 200 grlık kasede bir sütlü tatlı 300 kaloriyi geçmiyor bile üstelik dediğin gibi yarım yağlı süt ve şeker azaltılınca daha da düşer bu oran. Akşam birkaç kaşık pilav dahi yiyebiliyorsak bu da nefsi köreltmek için seçenek olabilir diye aklıma gelmişti
Haklısın chocum herkes şaşırmış zaten agzgzgxhBende direkt hayır dedim ama bildigimiz şekerli klasik bir kase için söyledim. Bir de diyete yeni başlandı ya daha ilk haftanız dolmadıgi için. Cemosun önerileri gayet geçerli