Hayırr yiyemiyoruz. Yersen taşkınlık yaptım demelisin bununda cezası var. İsim vermenin de cezası var. 7.000 adım kurallarda yazar. Cünkü kendimize zor hakim oluyoruz özellikle tatlı konusunda. Canımız çekmesin diye de cezalar koydukEvde yaptığımız tatlılardan yiyebiliyor muyuz?isim vermek gibi olmasın ama sütlaç, magnolia gibi sütlü tatlılardan mesela
Tamamdır, merak ettiğim için sormak istedim yalnızca sordum diye de ceza almam inşallahHayırr yiyemiyoruz. Yersen taşkınlık yaptım demelisin bununda cezası var. İsim vermenin de cezası var. 7.000 adım kurallarda yazar. Cünkü kendimize zor hakim oluyoruz özellikle tatlı konusunda. Canımız çekmesin diye de cezalar koyduk
Artık dikkat ederizTamamdır, merak ettiğim için sormak istedim yalnızca sordum diye de ceza almam inşallah
Yarın ki cezada tek olmamak beni çok sevindirdi.UcanSupurge Istenmeyentuyy Tenceresiz kaldim anne diyet dışı beslendiginiz için 10.000 adım cezaniz var kızlar
Etiket yapmayı unutmuşumSelam, iki saati aştı elektrik yok. Telefonun şarjı bitmek üzere.
Diyet beslendim. 19 bin adım attım. Su 3 litreyi bulmuştur.
Doğum kontrol hapına başladım, ödem olacağım hepdaha fazla spor yapmam lazım.
Egzersizler çok iyi bu aradaBugünkü menüm
Kahvaltıda 1 dilim tam buğday ekmek, 2 dilim hindi füme, beyaz peynir, salatalık domates
Öğlen meyveli yoğurt, birkaç fındık
Akşam 1 kepçe çorba, 3-4 kaşık tavuklu pilav, salata
2 lt su, 7bin adım 1 saat pilates
Su yatana kadar içerim demiştim. Egzersiz yapamıyorum ayağım ağrıyor cano koliye çarptım şişti demiştimsweetgirlcandy S succulentt Ucmelekannesi kızlar su ve egzersiz bilgisi verilmemiş Cemoos menü bekliyorum
Ayy doğru ya canım unutmuşum kusuruma bakmaSu yatana kadar içerim demiştim. Egzersiz yapamıyorum ayağım ağrıyor cano koliye çarptım şişti demiştim
Oyy senj hic yalnız birakirmiyimYarın ki cezada tek olmamak beni çok sevindirdi.
Ohooooo onu ben evde de yaparım telefonu boynuma takarsam