Ya keşke ama maşallah senin gibi haftada 1-2 kilo verenler varken benim gibi bir tiroidli zor birinci olurYok yok sıkıntı olmaz ama ad yazmayalim şimdi herkes ister.
Sadece mini kalorisi az tatlı yedim yazabilirsin.
Yada sadece kalorisini yazabilirsin.
Mesela sade dondurma diyette yeniyor ama bir top sadece onun gibi düşün.
Şimdi hepimiz kadınız hormonlar çalışıyor mecbur bir şekilde o isteği koreltmek lazım ama en hafif nasıl olur buna bakarız.
50 gram yeriz nefsimiz korelir.
Ayrıca yiyecek ismi sormak istersen özelden de yazabilirsin.
Bir de birinci ol da keyifle yee ödül kullandım yazarsın agsgshdhdh
Bence de dengeli vermek en iyisi.Ya keşke ama maşallah senin gibi haftada 1-2 kilo verenler varken benim gibi bir tiroidli zor birinci olurben 3 aydır öyle böyle vermeye çalışıyorum daha anca 5-6 kilo verdim. Az olsun kalıcı olsun mantığında ilerliycem yoksa irademi kaybedebilirim
TamamdırBence de dengeli vermek en iyisi.
Benim ödem gitti bence yoksa ben mümkün değil o kadar kilo veremem agzhzhsh.
Birde eğer diyet yarif yapacaksan yulaflı sütlü de olsa hafta başı tartidan sonra yap.
Pazartesi salı hadi Çarşamba ye sonra o bir şekilde yakılır.
Ama pazar yersen tartıda etkisi olur.
Bende arıyorum tarif avshxhxhTamamdırhafta başı için diyet tatlı tarifleri bakmaya başlıyım ben o zaman Yulafı lapa gibi sütle karıştırınca hiç sevemiyorum ben ya hele birde pişirip yemeye çalışırsam baya midem bulanıyor. Yulaf yer fıstığı fındık kuru üzüm üzerine biraz bal güzel bir ara öğün olur. Yulafı başka türlü hiç yemedim lapa denememden sonra bi soğuma geldi. Alternatif tarifler varsa alabilirim ama
UcanSupurge Istenmeyentuyy Tenceresiz kaldim anne diyet dışı beslendiginiz için 10.000 adım cezaniz var kızlar
Kız kalkkkk yürüyecez çocuklar uyuyorken gidip gelelimYarın ki cezada tek olmamak beni çok sevindirdi.
Yazdım canim kusura bakmasweetgirlcandy S succulentt Ucmelekannesi kızlar su ve egzersiz bilgisi verilmemiş Cemoos menü bekliyorum
Günaydın...Kız kalkkkk yürüyecez çocuklar uyuyorken gidip gelelim
Yulafı un haline gelene kadar rondodan geçir o zaman yap lapayı taneli yulafla ben de yiyemiyorumTamamdırhafta başı için diyet tatlı tarifleri bakmaya başlıyım ben o zaman Yulafı lapa gibi sütle karıştırınca hiç sevemiyorum ben ya hele birde pişirip yemeye çalışırsam baya midem bulanıyor. Yulaf yer fıstığı fındık kuru üzüm üzerine biraz bal güzel bir ara öğün olur. Yulafı başka türlü hiç yemedim lapa denememden sonra bi soğuma geldi. Alternatif tarifler varsa alabilirim ama
Geçmiş olsun.Kızlar tünaydın ben haftasonu diye iyi uyudum.
Daha kahvaltı yapmadım annem hasta olmuş hemen hazırlayayım yesin de ilaç içsin.
Sonra gelirim yine buraları boş bırakmayın agxgxggxhx