Eğer çok yorgun değilseniz, evde bir süre Leslie yapabilirseniz belki daha iyi hissedersiniz regl öncesi şişlik ile ilgili.Diyet beslenemedim ayrıca regl olacağım aşırı şiş hissediyorum
Bakalım yarın evdeyim spora odaklanmaya çalışacağım inşallahEğer çok yorgun değilseniz, evde bir süre Leslie yapabilirseniz belki daha iyi hissedersiniz regl öncesi şişlik ile ilgili.
Sadece kahvaltıda bozdum inşallah toparladım bugün artık geç oldu yarın atmazsam beni diskalifiye edinNe kadar gumledin mesela10bin adim atıldı mı?pazartesiye son 2 gün bak
Aaaa isim yazdı hani cezaaaEvde yaptığımız tatlılardan yiyebiliyor muyuz?isim vermek gibi olmasın ama sütlaç, magnolia gibi sütlü tatlılardan mesela
Kilo verirsen ödül olarak evetEvde yaptığımız tatlılardan yiyebiliyor muyuz?isim vermek gibi olmasın ama sütlaç, magnolia gibi sütlü tatlılardan mesela
Yediğimi söylemedim ki soruyorum yalnızcaAaaa isim yazdı hani cezaaaCemoos
Mesela ne kadar bir kilo kaybında odullendirebiliriz kendimiziKilo verirsen ödül olarak evet
Yani 200 gram üstü için olabilir bence çünkü yağdan kayıp daha fazladır ama illa ki ödem vardır o 400 500 gramdır bence minimumMesela ne kadar bir kilo kaybında odullendirebiliriz kendimizi